Teşekkür ederim canım aminn inşaallahTunaydin deyim bende :)) tebrik ederim buarada allah kucagina almayida nasibt etsin
Yaaaaa çok heyecanlıyımmm inşallahGünaydın herkese ❤fk99 kuzucuğum güzel haber verecek bugün inşallah
kullandığınız kürler ve vitaminler nelerdir bizde kasımdan beri korunmuyoruz ama olmuyoBir de kizlar nolur ümitsiz olmayın bakın ben ilk oğlumu 4 sene bittikten sonra kucağıma alabildim Allah nasip ederse ikinciyle arasında tam 6 yaş olacak ve korunma doğru düzgün yok çoğunlukla çaba var olsun diye 10 yıl olacak evleneli. Mümkünse şu bizim kullandığımız vitaminleri kürleri kullanmayı deneyin bir de böyle deneyin ben de genelde bu bilgileri kk dan öğrendim uyguladım
bende kullandım hemen gelicek demişti doktor bitince ilaç ama gelmedi bi hafta 10 gün sonra falan gelmişti adetimmerhabaa bende adet duzensizliginden cyclo progynova adli ilac kullaniyorum hormon ilaci gunu gunune adet oluyordum simdi iki gun gecti olmadim sadece 1 gun icmeyi unutmustum ona sebep olmus olabilir mi bu ilaci kullanan arkadaslar var mi ?? kafam karisik adet sancilarim var goguslerim agriyo bu ay klomen ve catlatma uygulayacaktik adet olsaydim (perdeli rahim ve yumirta tembelligi var)
merhaba genelde benim 1-2 hafta önceden göğüslerim şişmeye ve acımaya başlar adet olacağım zaman ama olsun hayırlısı olsun hakkında ümidini yitirme Allah gönlüne göre versinMerhabalar herkese. Bende gebelik istiyorum 3 senedir. Şu anda da adetime 10 gün var ve göğüslerim feci ağrıyor sızlıyor. 10 gün önceden adet belirtisi olur mu sizce bunun sebebi ne olabilir?
kızlar selam herkese günaydın. bat 20 temmuz. bıgün ovülasyon testimde koyulaşma var sizce nedir?
benimde biteli 4 gun oldu duzenliydi kullandim kullanali bu ay birgun unuttum sadece icmeyi o birgun hemen bozdu dengeyi yabende kullandım hemen gelicek demişti doktor bitince ilaç ama gelmedi bi hafta 10 gün sonra falan gelmişti adetim
merhaba canım benim de bazı aylar 10 gün önceden başlıyor ama gebelik belirtis değilmiş bunu görmüş oldumMerhabalar herkese. Bende gebelik istiyorum 3 senedir. Şu anda da adetime 10 gün var ve göğüslerim feci ağrıyor sızlıyor. 10 gün önceden adet belirtisi olur mu sizce bunun sebebi ne olabilir?
soğan suyu için şiddetle tavsiye ediyorum 35 günde bir gelen adetim geçen ay uyguladığımda 28. günde geldi bu ay yine içiyorum hamileliğede bir zararı yok şuan varmı yokmu bebiş bilmiyorum ama çok faydalı doğal antibiyotik ne ilaçlar fitiller kullandım enfeksiyondan ötürü artık bunaldım soğan kürüne başladımbenimde biteli 4 gun oldu duzenliydi kullandim kullanali bu ay birgun unuttum sadece icmeyi o birgun hemen bozdu dengeyi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?