Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallah testte bir sorun cikmadi zaten .. baksana son sonuclara
Piki bulması kaç gün alır sence olursa tabi?
Canım o hiç belli olmuyor ama bence yakındır çünkü döngün zaten çok kısa çabucak gelir yumurtlama

Canım o hiç belli olmuyor ama bence yakındır çünkü döngün zaten çok kısa çabucak gelir yumurtlama ☺

dogru haklisin hic dusunmemstim böyle döngum kisaya haklisin :)) sagol canim cvbin icin Allah seni havalara ucurtsun sevincten sadece dikkat et hoplama fazlaaaa

Belirti yaşadın mi
Yumurtlamanin 7. Akşamı ve 8.gun akşama kadar bildiğin şiddetli adet sancısı çektim burdan arkadaşlar yerleşme sancisidir dediler doğru çıktı çok şükür sonra geçti o iki gün sürdü 9. Gün iyiydim bir belirti yoktu 10 ve 11. Gün iştahsızlık ve mide bulantısı ve geçmeyen bir baş ağrısı başladı bugün 13. Gün tekrar adet sancisi gibi sancı basladi. Ama en belirgin özellik 7. 8. Günler adet sancısı gibi sancı heralde

7 8.gun dediklerin yumurtlama olduktan sonra ki günler dimi. Ben ovu testi yapıyorum daha pik olmadi ama bugün akintim cok yoğun 2 günde bir değerlendiriyoruz ve bel agrım var

Bir de kizlar nolur ümitsiz olmayın bakın ben ilk oğlumu 4 sene bittikten sonra kucağıma alabildim Allah nasip ederse ikinciyle arasında tam 6 yaş olacak ve korunma doğru düzgün yok çoğunlukla çaba var olsun diye 10 yıl olacak evleneli. Mümkünse şu bizim kullandığımız vitaminleri kürleri kullanmayı deneyin bir de böyle deneyin ben de genelde bu bilgileri kk dan öğrendim uyguladım

7 8.gun dediklerin yumurtlama olduktan sonra ki günler dimi. Ben ovu testi yapıyorum daha pik olmadi ama bugün akintim cok yoğun 2 günde bir değerlendiriyoruz ve bel agrım var
Evet yumurtlama olduktan sonra ovu testi kullanıyor musun canim

Allahım kucağına almayı nasip etsin, bizede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…