Ozaman eşim işten gelirken alsın da akşam yapayım canımkuzum senin batının üstünden 4 5 gün geçti sanırım tabikide cıkar ilk idrara gerek yok
İnşallah çift çizgilerle gelirsinnnOzaman eşim işten gelirken alsın da akşam yapayım canım
belirtilerin var mı kuzumİnşalllaaaaaah
Adet günü midem çok kötüydü bugüne kadar sürekli kustum ara ara ağrım oluyor birde bugün sabah midem bir kötü oldu iştahım az bunlar var kuzum bende bilmiyorum belirti mi değil mi çünkü diğer aylar daha fazla belirti yaşamıştımbelirtilerin var mı kuzum
Pik gunu degerlendir catlamayida degerlendir canimBen bugün piki gördüm kızlar dün akşamı degerlendirmistik bugünde mi degerlendirsek yoksa yarın mi
Canım dün akşam değerlendirdik bu akşam yapsak kalitesiz mi olur ki yoksa yarın mi yapsak yaaPik gunu degerlendir catlamayida degerlendir canim
Tamam canım akşam yapayım ozaman4 gun geçmiş canım adetin her şekilde çıkar evde
Ozaman ne zaman kan vericeksinn catlicazz burdaYok canım yapmicam zaten bir türlü beceremiyorum idrar testini ya fazla damlatıyorum yada komple yanlış yapıyorum
Aynen canım bundada vardır bir hayır
Ben catliycam burda aksama yap ya da kendin cik al iki üç saat su içme tut çişini öyle yap yinede4 gun geçmiş canım adetin her şekilde çıkar evde
Aa şimdi gordummm süper hadi bakalimmmOzaman eşim işten gelirken alsın da akşam yapayım canım
Erkekler böyle canım yaa ben de test yaptırmaya giderken tek gittim gitme yok işte üsütmüssündür diye canımı sıkmıstıstoprak My_Moonlight06 eşimi aradım istedim oda sabret cumaya kadr falan dedi hevesim kırıldı öyle diyince
Oha daha cumaya var yaa.. sen kendin alamazmısin eşini karıştırmadan.. tabi eşim bozulmazsa buna sonradan şimdi bide sorun olmasındastoprak My_Moonlight06 eşimi aradım istedim oda sabret cumaya kadr falan dedi hevesim kırıldı öyle diyince
stoprak My_Moonlight06 eşimi aradım istedim oda sabret cumaya kadr falan dedi hevesim kırıldı öyle diyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?