Ben de bunu merak ediyorum bilen varsa yazabilir mi belki saçma gelecek ama bata 9 gün var ama adet olduğumda olan bel ağrım var umutlanmak istemiyorum ama hamilelik belirtisi olabilir mi
Hiç sorma, benim de yaş 31 oldu, 30 olmadan bi tane dogururum diye hayaller kuruyodum.. Şimdi de 35 ten önce 3 tanenin hayalini kuruyorum..
Resmen aynısı ben de hiç korunmayı düşünmüyorum zaten olmuyor olursa da annemle bakarız ikisine deOoo gelsin o zaman minik yavrular
Canım ovulasyon testi yapmıştım yumurtlama 8 ve 9 du benimhus3545 S Saripapatya22 erken yumurtladıysanız hamilelik belirtisi, yumurtlamayı bilmiyorsanız yumurtlama belirtisi olabilir bence
Diğer ay gidecem doktora canımCanım tsh’ını kontrol ettir bi
5 6 gün önceydi yani kısa bir süre işte belirti falan ne bileyim inanmak istemiyorum ama bi umutCanım ovulasyon testi yapmıştım yumurtlama 8 ve 9 du benim
İnşallah canımAh o birinci bir olsa ben de korunmayacağım yaş da var ama o birinci olmuyor bir türlü
fk99 canım inşallah ağustos bat'ın gelmez
Ay insallah canım ya..Keşke bu ay olsa doktora tedaviye hic gerek kalmasa bayram süprizi yapsa bizeOlur yarna zaten catlamis olursa daha iyi bile olur
Adet sonrası yumurtlama oncesi yapılıyor deil mi, peki ameliyattan sonra korunmak gerekiyor mu..Canım ismim Feyza adımla dua eder misin bana da lütfen
Ben bekliyorum işte canım adet olunca doktoru arayıp bayramdan önce histereskopi olmak için randevu alıcam, inşallah ikimizin de gelmez ama olacaksam da inşallah erken olurum gecikmez
Kız biz olmuyo diyip dogum yapar yapmaz hamıle kalırmışızResmen aynısı ben de hiç korunmayı düşünmüyorum zaten olmuyor olursa da annemle bakarız ikisine degelsin uykusuz geceler
Insallah canm bu ay hepimiz cifte bayram yaparızAy insallah canım ya..Keşke bu ay olsa doktora tedaviye hic gerek kalmasa bayram süprizi yapsa bize
Gelsin uykusuzluga razıyız yeter ki gelsinlerResmen aynısı ben de hiç korunmayı düşünmüyorum zaten olmuyor olursa da annemle bakarız ikisine degelsin uykusuz geceler
O zaman erkenmiş canım ben de umut vermek istemem seni inandırıp sonra üzülmeni hiç istemem, tavsiyem hiç belirti arama sonra kabullenmek çok zor oluyor adeti5 6 gün önceydi yani kısa bir süre işte belirti falan ne bileyim inanmak istemiyorum ama bi umut
Aynen canım ya keşke sanki ameliyattan sonra hemen oluverecekmiş gibi hissediyorumAdet sonrası yumurtlama oncesi yapılıyor deil mi, peki ameliyattan sonra korunmak gerekiyor mu..
Keşke hiç gerekmese
Zaten öyle olcak bence kafa rahat çünküKız biz olmuyo diyip dogum yapar yapmaz hamıle kalırmışızdüşünsene çocukların arasında 1 yaş bile olmıcak..
Dimi kuzum ağzımı açıp bişey dersemGelsin uykusuzluga razıyız yeter ki gelsinler
Aminnnn aminnnnn hepimiz inşallahInsallah canm bu ay hepimiz cifte bayram yaparız
Yumurtlama sancısıdır canım.kızlar adet olcak gibi karnım ağrıyo ama adetime daha çok var haziran 27 de olmuştum temmuz 1 de bitmişti daha 2 hafta oldu neden ağrım var ama
Hahaha birbirimize hatrlatrz sikayet edecek olursak etmek yok o koku dünyalara bedelDimi kuzum ağzımı açıp bişey dersembaşımın üstünde yeri var aaaah ah çok özledim bak evladımı kokusunu duymak istiyorum artık
İnanmak başarmanın yarısıAynen canım ya keşke sanki ameliyattan sonra hemen oluverecekmiş gibi hissediyorumnedense böyle inandım. Hani rahme çizik atıyorlar ya tutunmayı kolaylaştırmak için, belki benim de bir travma yaratılırsa tutunma daha kolay olur diye düşünüyorum
Zaten öyle olcak bence kafa rahat çünküilişkiye bebek bebek bebek diye düşünüp girmiceksin keyfini çıkarcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?