Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim kuzumm cok sükürr yoğun geçiyoo düşünmeye fırsatım kalmıyo bu anlamda cok iyi :d

Yaaa ne güzel çok iyi olmuş bu ondan sormuyorsun demek sgwjsjsjwjsjwj

İyiki varsınız
1 yıl olsun da bir ozaman eşimle genel testler yaptırırız canım
1 yıla kalmayacak bence, ben de ilk sene hemen stres yapmaya başlamıştım ne ağlamak ne ağlamak şimdiki aklım olsa daha sakin olurdum belki de olurdu hemen stres olmayınca bilmiyorum

Aynen burası çok iyi oldu bende gittim bi sonra geri geldim
Canım gerçekten istiyorsanız 1-2 ay daha yumurtlama testiyle deneyin sonra bir doktora gidip içini rahatlatmakta sorun yok bence eşin de kabul ederse tabi ben eşimi zorla götürmüştüm 1 buçuk yıllık evliyken sperm değerleri düşük cikmisti. Benim sütten ağzım yandığı için şimdi herkese yoğurdu üfleyerek yiyin diyorum zaman geçtikçe insan daha yıpranıyor çünkü

Yaşlılar hep tembihler ya ilkini hemen yapın çocuğun ikinciye korunursunuz diye ben de o moddayim artık. Yeni evlenenlere hemen çocuk yapın diyesim geliyor ama demiyorum tabi

Napıyorsun peki nasılsın nasıl gidiyor
Ben de çatlatma iğnesinin 13. Günü bugün. Cumartesine kadar adet olmazsan doktor test için gel dedi. Ama belim ağrıyor ve arada bir karnım. Bu da hem adet belirtisi hem de hamilelik onun için bilemiyorum. İnşallah olmam artık bu ay.

Yaşlılar hep tembihler ya ilkini hemen yapın çocuğun ikinciye korunursunuz diye ben de o moddayim artık. Yeni evlenenlere hemen çocuk yapın diyesim geliyor ama demiyorum tabi

Artık 2.yede hamile kalmak zor oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…