İnşallah canımİyi canım rahat ol o zaman inşallah eşinde de sıkıntı yoktur olur bir an önce.
Aaa kusura bakma hatırlayamadımEvet Hataydayım daha önce konuşmuştuk seninle.
İyiyim kuzumm cok sükürr yoğun geçiyoo düşünmeye fırsatım kalmıyo bu anlamda cok iyi :d
Oluyor öyle canmAaa kusura bakma hatırlayamadım
Napıyorsun peki nasılsın nasıl gidiyorOluyor öyle canm
Evliliğin keyfini çıkar kuzu çok yeni daha hiçbir sorun yok bence de, sadece zamanı gelmemişEvet kuzum 5 aylık evliyiz henüz 1 ay vajinismusla uğraştım ❣
Hoşbuldum canım ya❤ bu grubu karistirdim hazirandi temmuzdu baska sayfalardaydim neyseki dönebildim tekrardan
İyiki varsınızEvliliğin keyfini çıkar kuzu çok yeni daha hiçbir sorun yok bence de, sadece zamanı gelmemiştahlillerin de normal ❤
Aynen burası çok iyi oldu bende gittim bi sonra geri geldimben de bi ara gitmiştim de geldim geri, burda iyice dost olduk birbirimize tanıdık herkes
Aynen valla elinden hiçbir şey gelmiyorOlcaksa olur kuzum bazen cidden sen ne yaparsan yap olacağı neyse o oluyor
1 yıla kalmayacak bence, ben de ilk sene hemen stres yapmaya başlamıştım ne ağlamak ne ağlamakİyiki varsınız
1 yıl olsun da bir ozaman eşimle genel testler yaptırırız canım
Canım gerçekten istiyorsanız 1-2 ay daha yumurtlama testiyle deneyin sonra bir doktora gidip içini rahatlatmakta sorun yok bence eşin de kabul ederse tabi ben eşimi zorla götürmüştüm 1 buçuk yıllık evliyken sperm değerleri düşük cikmisti. Benim sütten ağzım yandığı için şimdi herkese yoğurdu üfleyerek yiyin diyorum zaman geçtikçe insan daha yıpranıyor çünküAynen burası çok iyi oldu bende gittim bi sonra geri geldim
Ben de çatlatma iğnesinin 13. Günü bugün. Cumartesine kadar adet olmazsan doktor test için gel dedi. Ama belim ağrıyor ve arada bir karnım. Bu da hem adet belirtisi hem de hamilelik onun için bilemiyorum. İnşallah olmam artık bu ay.Napıyorsun peki nasılsın nasıl gidiyor
Yaşlılar hep tembihler ya ilkini hemen yapın çocuğun ikinciye korunursunuz diye ben de o moddayim artık. Yeni evlenenlere hemen çocuk yapın diyesim geliyor ama demiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?