Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhabaa bende adet duzensizliginden cyclo progynova adli ilac kullaniyorum hormon ilaci gunu gunune adet oluyordum simdi iki gun gecti olmadim sadece 1 gun icmeyi unutmustum ona sebep olmus olabilir mi bu ilaci kullanan arkadaslar var mi ?? kafam karisik adet sancilarim var goguslerim agriyo bu ay klomen ve catlatma uygulayacaktik adet olsaydim (perdeli rahim ve yumirta tembelligi var)

Merhabalar herkese. Bende gebelik istiyorum 3 senedir. Şu anda da adetime 10 gün var ve göğüslerim feci ağrıyor sızlıyor. 10 gün önceden adet belirtisi olur mu sizce bunun sebebi ne olabilir?

Kızlar gittim ama Pazartesi Çarşamba cuma kan alıyorlarmış yarın resmi tatil olduğu için gidemeyeceğim cuma günü eğer adet olmazsam gideceğim

kullandığınız kürler ve vitaminler nelerdir bizde kasımdan beri korunmuyoruz ama olmuyo

bende kullandım hemen gelicek demişti doktor bitince ilaç ama gelmedi bi hafta 10 gün sonra falan gelmişti adetim

Merhabalar herkese. Bende gebelik istiyorum 3 senedir. Şu anda da adetime 10 gün var ve göğüslerim feci ağrıyor sızlıyor. 10 gün önceden adet belirtisi olur mu sizce bunun sebebi ne olabilir?
merhaba genelde benim 1-2 hafta önceden göğüslerim şişmeye ve acımaya başlar adet olacağım zaman ama olsun hayırlısı olsun hakkında ümidini yitirme Allah gönlüne göre versin

kızlar selam herkese günaydın. bat 20 temmuz. bıgün ovülasyon testimde koyulaşma var sizce nedir?

merhaba canım benim de bazı aylar 10 gün önceden başlıyor ama gebelik belirtis değilmiş bunu görmüş oldum

benimde biteli 4 gun oldu duzenliydi kullandim kullanali bu ay birgun unuttum sadece icmeyi o birgun hemen bozdu dengeyi ya
soğan suyu için şiddetle tavsiye ediyorum 35 günde bir gelen adetim geçen ay uyguladığımda 28. günde geldi bu ay yine içiyorum hamileliğede bir zararı yok şuan varmı yokmu bebiş bilmiyorum ama çok faydalı doğal antibiyotik ne ilaçlar fitiller kullandım enfeksiyondan ötürü artık bunaldım soğan kürüne başladım

Selam kızlar. .
Bu grup burda kalmış ben hazirandı temmuzdu konu değiştiriyorum neyseki tekrardan buraya döndüm..ocaktan beri denemeler var ama henüz sonuç elde edemedik adetin 5. Günü doktora gidicem femaraya başlıcaz inşallah...buda dünkü ovulasyon testim 24. Günüm....doktora gidecekte olsam teste devam ediyorum belki bi ümit gitmeye gerek kalmaz

Eklentiler

• 20200713_173353.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…