Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün pik oldu işte daha yum olmadi 24 saat içinde olacak demekki ben yarını değerlendirmek daha mantıklı diye düşünüyorum dün akşam değerlendirdik çünkü
Pikten 24 saat sonrami yumurtlama oluyor..kesin bilgimi ona göre ara veririm bende

dogru haklisin hic dusunmemstim böyle döngum kisaya haklisin :)) sagol canim cvbin icin Allah seni havalara ucurtsun sevincten sadece dikkat et hoplama fazlaaaa
Yaa çok hoşsun kız valla bugün güzel uyandım bu dualar sayesinde
Öyle olacak insallah kuzum dualarimiz yetissin birbirimze
Aminnn kuzum
Kız nerdesin sen hoşgeldin

Ben burda yeniyim kuzum ama arayınca getiriyorlar , gerçi artık gerek kalmadı adet oldum

Hamile misin canımm evet ilk 3 hafta bende korktum ama şimdi alıştım artık herhalde :)
Adetim 10 temmuzdu canım şimdiye kadar olmadı ama bugün adet oldum sabah sağlık ocağına gittim kan vermek için cuma gel demişti gecikme yapmazdı hiç geçen ay da 2 gün gecikti diğer ayda gecikirse bir doktora gidim diyorum neden gecikme oluyor crassicauda

Yani şu an çatlama olmak 24 saat içinde olacak demek dimi yarın akşam değerlendirmek daha mantıklı görünüyor
Sperm sorunu yoksa pikle beraber 4 gün değerlendirilmesini öneriyorlar ama iki günde bir değerlendirip hamile kalan da var tabi

Evet kuzum 5 aylık evliyiz henüz 1 ay vajinismusla uğraştım ❣
Doktora gittin mi canım hiç herhangi bir sorunun var mı? Gerçi daha çok yenisin olacaktır mutlaka ama yine de bir gitmekte fayda var.

Yaa çok hoşsun kız valla bugün güzel uyandım bu dualar sayesinde

Aminnn kuzum

Kız nerdesin sen hoşgeldin
Hoşbuldum canım ya❤ bu grubu karistirdim hazirandi temmuzdu baska sayfalardaydim neyseki dönebildim tekrardan

Doktora gittin mi canım hiç herhangi bir sorunun var mı? Gerçi daha çok yenisin olacaktır mutlaka ama yine de bir gitmekte fayda var.
Gittim kuzum çok kasık ağrım vardı Adetim de 2 gün gecikmişti hormon testi yaptı doktor Birde ultrason ile baktı bir sıkıntın yok dedi 2,3 ay daha deneyin olmazsa eşinede test yapmak lazım demişti

Gittim kuzum çok kasık ağrım vardı Adetim de 2 gün gecikmişti hormon testi yaptı doktor Birde ultrason ile baktı bir sıkıntın yok dedi 2,3 ay daha deneyin olmazsa eşinede test yapmak lazım demişti
İyi o zaman daha çok yenisin keyfini çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…