Kuzum yumurtlama testi hiç yapmadım şimdiye kadar ben en başından beri eşime diyorum gidelim sende test yaptır diye ama pek oralı olmuyorCanım gerçekten istiyorsanız 1-2 ay daha yumurtlama testiyle deneyin sonra bir doktora gidip içini rahatlatmakta sorun yok bence eşin de kabul ederse tabi ben eşimi zorla götürmüştüm 1 buçuk yıllık evliyken sperm değerleri düşük cikmisti. Benim sütten ağzım yandığı için şimdi herkese yoğurdu üfleyerek yiyin diyorum zaman geçtikçe insan daha yıpranıyor çünkü
İnşallah güzel haberlerini alırızValla yaptık iğnemizi bekliyoruz sabırsızlıkla zamanda geçmiyor ya:)
İnşallah gelmez hiç adetin kuzum bebiş olur onun yerineBen de çatlatma iğnesinin 13. Günü bugün. Cumartesine kadar adet olmazsan doktor test için gel dedi. Ama belim ağrıyor ve arada bir karnım. Bu da hem adet belirtisi hem de hamilelik onun için bilemiyorum. İnşallah olmam artık bu ay.
bizde gittik doktora ama daha erken dedi ağustos 2019 da evlendik kasımda korunmayı bıraktık henüz olmadı bebeğimizCanım gerçekten istiyorsanız 1-2 ay daha yumurtlama testiyle deneyin sonra bir doktora gidip içini rahatlatmakta sorun yok bence eşin de kabul ederse tabi ben eşimi zorla götürmüştüm 1 buçuk yıllık evliyken sperm değerleri düşük cikmisti. Benim sütten ağzım yandığı için şimdi herkese yoğurdu üfleyerek yiyin diyorum zaman geçtikçe insan daha yıpranıyor çünkü
İnşallah canım isteyen herkesin olsun inşallah.İnşallah gelmez hiç adetin kuzum bebiş olur onun yerine
Bebeğim senin regl ile işin nehmm çünkü 14 yazıyordu şimdi 15 olmuş regli kafam karıştı senin tavsiyenle yüklemiştim güzel uygulama cidden
Şekil A da görüldüğü gibi ben diyorum ya oğlumla ikinci arasında tam 6 yaş olacak nasip olursa tabiArtık 2.yede hamile kalmak zor oluyor ya
Memleketime geldim, günler çabuk gecıyor burda
Ne bileyim işte korkuyorum gelecek mi adet diye bakıyorum yine de ne zaman regli günü diyeBebeğim senin regl ile işin ne
Bak keyfine ❤❤❤
Bana da dua et nolur 21inde gelmesin İnşallh ❤
Şekil A da görüldüğü gibi ben diyorum ya oğlumla ikinci arasında tam 6 yaş olacak nasip olursa tabi
Benım 1.bi olsın hiç korunmıcam 2.icin, istiyorsa 3 ay sonra olsun..Şekil A da görüldüğü gibi ben diyorum ya oğlumla ikinci arasında tam 6 yaş olacak nasip olursa tabi
Bi de ilk aylarda o korku oluyo de mi..Ne bileyim işte korkuyorum gelecek mi adet diye bakıyorum yine de ne zaman regli günü diye
Evet ya burdaki çoğu isim tanıdık isimlerben de bi ara gitmiştim de geldim geri, burda iyice dost olduk birbirimize tanıdık herkes
Canım ciddiye almıyorlar bir seneden önce ben de 8 ay olduğunda gittim. Akıllı olanlar bir yılı geçti diyor o zaman doktor bakıyor en azından tahlillere falan, yoksa geri gönderiyorlar.bizde gittik doktora ama daha erken dedi ağustos 2019 da evlendik kasımda korunmayı bıraktık henüz olmadı bebeğimizdenemeye devam ediyoruz doktor hormonlarıma baktı sorun yok eşimin sperm değerlerine baktırdık ondada sorun çıkmadı hatta süper çıktı doktorun deyimiyle ama hala hamile kalamadım
Ooh keyfin yerindedir o zaman kuzuMemleketime geldim, günler çabuk gecıyor burda
1 hafta var cnm...
evet ya neden öyle yapıyolar moralim bozuluyor varsa bir sorun halledelim yani bakalım bu ay ne olacak benimCanım ciddiye almıyorlar bir seneden önce ben de 8 ay olduğunda gittim. Akıllı olanlar bir yılı geçti diyor o zaman doktor bakıyor en azından tahlillere falan, yoksa geri gönderiyorlar.
Gelmese çifte bayram olurOoh keyfin yerindedir o zaman kuzuay inşallah gelmez hadi ya
Çok canım şimdi öyle bir kuzenimin oğlu 16 yaşında yok hala bir de düşüğü var 2 aşılama bitki doktor olmuyor başka kuzenimin 11 yaşında oğlu onun da 2 düşüğü var onunda yok çok istiyorlar, abimin 1 kızı var hıc regl görmedi yengem 9 ay sonra dogum yapti 19 yaşında şimdi bir yigenim oldu ikinci olmadı 2 tüp bebek denemesi var negatifBenimde 1 sene oldu kayıp hala uğraşıyoruz bakalım. Bir arkadaşın 14 yaşında kızı vardı olmadı bir türlü tüp bebek yaptırdı. Kısmet işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?