- 13 Haziran 2020
- 534
- 304
- 23
- 30
Amin canım benim mart ayında kimyasal gebelik yaşamıştım ondan sonra hiç korunmadik zaten ama normalde yumurtlama günlerimi uygulama üzerinden takip ediyorum ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama gününü uygulamayla aynı olmadığını gördüm. O yüzden tutmuyordu belki deBi kaç gün daha geçsin özelde yaparsın canım. Yada polikliniğe gider yaptırırsın. Ayyy çok heyecanlı dimi... Allahım bizde nasip etsin inşallah. Ne kadar zamandır deniyordum canım sen?
Ne güzel inşallah kanda da istediğin sonuç çıkar gönlünce olsun3 temmuzda yumurtlamayı gördüm 5 temmuzda çatladı canım üzerinden 10 gün geçti işte
Benim midemin altına iğne batıyor gibi, karnımda değil midemde değil ortası, yani çok rahatsız etmiyor ama normalde olmayan bi durum. Hafif baş ağrısı yaşadım, ovülasyondan 2 gün sonra, 3 gün beyaz akıntılarım baya geldi ve kesildi. Şimdi akıntım şeffaf uzayan bi akıntı 2 kere geldi. Ne bilim ya ama göğüs ağrısı fln yok.Herhangi bir belirtin var mı canım
İnşAllah canım yarın sağlık ocağında kan testi yaptıracam. Rabbim isteyenherkese bu duyguyu tattırır İnşAllahNe güzel inşallah kanda da istediğin sonuç çıkar gönlünce olsun
Bende göğüs ağrısı yok sadece göğüs üzerinde belirgin yeşil damarlar var. Akıntım hiç yok kupkuru resmen. Kasıklarımda ve sol bacağımda ağrı var sadeceBenim midemin altına iğne batıyor gibi, karnımda değil midemde değil ortası, yani çok rahatsız etmiyor ama normalde olmayan bi durum. Hafif baş ağrısı yaşadım, ovülasyondan 2 gün sonra, 3 gün beyaz akıntılarım baya geldi ve kesildi. Şimdi akıntım şeffaf uzayan bi akıntı 2 kere geldi. Ne bilim ya ama göğüs ağrısı fln yok.
Ben geçen ay doktorda takip yaptırdım, aynen düşündüğüm günlerde çatlıyor, zaten yumurtlama ağrısını çektiğim için test kullanmıyorum, doktor bunun için şanslısın dedi ama neredeyse 2 yıl olacak, böyle şansı bennnn.Amin canım benim mart ayında kimyasal gebelik yaşamıştım ondan sonra hiç korunmadik zaten ama normalde yumurtlama günlerimi uygulama üzerinden takip ediyorum ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama gününü uygulamayla aynı olmadığını gördüm. O yüzden tutmuyordu belki de
Amin bizimlede paylaşİnşAllah canım yarın sağlık ocağında kan testi yaptıracam. Rabbim isteyenherkese bu duyguyu tattırır İnşAllah
İyi akşamlar köy güzeliiyi akşamlar kızlar
Paylaşırım tabikiiAmin bizimlede paylaş
Benimde yumurtlama günlerinde ağrım oluyordu ama kimyasaldan sonra hissedemedim o ağrılarıBen geçen ay doktorda takip yaptırdım, aynen düşündüğüm günlerde çatlıyor, zaten yumurtlama ağrısını çektiğim için test kullanmıyorum, doktor bunun için şanslısın dedi ama neredeyse 2 yıl olacak, böyle şansı bennnn.
Napıyosunuzzz canınlarr valla takip edemiyorumm ama benim içinde iyi oluyo kendimi strese sokmuyorumm. Ama kızlar sanırım bende iltihap felan var sarı akıntım var. Soğan kürü geçirir mi sizcr?İyi akşamlar köy güzeli
Testin varsa sabah ilk idrarla yine dene bakalım canım, idrarın yarısından sonraki idrarını al test için. İnşallah hamilesindir, hamileyizdirrrrBende göğüs ağrısı yok sadece göğüs üzerinde belirgin yeşil damarlar var. Akıntım hiç yok kupkuru resmen. Kasıklarımda ve sol bacağımda ağrı var sadece
Soğan kürü kesinlikle geçirir diyebilirim, iltihap konusunda antibiyotik fln hikaye, soğan suyu kürü sonuna kadar bu fikirdeyim. Ben ne doktorlara gittim iltihap için, bu kadarı her kadında olur birey depil dedi bana doktorlar, ama ben rahatsızdır yani hissediyordum kasıklarımda hissediyordum o sancıyı. En son soğan kürünü yaptım Azze Allah seni inandırsın kuş gibi oldum. Sadce 10 gün uyguladımNapıyosunuzzz canınlarr valla takip edemiyorumm ama benim içinde iyi oluyo kendimi strese sokmuyorumm. Ama kızlar sanırım bende iltihap felan var sarı akıntım var. Soğan kürü geçirir mi sizcr?
İnşAllah canım yarın sabah sağlık ocağında kan testi yaptıracam zatenTestin varsa sabah ilk idrarla yine dene bakalım canım, idrarın yarısından sonraki idrarını al test için. İnşallah hamilesindir, hamileyizdirrrr
Bende de 7 temmuzda yumurtlama oldu. Kasık ve bel ağrım var bir de ayaklar buzBende göğüs ağrısı yok sadece göğüs üzerinde belirgin yeşil damarlar var. Akıntım hiç yok kupkuru resmen. Kasıklarımda ve sol bacağımda ağrı var sadece
Ama sarı akıntı gebelik belirtisidir olabilir, kötü koku varmış canım? Adet olmazsın inşallah, eğer olursan adetinin kaçıncı günü başlayacağın saraçoğlunun videolarına varNapıyosunuzzz canınlarr valla takip edemiyorumm ama benim içinde iyi oluyo kendimi strese sokmuyorumm. Ama kızlar sanırım bende iltihap felan var sarı akıntım var. Soğan kürü geçirir mi sizcr?
İnşAllah sende hamilesindirBende de 7 temmuzda yumurtlama oldu. Kasık ve bel ağrım var bir de ayaklar buzbakalım ben de senin gibi 10. Gün yaparım belki
ciddi misin kuzucum yaa. Gecen ay da biraz gelmişti bu ay daha fazla. Rahatsız oluyorum. Ne zaman yapmalıyımm nasıl yapmalıyımSoğan kürü kesinlikle geçirir diyebilirim, iltihap konusunda antibiyotik fln hikaye, soğan suyu kürü sonuna kadar bu fikirdeyim. Ben ne doktorlara gittim iltihap için, bu kadarı her kadında olur birey depil dedi bana doktorlar, ama ben rahatsızdır yani hissediyordum kasıklarımda hissediyordum o sancıyı. En son soğan kürünü yaptım Azze Allah seni inandırsın kuş gibi oldum. Sadce 10 gün uyguladım
yok canım benim enfeksiyon büyük ihtimal. Gecen ayda oldu. Tmm bi ara bakim canımAma sarı akıntı gebelik belirtisidir olabilir, kötü koku varmış canım? Adet olmazsın inşallah, eğer olursan adetinin kaçıncı günü başlayacağın saraçoğlunun videolarına var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?