canım maşallahKizlar beta hcg 70 olmuş çok şükür 2 gün önce 16 ydi
Çok şükürKizlar beta hcg 70 olmuş çok şükür 2 gün önce 16 ydi
Çok sag ol. Bat yarin 1 temmuzda yumurtladim 2 temmuzda çatladı canımcanım maşallahşuan bata kaç gün var inşallah tamamına ersin
1 inde mi degerlendirmistinÇok sag ol. Bat yarin 1 temmuzda yumurtladim 2 temmuzda çatladı canım
Canım o hiç belli olmuyor ama bence yakındır çünkü döngün zaten çok kısa çabucak gelir yumurtlamainsallah testte bir sorun cikmadi zaten .. baksana son sonuclara
Piki bulması kaç gün alır sence olursa tabi?
Ayy hadi insallah yaaol derse olur kuzum
Ay sağolun kızlar bizim birbirimize ettiğimiz şu çıkarsız duaların hürmetine alalım şu güzel haberleri inşallahhadi insaAllah canim yaaa :)
Canım o hiç belli olmuyor ama bence yakındır çünkü döngün zaten çok kısa çabucak gelir yumurtlama ☺
Kizlar beta hcg 70 olmuş çok şükür 2 gün önce 16 ydi
Öyle olacak insallah kuzum dualarimiz yetissin birbirimzeAy sağolun kızlar bizim birbirimize ettiğimiz şu çıkarsız duaların hürmetine alalım şu güzel haberleri inşallah
Evet canım 29- 1 -3 degerlendirdim1 inde mi degerlendirmistin
Belirti yaşadın miEvet canım 29- 1 -3 degerlendirdim
Yumurtlamanin 7. Akşamı ve 8.gun akşama kadar bildiğin şiddetli adet sancısı çektim burdan arkadaşlar yerleşme sancisidir dediler doğru çıktı çok şükür sonra geçti o iki gün sürdü 9. Gün iyiydim bir belirti yoktu 10 ve 11. Gün iştahsızlık ve mide bulantısı ve geçmeyen bir baş ağrısı başladı bugün 13. Gün tekrar adet sancisi gibi sancı basladi. Ama en belirgin özellik 7. 8. Günler adet sancısı gibi sancı heraldeBelirti yaşadın mi
7 8.gun dediklerin yumurtlama olduktan sonra ki günler dimi. Ben ovu testi yapıyorum daha pik olmadi ama bugün akintim cok yoğun 2 günde bir değerlendiriyoruz ve bel agrım varYumurtlamanin 7. Akşamı ve 8.gun akşama kadar bildiğin şiddetli adet sancısı çektim burdan arkadaşlar yerleşme sancisidir dediler doğru çıktı çok şükür sonra geçti o iki gün sürdü 9. Gün iyiydim bir belirti yoktu 10 ve 11. Gün iştahsızlık ve mide bulantısı ve geçmeyen bir baş ağrısı başladı bugün 13. Gün tekrar adet sancisi gibi sancı basladi. Ama en belirgin özellik 7. 8. Günler adet sancısı gibi sancı heralde
Evet yumurtlama olduktan sonra ovu testi kullanıyor musun canim7 8.gun dediklerin yumurtlama olduktan sonra ki günler dimi. Ben ovu testi yapıyorum daha pik olmadi ama bugün akintim cok yoğun 2 günde bir değerlendiriyoruz ve bel agrım var
EvetEvet yumurtlama olduktan sonra ovu testi kullanıyor musun canim
Kizlar hamileyim. Şoktayım elim ayağım titriyor. Akşam midem bulandı kustum bütün gün midem bulandı dün erken gebelik yaptım çıkmadı şimdi acile gittim kan verdim 16.23 çıktı yumurtlamnin 11. Günü bugün catlamanin 10. Günü. Nolur dua edin kötü bir şey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?