İnşallah canım ya 2 gun sonra tekrarlayacagiz inşallah yükselmeye devam ederGünaydncatlatmanin 12. Gunune gore gayet yuksek çıkms catlatmanin etkisi degildir bu deger hamilelik var gibi geldi
Amin canım inşallah asılamanin etkisi değildirBenim çok bilgim yok burda duyuyorum 13 günde geçiyor aşılamanın etkisi diye. İnşallah hamiledir Allah kimsenin çabalarını boşa cikarmasin
Ben de aşılama yaptrdgm zamandan biliyorum epey forumda okumustum digerlerinide benm mesela 10. Gun tamamen gtmis beta ama testte silik cıkanlarda da en azndan daha düsuk beta degeri olmasi gerekirdi diye hesap yapiyorumBenim çok bilgim yok burda duyuyorum 13 günde geçiyor aşılamanın etkisi diye. İnşallah hamiledir Allah kimsenin çabalarını boşa cikarmasin
İnşallah canım ya sevinemedim bile değeri görünce 30 ustu olsaydı ucardim ama bu değeri görünce çokta sevinmemeye çalışıyorum daha sonra hayal kırıklığı yaşamamak için hiç başına bu şekilde gelip yükselmeye devam eden olmuş mu acabaBen de aşılama yaptrdgm zamandan biliyorum epey forumda okumustum digerlerinide benm mesela 10. Gun tamamen gtmis beta ama testte silik cıkanlarda da en azndan daha düsuk beta degeri olmasi gerekirdi diye hesap yapiyorum6 falan olsaydı hala catlatmanin etkisi diyeblirdm 12 fazla geldi bana tabi takbini yapsn 2 kat olursa kesin hamile deriz
evet canımm :)Gunaydin caniiiimkoyde misin hala
Teşekkürler canım yalnız benim bir sorunum var eşimle birlikte olduktan sonra boşaldığında vajinam çok yanıyor ve kaşınıyor her zaman olmuyo ama arada oluyo neden olabilir çok mutsuzum yahus3545 @Saripapatya22 erken yumurtladıysanız hamilelik belirtisi, yumurtlamayı bilmiyorsanız yumurtlama belirtisi olabilir bence
Umarım canım Allahım herkese nasip etsin inşallah hepimizeYumurtlama sancısıdır canım.
İnşallah kuzucum kasımdan beri korunmuyoruz inşallah Rabbim bu kez kondurmuştur miniğimi karnımaYumurtlamanın üstünden 1 hafta gectiyse yerleşme ağrısıdır canım inşallah yani
Canım benim de oluyordu öyle prefert diye hamileliği kolaylaştıran bir jel var onu kullanınca geçti çok şükür 2 aydır onu kullanıyordum bebek için çok sokuyorsun ama normal kullanımda çok azı ise yarıyor hiç sikinti olmadı 2 aydirTeşekkürler canım yalnız benim bir sorunum var eşimle birlikte olduktan sonra boşaldığında vajinam çok yanıyor ve kaşınıyor her zaman olmuyo ama arada oluyo neden olabilir çok mutsuzum ya
Sokuyorsun değil sıkıyorsun sözlük kurbanı oluyorum hepCanım benim de oluyordu öyle prefert diye hamileliği kolaylaştıran bir jel var onu kullanınca geçti çok şükür 2 aydır onu kullanıyordum bebek için çok sokuyorsun ama normal kullanımda çok azı ise yarıyor hiç sikinti olmadı 2 aydir
canım ben de aynı sorundan muzdaribim yanma oluyor mantar yada enfeksiyondan şüpheleniyorum benTeşekkürler canım yalnız benim bir sorunum var eşimle birlikte olduktan sonra boşaldığında vajinam çok yanıyor ve kaşınıyor her zaman olmuyo ama arada oluyo neden olabilir çok mutsuzum ya
Napıyorsun kuzumGünaydın canım
2 gündür benimde ovu testim koyu çıkıyor yum madi hala baya koyu 2 çizgide neden acaba yumurta catlamadimiEki Görüntüle 2662834 kizlar adetimi 1 gün gece ovu testim artık pik gibi heralde ya da yarın daha koyulaşır 4 gündür yapıyorum hep koyu ama pik kadar değil bir tık açık çıkıyor, pikten önceki gün gibi cikiyor
Bence bi gebelik testi yap canım, ovü testleriyle gebe olduğunu anlayanlar oluyor. Kaç gün kaldı bata?Kızlar benimde ovulasyon testlerime bi bakar mısınız acaba tekrar mı yumurtlama oluyor
Gebelik testi yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm bata 7 gün var canımBence bi gebelik testi yap canım, ovü testleriyle gebe olduğunu anlayanlar oluyor. Kaç gün kaldı bata?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?