Wc gittim adet oldum kızlar ...
Morelim çok bozuldu
Adet canım leke değil çok kötü oldum ya görünceAaaa gercektenmj.. adetmi lekemi herşey mümkün çünki
Aaaa hayır kötü olmak yok lütfenn Canimm.. elhamdülillah de imtihan hepsi bunların..Allah tepkini görmek istiyor şükür edersen sana vericek istediğini lütfen vazgeçme ve şükür et.. hayirlisni biz bilemiyoruz devam yola ..Adet canım leke değil çok kötü oldum ya görünce
Senin test alacagin yerle eczane uzakmi esler bazen acele ettigimizi dusunur ama benim test yaptigimdan bile haberi olmaz cogu zaman heves birakmiyorlar cunku git al 4 gun geciyor ve sen hala test yapmiyorsun ben catladim burada cok sabirlisin masallah bir hafta kala basliyorum testlerestoprak My_Moonlight06 eşimi aradım istedim oda sabret cumaya kadr falan dedi hevesim kırıldı öyle diyince
Bende sorcaktim hemAzze ye hemde sana .. sende ne var ne yok canim
İnşallah en kısa zamanda nasip olur canım bugün üzüleceksin ne desekte ama yarın her şey güzel olacak inşallahWc gittim adet oldum kızlar ...
Morelim çok bozuldu
Hadi inşallah canim hayırlı haberi alirsinÇatlatma iğnesi sonrası Etkiler biraz fazlaydı. Şimdi sabırsızlıkla regl günümü bekliyorum bakalım
Sperm sorunu yoksa degerlendir canim ben birgun oncesi pik gunu catlamanin ertesi gunu degerlendirdim hayirlisi bakalimCanım dün akşam değerlendirdik bu akşam yapsak kalitesiz mi olur ki yoksa yarın mi yapsak yaa
Adet canım leke değil çok kötü oldum ya görünce
Yani şu an çatlama olmak 24 saat içinde olacak demek dimi yarın akşam değerlendirmek daha mantıklı görünüyorSperm sorunu yoksa degerlendir canim ben birgun oncesi pik gunu catlamanin ertesi gunu degerlendirdim hayirlisi bakalim
Seninle aynı gün yumurtlamışız kendime yoldaş buldumBen bugün piki gördüm kızlar dün akşamı degerlendirmistik bugünde mi degerlendirsek yoksa yarın mi
Evet cnm, girmeyince bi sonrakı gun baslıyormus gıbı gosteriyor... Ben çok memnunum bu uygulamadan.. Ovulasyon testı pik olunca onu gırınce de otomatik olarak hesaplıyor adetin ne zaman geleceğiniKizlar bu flo uygulaması o gün adet girmezsen adeti kendi sonraki güne mi 1 diyor.Sohrab sen kullanıyordum heralde flo yu
o zaman bi test şartAdet günü midem çok kötüydü bugüne kadar sürekli kustum ara ara ağrım oluyor birde bugün sabah midem bir kötü oldu iştahım az bunlar var kuzum bende bilmiyorum belirti mi değil mi çünkü diğer aylar daha fazla belirti yaşamıştım
hmm çünkü 14 yazıyordu şimdi 15 olmuş regli kafam karıştı senin tavsiyenle yüklemiştim güzel uygulama ciddenVe
Evet cnm, girmeyince bi sonrakı gun baslıyormus gıbı gosteriyor... Ben çok memnunum bu uygulamadan.. Ovulasyon testı pik olunca onu gırınce de otomatik olarak hesaplıyor adetin ne zaman geleceğini
Bugün pik oldu işte daha yum olmadi 24 saat içinde olacak demekki ben yarını değerlendirmek daha mantıklı diye düşünüyorum dün akşam değerlendirdik çünküSeninle aynı gün yumurtlamışız kendime yoldaş buldumbizde dünü değerlendirdik ama ben 3 günü peşpeşe değerlendirip sonrasinda gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum insallah bi sorun olmaz..benim dünkü ovulasyon testim ikisi de ayni koyulukta çıktıydı bugün pik olur diye düşünüyorum ama bakalim 1 2 saat sonra yapicam testi
İyiyim kuzumm cok sükürr yoğun geçiyoo düşünmeye fırsatım kalmıyo bu anlamda cok iyi :dAzze ne zamandır konuşamıyoruz nasılsın senin nasıl gidiyor az kaldı :),
Ben köydeyim canımm yoğun geçiyoo işte pek buraya da giremiyorım zatenBende sorcaktim hemAzze ye hemde sana .. sende ne var ne yok canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?