Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım koyulaşma bende de başladı sen kaç günde bir regl oluyosun ve yumurtlaman ne zamandı biliyo musun ? inşallah doktora gitmeye gerek kalmaz

sogan kurunu denedim yaklasik 4 ay olmadim ictigimde midemde skintili etkisini kesmis olabilir diye dusunuyorum ilacsiz olamiyorum hic bi sekilde aslanpencesi de ictim oda nafile

Merhaba Kizlar,

bende sizler gibi gebelik istiyorum ama henüz positif sonucu göremedim. Diger yandanda ortalama 5 kg kadar fazlam var, kendimi daha rahat hissetmek icin bu kilolardan da kurtulmak istiyorum. Internette bir cok yag yakici detox caylar var evde kendimiz hazirlaya bilecegimiz. Bu tarz caylardan icsem gebe kalmaya engel olurmu. Asagiya Icerigini yaziyorum yapmak istedigim cayin. Bu konuda bilgisi olanlar cevap verirse cok sevinirim simdiden cok tesekkürler.

Yağ Yakıcı Zayıflatıcı Diyetlik Çay Tarifi
Malzemeler :

• 1 litre su
  • 1 cay kasigi zencefil tozu veya 10 gr taze zencefil
  • 1 cay kasigi tarcin veya 1 cubuk tarcin
  • 1 cay kasigi karbonat
  • 1 cay kasigi biberiye
  • 1 cay kasigi karabiber veya 20 adet tomurcuk karabiber
  • yarim cay kasigi limon tuzu veya 1 tane taze tüm limon
  • 10 adet karanfil
  • 1 tane elma
  • 1 tane poset yesil cay
  • 1 tane poset meyveli cay

bence içmeyin zararlı olabilir

Bat a ne kadar var canım

Regl ye yaknda koyulasma oluyor ama hamilelik belirtisi olrak t nin baya kiyu renkte olmasi gerekiyor. Benim gecen ay seninknden baya koyuydu gderek koyulasmıstı ama c den daha koyu olmadı sonrada adet gördum Mochas

canım koyulaşma bende de başladı sen kaç günde bir regl oluyosun ve yumurtlaman ne zamandı biliyo musun ? inşallah doktora gitmeye gerek kalmaz
Valla canim 4 aydir falan 28 gündü döngüm ama gecen ay adete 4 gün kala yine 24. Gün yumurtlamıştım..2 hafta sonra adet oldum 38 güne çıktı döngüm yani..bu ayda yine 24. Gün yumurtlama başlamış. .bakalim 2 hafta sonra ne haberi alicam☺

Regl ye yaknda koyulasma oluyor ama hamilelik belirtisi olrak t nin baya kiyu renkte olmasi gerekiyor. Benim gecen ay seninknden baya koyuydu gderek koyulasmıstı ama c den daha koyu olmadı sonrada adet gördum Mochas
anladım canıım bata 6 gün var belli bi
tık daha koyulaşma olur bir umut ben daha önce de bi kaç kez bata 5-6 gün varken yapmştım sanırım böyle koyuluk yakalamadımdı. ama ovüler de çok aldatıcı olabiliyo bikaç başlıkta okudum kimi hamiş çıkmş kimi adet görmüş

Bende Yesil Cay iciyordum ama zararli olabilecegini duyunca biraktim simdi baska arayislar icindeyim...

Canım ilk haftalarda adet ağrısı gibi daha fazlaydı sonradan azalıyor ama hiç bitmiyor hatta olmayınca bi sıkıntı mı var diyosun :)
İşte canım biliyorum ama ağrı olsa korkuyor insan olmasa korkuyor ilkinde ağrım vardı saglikla doğdu ikincisi düşük oldu o yüzden n'olacak şimdi diye panikliyor insan

Aynen vardr bundada bi isaret daha net sonuc alırsn hem ama cumaya kadar idrar testide yapma tut kendini
Yok canım yapmicam zaten bir türlü beceremiyorum idrar testini ya fazla damlatıyorum yada komple yanlış yapıyorum
Aynen canım bundada vardır bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…