Canım ben Solgar e vitamini omepa Q10 bir de impryl b vitamini kompleksi diye bir vitamin kullandım bunları kaliteli yumurta için tüp bebek doktorlari veriyor. Eşimde bunlarin hepsini ayrıca emodex ve çinko kullandı.kür olarakta esime her gün havuç suyu sıktim bir çay bardağı, keçi boynuzu özü, çakşır suyu, arı sütü bal polen karışımi (arı sütü karisimini kimizde yedik) bal tarçın çörek otu geçen ay ben kullanmıştım iki aydır eşim kullanıyor bir de ısırgan cayibende yeşilçay çok severdim maydonoz suyu limon yapardım litrelik ama artık hiç birini yapmıyorum uzun süredir tek içtiğim şuan soğan suyu oda enfeksiyon ve adet düzenim için onun dışında başka içmiyorum
Kız ben catlardim adet günün ne zaman ben yumurtlamanın 8. Günunden başladım testeYok canım yapmicam zaten bir türlü beceremiyorum idrar testini ya fazla damlatıyorum yada komple yanlış yapıyorum
Aynen canım bundada vardır bir hayır
Aynen ben adet gorenden oldum ne yazik kianladım canıım bata 6 gün var belli bi
tık daha koyulaşma olur bir umut ben daha önce de bi kaç kez bata 5-6 gün varken yapmştım sanırım böyle koyuluk yakalamadımdı. ama ovüler de çok aldatıcı olabiliyo bikaç başlıkta okudum kimi hamiş çıkmş kimi adet görmüş
Yarn t nin c de daha koyu olmasi gerekiyor ve ust uste hep t koyu gelirse hamilelik var demektr siliklesrse 2. Kez yumurtlama olablr canmCanım düzenim sastigi icin bise diyemiyorum ama 28 temmuz olabilir
Bu attığım foto dün yaptığım testindi...bugün bende daha baskin bekliyorum..hamilelik olmaz çünkü 21. Gün doktorum progesteron testi istemisti onu yaptirdim yapan doktor beta da bakmis yoktu...ikinci kezde degil çünkü progesteron 0.3 çıkmıştı bu ayki ilk yumurtlamam olucak yani simdi olan☺Yarn t nin c de daha koyu olmasi gerekiyor ve ust uste hep t koyu gelirse hamilelik var demektr siliklesrse 2. Kez yumurtlama olablr canm
10 temmuzduKız ben catlardim adet günün ne zaman ben yumurtlamanın 8. Günunden başladım teste
Varsa10 temmuzdu
Hmm o zaman gec yumurtlama olcaksn bu ay evet bugunki testte piki yakalarsınBu attığım foto dün yaptığım testindi...bugün bende daha baskin bekliyorum..hamilelik olmaz çünkü 21. Gün doktorum progesteron testi istemisti onu yaptirdim yapan doktor beta da bakmis yoktu...ikinci kezde degil çünkü progesteron 0.3 çıkmıştı bu ayki ilk yumurtlamam olucak yani simdi olan☺
Sağlık ocağında vericem kuzum kanı ama inşallah vardır böyle kese falan diyorsun ya nasıl heyecanlanıyorumVarsasen gidince keseyi de görürsün
Evet aynen öyle ☺ bakalim pik olucak mi merakla saatin gelmesini bekliyorumHmm o zaman gec yumurtlama olcaksn bu ay evet bugunki testte piki yakalarsın
Öyle tabikiHem ozamana kadar varsa tam yerleşmiş olur Allahın izniyle dimi
kuzum evde test yapsanaHeyecanla bekliyorum cumayı
İçimden pek yapmak gelmiyor canımkuzum evde test yapsana
Neden şimdi kan veremediğin için belirsizlik oluyo ama test yapsan hamileyim drrsin kendineeİçimden pek yapmak gelmiyor canım
Doğru diyorsun ama bilmiyorum canımmmNeden şimdi kan veremediğin için belirsizlik oluyo ama test yapsan hamileyim drrsin kendinee
yap bence kuzumm. Bi de mesala ben evde yapmadan kan versem negatif olsa daha cok üzülürdümmDoğru diyorsun ama bilmiyorum canımmm
Sabah yaparım belki eşimden test isteyimyap bence kuzumm. Bi de mesala ben evde yapmadan kan versem negatif olsa daha cok üzülürdümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?