Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bunu merak ediyorum bilen varsa yazabilir mi belki saçma gelecek ama bata 9 gün var ama adet olduğumda olan bel ağrım var umutlanmak istemiyorum ama hamilelik belirtisi olabilir mi
hus3545 S Saripapatya22 erken yumurtladıysanız hamilelik belirtisi, yumurtlamayı bilmiyorsanız yumurtlama belirtisi olabilir bence

Adet sonrası yumurtlama oncesi yapılıyor deil mi, peki ameliyattan sonra korunmak gerekiyor mu..
Keşke hiç gerekmese

5 6 gün önceydi yani kısa bir süre işte belirti falan ne bileyim inanmak istemiyorum ama bi umut
O zaman erkenmiş canım ben de umut vermek istemem seni inandırıp sonra üzülmeni hiç istemem, tavsiyem hiç belirti arama sonra kabullenmek çok zor oluyor adeti

Adet sonrası yumurtlama oncesi yapılıyor deil mi, peki ameliyattan sonra korunmak gerekiyor mu..
Keşke hiç gerekmese
Aynen canım ya keşke sanki ameliyattan sonra hemen oluverecekmiş gibi hissediyorum nedense böyle inandım. Hani rahme çizik atıyorlar ya tutunmayı kolaylaştırmak için, belki benim de bir travma yaratılırsa tutunma daha kolay olur diye düşünüyorum
Kız biz olmuyo diyip dogum yapar yapmaz hamıle kalırmışız düşünsene çocukların arasında 1 yaş bile olmıcak..
Zaten öyle olcak bence kafa rahat çünkü ilişkiye bebek bebek bebek diye düşünüp girmiceksin keyfini çıkarcaksın

Dimi kuzum ağzımı açıp bişey dersem başımın üstünde yeri var aaaah ah çok özledim bak evladımı kokusunu duymak istiyorum artık
Hahaha birbirimize hatrlatrz sikayet edecek olursak etmek yok o koku dünyalara bedel

İnanmak başarmanın yarısı olacak cnm inşallah.. Bence o sebep oluyodu sana.. Bende duzgün bi muayene olaydım bi

Merhaba hanımlar. Benim sat 18 haziran bat ise 14 temmuzu ben bugun adet olmadım. 3 ay önce kürtaj oldum ondan sonra adetim 26 veya 27.günde bir oluyordu bugun hala adet olmadım. 1 hafta önce test yaptım negatif ti dün yaptım yine negatif çıktı 2 gün önce hafif kasık ağrım vardı gögüslerim dolgunlaştı ama acı yok. Bazen kasıklarıma kramp giriyor. Ne zaman idrar testi yapsam kesin sonuç verir? Benin gibi olanlar varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…