- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
Aynen canım çook haklısın vallaO zaman erkenmiş canım ben de umut vermek istemem seni inandırıp sonra üzülmeni hiç istemem, tavsiyem hiç belirti arama sonra kabullenmek çok zor oluyor adeti
Yumurtlamanın üstünden 1 hafta gectiyse yerleşme ağrısıdır canım inşallah yanikızlar adet olcak gibi karnım ağrıyo ama adetime daha çok var haziran 27 de olmuştum temmuz 1 de bitmişti daha 2 hafta oldu neden ağrım var ama
Stoprak canım senin ağrın oldu mu peki? Adet ağrısı gibi bel ağrısıYumurtlamanın üstünden 1 hafta gectiyse yerleşme ağrısıdır canım inşallah yani
Yumurtlama gununu bilmiyorsun değil mi. Eğer yumurtlama gununu bilmiyorsan 28 günde bir adet oluyor gibi hesap et kürtajdan sonra gün kısalıyor ama yumurtlama zamanı değişmiyor canım geneldeMerhaba hanımlar. Benim sat 18 haziran bat ise 14 temmuzu ben bugun adet olmadım. 3 ay önce kürtaj oldum ondan sonra adetim 26 veya 27.günde bir oluyordu bugun hala adet olmadım. 1 hafta önce test yaptım negatif ti dün yaptım yine negatif çıktı 2 gün önce hafif kasık ağrım vardı gögüslerim dolgunlaştı ama acı yok. Bazen kasıklarıma kramp giriyor. Ne zaman idrar testi yapsam kesin sonuç verir? Benin gibi olanlar varmı acaba
Oldu canım yumurtlamanın 7. Akşamı sabaha kadar sancidan kivrandim 8. Gün de dev etti Ağrı sonra kesildiStoprak canım senin ağrın oldu mu peki? Adet ağrısı gibi bel ağrısı
O herkeste değişiyor canım, bende uzadı döngüler mesela, arkadaşta da öyledir belkiYumurtlama gununu bilmiyorsun değil mi. Eğer yumurtlama gununu bilmiyorsan 28 günde bir adet oluyor gibi hesap et kürtajdan sonra gün kısalıyor ama yumurtlama zamanı değişmiyor canım genelde
Ben sana demiştim değil mi yerleşiyor diyeOldu canım yumurtlamanın 7. Akşamı sabaha kadar sancidan kivrandim 8. Gün de dev etti Ağrı sonra kesildi
Anladım canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini darısı başımızaOldu canım yumurtlamanın 7. Akşamı sabaha kadar sancidan kivrandim 8. Gün de dev etti Ağrı sonra kesildi
Evet canım demiştin inşallah hayırlı sağlıklı bir sekilde kalirdaO herkeste değişiyor canım, bende uzadı döngüler mesela, arkadaşta da öyledir belki
Ben sana demiştim değil mi yerleşiyor diye
Memlekette iyi doktor yok mu canım kendin gitsenİnanmak başarmanın yarısı ❤ olacak cnm inşallah.. Bence o sebep oluyodu sana.. Bende duzgün bi muayene olaydım bi
1 hafta önce zaten çok erken olmuş, bence adetiniz en az iki gün geçsin belki geç yumurtlama olmuşturMerhaba hanımlar. Benim sat 18 haziran bat ise 14 temmuzu ben bugun adet olmadım. 3 ay önce kürtaj oldum ondan sonra adetim 26 veya 27.günde bir oluyordu bugun hala adet olmadım. 1 hafta önce test yaptım negatif ti dün yaptım yine negatif çıktı 2 gün önce hafif kasık ağrım vardı gögüslerim dolgunlaştı ama acı yok. Bazen kasıklarıma kramp giriyor. Ne zaman idrar testi yapsam kesin sonuç verir? Benin gibi olanlar varmı acaba
İnşaAllah şimdi sağ kasık taraflarında hafif ağrı ve batma var1 hafta önce zaten çok erken olmuş, bence adetiniz en az iki gün geçsin belki geç yumurtlama olmuştur
Gunaydin caniiiimGünaydın kuzularr
Canım 12. Gün için düşük değil normalde ama aşılamada kullanılan ignede beta hcg var diye biliyorum 14. Gün sağlıklı sonuç çıkıyormuş 14. Gün tekrar verGünaydın kızlar size bir sorum olacak bilgisi olan var mi acaba bugün asılamamin 12. Günü idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra direk gidip kan testi yaptım sonucum 12.54 çok mu düşük bana mi öyle geliyor ?
GünaydnGünaydın kızlar size bir sorum olacak bilgisi olan var mi acaba bugün asılamamin 12. Günü idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra direk gidip kan testi yaptım sonucum 12.54 çok mu düşük bana mi öyle geliyor ?
Benim çok bilgim yok burda duyuyorum 13 günde geçiyor aşılamanın etkisi diye. İnşallah hamiledir Allah kimsenin çabalarını boşa cikarmasinGünaydncatlatmanin 12. Gunune gore gayet yuksek çıkms catlatmanin etkisi degildir bu deger hamilelik var gibi geldi
Tekrarlayacam canim inşallah yükselmeye devam ederCanım 12. Gün için düşük değil normalde ama aşılamada kullanılan ignede beta hcg var diye biliyorum 14. Gün sağlıklı sonuç çıkıyormuş 14. Gün tekrar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?