- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Benimde 7_8 gün kaldı. Hani bi at bakalım teste bizde bakalım :)Gebelik testi yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm bata 7 gün var canım
Gebelik testi yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm bata 7 gün var canım
Erken gebelik testi mi yaptın? Normal kaset testmi canım?
Canım doktora adetin 3. Günü gitmelisin hormon tahlili de yapabilir boyleceKızlar ya bişey danışıcam adetim pıhtılı oluyor ara ara çok çok afedersiniz Wc gittiğim zaman çok değil ama ara ara pıhtı şeklinde düşüyor ve rahmim çok ağrıyor neden acaba haftaya bir doktora gitmeyi düşünüyorum busefer ultrason ile bakılmasını istemeyeceğim daha detaylı baksınlar değil mi
Azze Regen_ stoprak Hannereyyan
S Storycanhus3545
Canım şuan Hatayda değilim bulunduğum yerde hastane yok oyüzden mecbur haftaya kalacamCanım doktora adetin 3. Günü gitmelisin hormon tahlili de yapabilir boylece
Hmm anladim canım ama hormon tahlilini sadece adetin 3. Günü yapıyorlar gidince söyle o zaman bir not veriyorlar adetin 3. Günü onunla randevu almadan gidip yaptırıyorsun tahlilleri göstermek için sonucu randevu alıyorsun gerçi Hatay'da nasıl işliyor bilmiyorum amaCanım şuan Hatayda değilim bulunduğum yerde hastane yok oyüzden mecbur haftaya kalacam
Adana da gitmiştim geçen ay ultrason ile baktı adet günümdü hormon testi yaptı burda ilk defa gidecem bende kuzumHmm anladim canım ama hormon tahlilini sadece adetin 3. Günü yapıyorlar gidince söyle o zaman bir not veriyorlar adetin 3. Günü onunla randevu almadan gidip yaptırıyorsun tahlilleri göstermek için sonucu randevu alıyorsun gerçi Hatay'da nasıl işliyor bilmiyorum ama
Dediğim gibi yaparım canım sorarım doktora teşekkür ederimHmm anladim canım ama hormon tahlilini sadece adetin 3. Günü yapıyorlar gidince söyle o zaman bir not veriyorlar adetin 3. Günü onunla randevu almadan gidip yaptırıyorsun tahlilleri göstermek için sonucu randevu alıyorsun gerçi Hatay'da nasıl işliyor bilmiyorum ama
Geçen ay yapıldıysa tekrar yapmaya gerek yoktur bence hormon testiAdana da gitmiştim geçen ay ultrason ile baktı adet günümdü hormon testi yaptı burda ilk defa gidecem bende kuzum
Ben enfeksiyon falan vardır diye şüphe ediyorumGeçen ay yapıldıysa tekrar yapmaya gerek yoktur bence hormon testi
Benimde 7_8 gün kaldı. Hani bi at bakalım teste bizde bakalım :)
Gittim canım ama acil de yapmıyoruz dediler halbuki daha öncedebi kaç kez acil de gebelik için kan testi yaptırdığım olmuştuGayet belirgin çizgin var rabişimmmhayırlı olsun diyeyim şimdiden. Yerinde olsam koşa koşa kan tahlili için giderdim, hatta ayağımda ayakkabı olmasada olur
3 temmuzda yumurtlamayı gördüm 5 temmuzda çatladı canım üzerinden 10 gün geçti işteBu testi bugün mü yaptınız valla 7 gün kala baya net çıkmış yumurtlama gününüzün üzerinden kaç gün geçti peki merak ettim gerçekten
Bende de durum ayni.. Bugün 3. Gündü ve test yine koyu2 gündür benimde ovu testim koyu çıkıyor yum madi hala baya koyu 2 çizgide neden acaba yumurta catlamadimi
Herhangi bir belirtin var mı canımBu rabişin testini görünce, bi an test yapasım geldi.
Bi kaç gün daha geçsin özelde yaparsın canım. Yada polikliniğe gider yaptırırsın. Ayyy çok heyecanlı dimi... Allahım bizde nasip etsin inşallah. Ne kadar zamandır deniyordum canım sen?Gittim canım ama acil de yapmıyoruz dediler halbuki daha öncedebi kaç kez acil de gebelik için kan testi yaptırdığım olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?