Pikten 24 saat sonrami yumurtlama oluyor..kesin bilgimiBugün pik oldu işte daha yum olmadi 24 saat içinde olacak demekki ben yarını değerlendirmek daha mantıklı diye düşünüyorum dün akşam değerlendirdik çünkü
Yaa çok hoşsun kızdogru haklisin hic dusunmemstim böyle döngum kisaya haklisin :)) sagol canim cvbin icin Allah seni havalara ucurtsun sevincten sadece dikkat et hoplama fazlaaaa
Aminnn kuzumÖyle olacak insallah kuzum dualarimiz yetissin birbirimze
Kız nerdesin sen hoşgeldinSelam kızlar. .
Bu grup burda kalmış ben hazirandı temmuzdu konu değiştiriyorumneyseki tekrardan buraya döndüm..ocaktan beri denemeler var ama henüz sonuç elde edemedik adetin 5. Günü doktora gidicem femaraya başlıcaz inşallah...buda dünkü ovulasyon testim 24. Günüm....doktora gidecekte olsam teste devam ediyorum belki bi ümit gitmeye gerek kalmaz
Aynen Allah nezaman nasip ederseÜzülmek yok önümüze bakacağız. Demekki zamanı var deyip moralimizi bozmayacağız. İnş en kısa zamanda alırız güzel haberleri
Amin canım sağolİnşallah en kısa zamanda nasip olur canım bugün üzüleceksin ne desekte ama yarın her şey güzel olacak inşallah
Hamile misin canımm evet ilk 3 hafta bende korktum ama şimdi alıştım artık herhalde :)İnsan korkuyor benimde ağrım var ara ara oluyor korkuyorum adet olucam diye
Yaa üzülmek yok canım çok yakında olucak inşallahWc gittim adet oldum kızlar ...
Morelim çok bozuldu
Ben burda yeniyim kuzum ama arayınca getiriyorlar , gerçi artık gerek kalmadı adet oldum
Senin test alacagin yerle eczane uzakmi esler bazen acele ettigimizi dusunur ama benim test yaptigimdan bile haberi olmaz cogu zaman heves birakmiyorlar cunku git al 4 gun geciyor ve sen hala test yapmiyorsun ben catladim burada cok sabirlisin masallah bir hafta kala basliyorum testlere
Olcaksa olur kuzum bazen cidden sen ne yaparsan yap olacağı neyse o oluyorİşte canım biliyorum ama ağrı olsa korkuyor insan olmasa korkuyor ilkinde ağrım vardı saglikla doğdu ikincisi düşük oldu o yüzden n'olacak şimdi diye panikliyor insan
Adetim 10 temmuzdu canım şimdiye kadar olmadı ama bugün adet oldum sabah sağlık ocağına gittim kan vermek için cuma gel demişti gecikme yapmazdı hiç geçen ay da 2 gün gecikti diğer ayda gecikirse bir doktora gidim diyorum neden gecikme oluyorHamile misin canımm evet ilk 3 hafta bende korktum ama şimdi alıştım artık herhalde :)
Sperm sorunu yoksa pikle beraber 4 gün değerlendirilmesini öneriyorlarYani şu an çatlama olmak 24 saat içinde olacak demek dimi yarın akşam değerlendirmek daha mantıklı görünüyor
Evet kuzum 5 aylık evliyiz henüz 1 ay vajinismusla uğraştımYaa üzülmek yok canım çok yakında olucak inşallah❤ Daha çok yeni istiyorsun değil mi zaten sakın üzülme
Adet oldum kuzumo zaman bi test şart
Doktora gittin mi canım hiç herhangi bir sorunun var mı? Gerçi daha çok yenisin olacaktır mutlaka ama yine de bir gitmekte fayda var.Evet kuzum 5 aylık evliyiz henüz 1 ay vajinismusla uğraştım ❣
Hoşbuldum canım ya❤ bu grubu karistirdim hazirandi temmuzdu baska sayfalardaydim neyseki dönebildim tekrardanYaa çok hoşsun kızvalla bugün güzel uyandım bu dualar sayesinde
Aminnn kuzum
Kız nerdesin sen hoşgeldin
Gittim kuzum çok kasık ağrım vardı Adetim de 2 gün gecikmişti hormon testi yaptı doktor Birde ultrason ile baktı bir sıkıntın yok dedi 2,3 ay daha deneyin olmazsa eşinede test yapmak lazım demiştiDoktora gittin mi canım hiç herhangi bir sorunun var mı? Gerçi daha çok yenisin olacaktır mutlaka ama yine de bir gitmekte fayda var.
İyi o zaman daha çok yenisin keyfini çıkar.Gittim kuzum çok kasık ağrım vardı Adetim de 2 gün gecikmişti hormon testi yaptı doktor Birde ultrason ile baktı bir sıkıntın yok dedi 2,3 ay daha deneyin olmazsa eşinede test yapmak lazım demişti
Evet canım biliyorum.. düğün var sanırım demiBen köydeyim canımm yoğun geçiyoo işte pek buraya da giremiyorım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?