Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya bişey danışıcam adetim pıhtılı oluyor ara ara çok çok afedersiniz Wc gittiğim zaman çok değil ama ara ara pıhtı şeklinde düşüyor ve rahmim çok ağrıyor neden acaba haftaya bir doktora gitmeyi düşünüyorum busefer ultrason ile bakılmasını istemeyeceğim daha detaylı baksınlar değil mi
Azze Regen_ stoprak Hannereyyan
S Storycan hus3545

Canım doktora adetin 3. Günü gitmelisin hormon tahlili de yapabilir boylece

Canım şuan Hatayda değilim bulunduğum yerde hastane yok oyüzden mecbur haftaya kalacam
Hmm anladim canım ama hormon tahlilini sadece adetin 3. Günü yapıyorlar gidince söyle o zaman bir not veriyorlar adetin 3. Günü onunla randevu almadan gidip yaptırıyorsun tahlilleri göstermek için sonucu randevu alıyorsun gerçi Hatay'da nasıl işliyor bilmiyorum ama

Adana da gitmiştim geçen ay ultrason ile baktı adet günümdü hormon testi yaptı burda ilk defa gidecem bende kuzum

Dediğim gibi yaparım canım sorarım doktora teşekkür ederim

Gayet belirgin çizgin var rabişimmm hayırlı olsun diyeyim şimdiden. Yerinde olsam koşa koşa kan tahlili için giderdim, hatta ayağımda ayakkabı olmasada olur

Gayet belirgin çizgin var rabişimmm hayırlı olsun diyeyim şimdiden. Yerinde olsam koşa koşa kan tahlili için giderdim, hatta ayağımda ayakkabı olmasada olur

Bu testi bugün mü yaptınız valla 7 gün kala baya net çıkmış yumurtlama gününüzün üzerinden kaç gün geçti peki merak ettim gerçekten

Gittim canım ama acil de yapmıyoruz dediler halbuki daha öncedebi kaç kez acil de gebelik için kan testi yaptırdığım olmuştu

Gittim canım ama acil de yapmıyoruz dediler halbuki daha öncedebi kaç kez acil de gebelik için kan testi yaptırdığım olmuştu
Bi kaç gün daha geçsin özelde yaparsın canım. Yada polikliniğe gider yaptırırsın. Ayyy çok heyecanlı dimi... Allahım bizde nasip etsin inşallah. Ne kadar zamandır deniyordum canım sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…