Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet canım leke değil çok kötü oldum ya görünce
Aaaa hayır kötü olmak yok lütfenn Canimm.. elhamdülillah de imtihan hepsi bunların..Allah tepkini görmek istiyor şükür edersen sana vericek istediğini lütfen vazgeçme ve şükür et.. hayirlisni biz bilemiyoruz devam yola ..

stoprak My_Moonlight06 eşimi aradım istedim oda sabret cumaya kadr falan dedi hevesim kırıldı öyle diyince
Senin test alacagin yerle eczane uzakmi esler bazen acele ettigimizi dusunur ama benim test yaptigimdan bile haberi olmaz cogu zaman heves birakmiyorlar cunku git al 4 gun geciyor ve sen hala test yapmiyorsun ben catladim burada cok sabirlisin masallah bir hafta kala basliyorum testlere

Canım dün akşam değerlendirdik bu akşam yapsak kalitesiz mi olur ki yoksa yarın mi yapsak yaa
Sperm sorunu yoksa degerlendir canim ben birgun oncesi pik gunu catlamanin ertesi gunu degerlendirdim hayirlisi bakalim

Adet canım leke değil çok kötü oldum ya görünce

Üzülmek yok önümüze bakacağız. Demekki zamanı var deyip moralimizi bozmayacağız. İnş en kısa zamanda alırız güzel haberleri

Sperm sorunu yoksa degerlendir canim ben birgun oncesi pik gunu catlamanin ertesi gunu degerlendirdim hayirlisi bakalim
Yani şu an çatlama olmak 24 saat içinde olacak demek dimi yarın akşam değerlendirmek daha mantıklı görünüyor

Ben bugün piki gördüm kızlar dün akşamı degerlendirmistik bugünde mi degerlendirsek yoksa yarın mi
Seninle aynı gün yumurtlamışız kendime yoldaş buldum bizde dünü değerlendirdik ama ben 3 günü peşpeşe değerlendirip sonrasinda gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum insallah bi sorun olmaz..benim dünkü ovulasyon testim ikisi de ayni koyulukta çıktıydı bugün pik olur diye düşünüyorum ama bakalim 1 2 saat sonra yapicam testi

Ve
Kizlar bu flo uygulaması o gün adet girmezsen adeti kendi sonraki güne mi 1 diyor. Sohrab sen kullanıyordum heralde flo yu
Evet cnm, girmeyince bi sonrakı gun baslıyormus gıbı gosteriyor... Ben çok memnunum bu uygulamadan.. Ovulasyon testı pik olunca onu gırınce de otomatik olarak hesaplıyor adetin ne zaman geleceğini

o zaman bi test şart

Ve
Evet cnm, girmeyince bi sonrakı gun baslıyormus gıbı gosteriyor... Ben çok memnunum bu uygulamadan.. Ovulasyon testı pik olunca onu gırınce de otomatik olarak hesaplıyor adetin ne zaman geleceğini
hmm çünkü 14 yazıyordu şimdi 15 olmuş regli kafam karıştı senin tavsiyenle yüklemiştim güzel uygulama cidden

Bugün pik oldu işte daha yum olmadi 24 saat içinde olacak demekki ben yarını değerlendirmek daha mantıklı diye düşünüyorum dün akşam değerlendirdik çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…