Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar adet olcak gibi karnım ağrıyo ama adetime daha çok var haziran 27 de olmuştum temmuz 1 de bitmişti daha 2 hafta oldu neden ağrım var ama
Yumurtlamanın üstünden 1 hafta gectiyse yerleşme ağrısıdır canım inşallah yani

Yumurtlama gununu bilmiyorsun değil mi. Eğer yumurtlama gununu bilmiyorsan 28 günde bir adet oluyor gibi hesap et kürtajdan sonra gün kısalıyor ama yumurtlama zamanı değişmiyor canım genelde

Kizlar ben donuyorum yaa iki hamileliğimde de böyle olmamıştım ayrıca belirtim o kadar az ki şiddetli sancı patliycak gibi şişlik göğüs şişmesi ağrıması hiçbiri yok hafif bir karın ağrısı o kadar mide bulantısı da kalmadı heraalde eşimin dediği gibi usutmusum ondan bulanmış midem erkendi zaten istahimda açık ben çok iştahsız olurdum valla hamile kalmakla bitmiyor şimdi de bunları düşünmekle kafayı yiyorum

Yumurtlama gununu bilmiyorsun değil mi. Eğer yumurtlama gununu bilmiyorsan 28 günde bir adet oluyor gibi hesap et kürtajdan sonra gün kısalıyor ama yumurtlama zamanı değişmiyor canım genelde
O herkeste değişiyor canım, bende uzadı döngüler mesela, arkadaşta da öyledir belki
Oldu canım yumurtlamanın 7. Akşamı sabaha kadar sancidan kivrandim 8. Gün de dev etti Ağrı sonra kesildi
Ben sana demiştim değil mi yerleşiyor diye

O herkeste değişiyor canım, bende uzadı döngüler mesela, arkadaşta da öyledir belki

Ben sana demiştim değil mi yerleşiyor diye
Evet canım demiştin inşallah hayırlı sağlıklı bir sekilde kalirda canım benim bir geç oldu bir erken oldu falan hiç 28 günde olmadım ama yumurtlama günüm aynı kaldı 16 17 18 den biri

1 hafta önce zaten çok erken olmuş, bence adetiniz en az iki gün geçsin belki geç yumurtlama olmuştur

Günaydın kızlar size bir sorum olacak bilgisi olan var mi acaba bugün asılamamin 12. Günü idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra direk gidip kan testi yaptım sonucum 12.54 çok mu düşük bana mi öyle geliyor ?

Canım 12. Gün için düşük değil normalde ama aşılamada kullanılan ignede beta hcg var diye biliyorum 14. Gün sağlıklı sonuç çıkıyormuş 14. Gün tekrar ver

Günaydn catlatmanin 12. Gunune gore gayet yuksek çıkms catlatmanin etkisi degildir bu deger hamilelik var gibi geldi

Günaydn catlatmanin 12. Gunune gore gayet yuksek çıkms catlatmanin etkisi degildir bu deger hamilelik var gibi geldi
Benim çok bilgim yok burda duyuyorum 13 günde geçiyor aşılamanın etkisi diye. İnşallah hamiledir Allah kimsenin çabalarını boşa cikarmasin

Canım 12. Gün için düşük değil normalde ama aşılamada kullanılan ignede beta hcg var diye biliyorum 14. Gün sağlıklı sonuç çıkıyormuş 14. Gün tekrar ver
Tekrarlayacam canim inşallah yükselmeye devam eder 10. Günde etkisini yitiriyor diye biliyorum o ilaçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…