Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim çok bilgim yok burda duyuyorum 13 günde geçiyor aşılamanın etkisi diye. İnşallah hamiledir Allah kimsenin çabalarını boşa cikarmasin
Ben de aşılama yaptrdgm zamandan biliyorum epey forumda okumustum digerlerinide benm mesela 10. Gun tamamen gtmis beta ama testte silik cıkanlarda da en azndan daha düsuk beta degeri olmasi gerekirdi diye hesap yapiyorum 6 falan olsaydı hala catlatmanin etkisi diyeblirdm 12 fazla geldi bana tabi takbini yapsn 2 kat olursa kesin hamile deriz

İnşallah canım ya sevinemedim bile değeri görünce 30 ustu olsaydı ucardim ama bu değeri görünce çokta sevinmemeye çalışıyorum daha sonra hayal kırıklığı yaşamamak için hiç başına bu şekilde gelip yükselmeye devam eden olmuş mu acaba

hus3545 @Saripapatya22 erken yumurtladıysanız hamilelik belirtisi, yumurtlamayı bilmiyorsanız yumurtlama belirtisi olabilir bence
Teşekkürler canım yalnız benim bir sorunum var eşimle birlikte olduktan sonra boşaldığında vajinam çok yanıyor ve kaşınıyor her zaman olmuyo ama arada oluyo neden olabilir çok mutsuzum ya

Teşekkürler canım yalnız benim bir sorunum var eşimle birlikte olduktan sonra boşaldığında vajinam çok yanıyor ve kaşınıyor her zaman olmuyo ama arada oluyo neden olabilir çok mutsuzum ya
Canım benim de oluyordu öyle prefert diye hamileliği kolaylaştıran bir jel var onu kullanınca geçti çok şükür 2 aydır onu kullanıyordum bebek için çok sokuyorsun ama normal kullanımda çok azı ise yarıyor hiç sikinti olmadı 2 aydir

Sokuyorsun değil sıkıyorsun sözlük kurbanı oluyorum hep

kizlar adetimi 1 gün gece ovu testim artık pik gibi heralde ya da yarın daha koyulaşır 4 gündür yapıyorum hep koyu ama pik kadar değil bir tık açık çıkıyor, pikten önceki gün gibi cikiyor

Kizlar acilde beta vermek için ne diyoruz beta baktircam deyince bakarlar mi

Kızlar benimde ovulasyon testlerime bi bakar mısınız acaba tekrar mı yumurtlama oluyor

Eklentiler

• 20200715_135252.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 46
canım ben de aynı sorundan muzdaribim yanma oluyor mantar yada enfeksiyondan şüpheleniyorum ben haziran başından beri
sorun yaşıyorum gidicem en sonunda heralde doktora

2 gündür benimde ovu testim koyu çıkıyor yum madi hala baya koyu 2 çizgide neden acaba yumurta catlamadimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…