Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum yumurtlama testi hiç yapmadım şimdiye kadar ben en başından beri eşime diyorum gidelim sende test yaptır diye ama pek oralı olmuyor

İnşallah gelmez hiç adetin kuzum bebiş olur onun yerine

bizde gittik doktora ama daha erken dedi ağustos 2019 da evlendik kasımda korunmayı bıraktık henüz olmadı bebeğimiz denemeye devam ediyoruz doktor hormonlarıma baktı sorun yok eşimin sperm değerlerine baktırdık ondada sorun çıkmadı hatta süper çıktı doktorun deyimiyle ama hala hamile kalamadım

Şekil A da görüldüğü gibi ben diyorum ya oğlumla ikinci arasında tam 6 yaş olacak nasip olursa tabi

Benimde 1 sene oldu kayıp hala uğraşıyoruz bakalım. Bir arkadaşın 14 yaşında kızı vardı olmadı bir türlü tüp bebek yaptırdı. Kısmet işte.

Canım ciddiye almıyorlar bir seneden önce ben de 8 ay olduğunda gittim. Akıllı olanlar bir yılı geçti diyor o zaman doktor bakıyor en azından tahlillere falan, yoksa geri gönderiyorlar.

Canım ciddiye almıyorlar bir seneden önce ben de 8 ay olduğunda gittim. Akıllı olanlar bir yılı geçti diyor o zaman doktor bakıyor en azından tahlillere falan, yoksa geri gönderiyorlar.
evet ya neden öyle yapıyolar moralim bozuluyor varsa bir sorun halledelim yani bakalım bu ay ne olacak benim

Kızlar bugünki testimde dünküyle aynı..t c yi tam olarak geçmedi..ne demek oluyor sizce..önceki aylar tam olarak piki görmüştüm aslında

Eklentiler

• 20200714_150546.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 20200714_151007.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 50
Benimde 1 sene oldu kayıp hala uğraşıyoruz bakalım. Bir arkadaşın 14 yaşında kızı vardı olmadı bir türlü tüp bebek yaptırdı. Kısmet işte.
Çok canım şimdi öyle bir kuzenimin oğlu 16 yaşında yok hala bir de düşüğü var 2 aşılama bitki doktor olmuyor başka kuzenimin 11 yaşında oğlu onun da 2 düşüğü var onunda yok çok istiyorlar, abimin 1 kızı var hıc regl görmedi yengem 9 ay sonra dogum yapti 19 yaşında şimdi bir yigenim oldu ikinci olmadı 2 tüp bebek denemesi var negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…