Ben de bir sürü bu örnekleri göre göre kucağıma alana kadar inanamayacagim heraldeBenimde 1 sene oldu kayıp hala uğraşıyoruz bakalım. Bir arkadaşın 14 yaşında kızı vardı olmadı bir türlü tüp bebek yaptırdı. Kısmet işte.
Ben de bir sürü bu örnekleri göre göre kucağıma alana kadar inanamayacagim heralde
Gelmeyecek bat tarihinin gecmesini bekliyorsunÇatlatma iğnesi sonrası Etkiler biraz fazlaydı. Şimdi sabırsızlıkla regl günümü bekliyorum bakalım
Gelmeyecek bat tarihinin gecmesini bekliyorsun
Pik bu canm herkeste t daha koyu cıkmayabiliyor sen degerlendr bugunuKızlar dünkü ve bugünkü testim, yorumlarsanız sevinirim..
Önceki aylar T çok daha baskındı bu sefer öyle değil..koyu ama tam pik değil gibi..böylesi de makbul mü☺ yarin nasil çıkıcak acaba ya...
Dünü değerlendirdik ama bugün değerlendiremicez eşim bugün ve gece yok malesef...yarin erken saatleri değerlendirsek olur mu ki yaPik bu canm herkeste t daha koyu cıkmayabiliyor sen degerlendr bugunu
Ben gordumGecen gun testi atcm demistim. Musait olamadim. Fotoyu yukeyecegim. Dedigim gibi cok cok silik bi sekilde gordum sandim. Fotoda belli olacak mi bilmiyorum ama bir arkadas at ben de bakim demisti. O yuzden atiyorum. Nicki unuttum kusura bakma canim. Siz bi sey goruyo musunuz. Bu arada regl olcam gibi hissediyorum.
Canım tsh’ını kontrol ettir biAdetim 10 temmuzdu canım şimdiye kadar olmadı ama bugün adet oldum sabah sağlık ocağına gittim kan vermek için cuma gel demişti gecikme yapmazdı hiç geçen ay da 2 gün gecikti diğer ayda gecikirse bir doktora gidim diyorum neden gecikme oluyorcrassicauda
Yalniz degilmisimBen gordum
tesekkur ederim cok doktora gittim en son gittigim doktor yumurta tembelligi var dedi perdeli rahim varmis y seklinde felan hormon dengesizligi var cok sukur ne ararsan varyaaaa Allah yardımcınız olsun başka doktora gitseniz
Ah o birinci bir olsa ben de korunmayacağım yaş da var ama o birinci olmuyor bir türlüBenım 1.bi olsın hiç korunmıcam 2.icin, istiyorsa 3 ay sonra olsun..Dogurcam 3 5 tane
Zaten olmuyor benım
Olur yarna zaten catlamis olursa daha iyi bile olurDünü değerlendirdik ama bugün değerlendiremicez eşim bugün ve gece yok malesef...yarin erken saatleri değerlendirsek olur mu ki ya
Hiç sorma, benim de yaş 31 oldu, 30 olmadan bi tane dogururum diye hayaller kuruyodum.. Şimdi de 35 ten önce 3 tanenin hayalini kuruyorum..Ah o birinci bir olsa ben de korunmayacağım yaş da var ama o birinci olmuyor bir türlü
fk99 canım inşallah ağustos bat'ın gelmez
Ooo gelsin o zaman minik yavrularHiç sorma, benim de yaş 31 oldu, 30 olmadan bi tane dogururum diye hayaller kuruyodum.. Şimdi de 35 ten önce 3 tanenin hayalini kuruyorum..
Hiç kıyamamEvet ya burdaki çoğu isim tanıdık isimlerdiger grupta gecen bi soru sordum cevap veren olmadı
Ben de bunu merak ediyorum bilen varsa yazabilir mi belki saçma gelecek ama bata 9 gün var ama adet olduğumda olan bel ağrım var umutlanmak istemiyorum ama hamilelik belirtisi olabilir mikızlar adet olcak gibi karnım ağrıyo ama adetime daha çok var haziran 27 de olmuştum temmuz 1 de bitmişti daha 2 hafta oldu neden ağrım var ama
Canım ismim Feyza adımla dua eder misin bana da lütfenŞekil A da görüldüğü gibi ben diyorum ya oğlumla ikinci arasında tam 6 yaş olacak nasip olursa tabi
Ben bekliyorum işte canım adet olunca doktoru arayıp bayramdan önce histereskopi olmak için randevu alıcam, inşallah ikimizin de gelmez ama olacaksam da inşallah erken olurum gecikmezGelmese çifte bayram olur
Sen naptın canım, sen de durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?