Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 1 sene oldu kayıp hala uğraşıyoruz bakalım. Bir arkadaşın 14 yaşında kızı vardı olmadı bir türlü tüp bebek yaptırdı. Kısmet işte.
Ben de bir sürü bu örnekleri göre göre kucağıma alana kadar inanamayacagim heralde

Gecen gun testi atcm demistim. Musait olamadim. Fotoyu yukeyecegim. Dedigim gibi cok cok silik bi sekilde gordum sandim. Fotoda belli olacak mi bilmiyorum ama bir arkadas at ben de bakim demisti. O yuzden atiyorum. Nicki unuttum kusura bakma canim. Siz bi sey goruyo musunuz. Bu arada regl olcam gibi hissediyorum.

Eklentiler

• 20200714_153355.webp
    47 KB · Görüntüleme: 55
kızlar adet olcak gibi karnım ağrıyo ama adetime daha çok var haziran 27 de olmuştum temmuz 1 de bitmişti daha 2 hafta oldu neden ağrım var ama

Kızlar dünkü ve bugünkü testim, yorumlarsanız sevinirim..
Önceki aylar T çok daha baskındı bu sefer öyle değil..koyu ama tam pik değil gibi..böylesi de makbul mü☺ yarin nasil çıkıcak acaba ya...

Eklentiler

• IMG_20200714_160508_952.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 52
Pik bu canm herkeste t daha koyu cıkmayabiliyor sen degerlendr bugunu

Ben gordum

kızlar adet olcak gibi karnım ağrıyo ama adetime daha çok var haziran 27 de olmuştum temmuz 1 de bitmişti daha 2 hafta oldu neden ağrım var ama
Ben de bunu merak ediyorum bilen varsa yazabilir mi belki saçma gelecek ama bata 9 gün var ama adet olduğumda olan bel ağrım var umutlanmak istemiyorum ama hamilelik belirtisi olabilir mi

Şekil A da görüldüğü gibi ben diyorum ya oğlumla ikinci arasında tam 6 yaş olacak nasip olursa tabi
Canım ismim Feyza adımla dua eder misin bana da lütfen
Gelmese çifte bayram olur

Sen naptın canım, sen de durumlar nasıl
Ben bekliyorum işte canım adet olunca doktoru arayıp bayramdan önce histereskopi olmak için randevu alıcam, inşallah ikimizin de gelmez ama olacaksam da inşallah erken olurum gecikmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…