Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben Solgar e vitamini omepa Q10 bir de impryl b vitamini kompleksi diye bir vitamin kullandım bunları kaliteli yumurta için tüp bebek doktorlari veriyor. Eşimde bunlarin hepsini ayrıca emodex ve çinko kullandı.kür olarakta esime her gün havuç suyu sıktim bir çay bardağı, keçi boynuzu özü, çakşır suyu, arı sütü bal polen karışımi (arı sütü karisimini kimizde yedik) bal tarçın çörek otu geçen ay ben kullanmıştım iki aydır eşim kullanıyor bir de ısırgan cayi

Yok canım yapmicam zaten bir türlü beceremiyorum idrar testini ya fazla damlatıyorum yada komple yanlış yapıyorum
Aynen canım bundada vardır bir hayır
Kız ben catlardim adet günün ne zaman ben yumurtlamanın 8. Günunden başladım teste

Aynen ben adet gorenden oldum ne yazik ki ama net anlaslması icin kopkoyu olmasini baz alabilirz

Canım düzenim sastigi icin bise diyemiyorum ama 28 temmuz olabilir
Yarn t nin c de daha koyu olmasi gerekiyor ve ust uste hep t koyu gelirse hamilelik var demektr siliklesrse 2. Kez yumurtlama olablr canm

Yarn t nin c de daha koyu olmasi gerekiyor ve ust uste hep t koyu gelirse hamilelik var demektr siliklesrse 2. Kez yumurtlama olablr canm
Bu attığım foto dün yaptığım testindi...bugün bende daha baskin bekliyorum..hamilelik olmaz çünkü 21. Gün doktorum progesteron testi istemisti onu yaptirdim yapan doktor beta da bakmis yoktu...ikinci kezde degil çünkü progesteron 0.3 çıkmıştı bu ayki ilk yumurtlamam olucak yani simdi olan☺

Kizlar bu arada son adetimin 3. Gunu doktora gittim iki yumurtaligimda polikistikover görünümündeymis..bana Glifor ve Gynositol verdi...bunlari kullanip hamile kalan var mi...adet olursam 5. Gün gidicem tedaviye baslicaz insallah

Hmm o zaman gec yumurtlama olcaksn bu ay evet bugunki testte piki yakalarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…