- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Sonucu bizde bildir canım merakla bekleyeceğim ⚘İnşAllah canım yarın sabah sağlık ocağında kan testi yaptıracam zaten
Tam bire bir uygula, bence kadınlardaki kist ve iltihap için büyük bir mucize. Soğanları iyi seç kesinlikle dışı kahverengi kabuklu olsun. Ben 9-10 ay çektim onu, o iltihap sancısı berbattı, 2 yıl önce daha çocuk düşünmüyordum. Şükürler olsun yaptım. Tadı kötü ama yanında sirkeli pringles cahille tüketmiştim. Azıcık ısırıyorum cipsten o soğanın tadını bastırın diye. İçemezsin bu yöntemi kullan. Ve kesin aç olyok canım benim enfeksiyon büyük ihtimal. Gecen ayda oldu. Tmm bi ara bakim canım
Tamam inşallahİnşAllah sende hamilesindirtest yaptıktan sonra banada bildir canım merak ettim
ayy denim bari ya inşallah banada şifa olsunTam bire bir uygula, bence kadınlardaki kist ve iltihap için büyük bir mucize. Soğanları iyi seç kesinlikle dışı kahverengi kabuklu olsun. Ben 9-10 ay çektim onu, o iltihap sancısı berbattı, 2 yıl önce daha çocuk düşünmüyordum. Şükürler olsun yaptım. Tadı kötü ama yanında sirkeli pringles cahille tüketmiştim. Azıcık ısırıyorum cipsten o soğanın tadını bastırın diye. İçemezsin bu yöntemi kullan. Ve kesin aç ol
SOĞAN KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR?ayy denim bari ya inşallah banada şifa olsun
SOĞAN KÜRÜ NASIL UYGULANIR?ayy denim bari ya inşallah banada şifa olsun
İnşallah canımayy denim bari ya inşallah banada şifa olsun
Canim bende yapiyorum su an o kuru. Adet bitince basliyosun sabah aksam ac karinla (migde agrisi gastrit gibi rahatsizliklarin varsa önermiyorlar) 10 gun boyunca. Bir soganin kahverengi olan kabugunu soyuyosun, dorde bölüp bir bu bucuk su bardagi suda kaynatiyosun. Kaynamaya baslayinca bes dakika bekle ve al. Biraz ilimasini bekleyip ic.ciddi misin kuzucum yaa. Gecen ay da biraz gelmişti bu ay daha fazla. Rahatsız oluyorum. Ne zaman yapmalıyımm nasıl yapmalıyım
Bildiririm canımSonucu bizde bildir canım merakla bekleyeceğim ⚘
Canım pıhtılı olması normal ilk günler öyle oluyor sonuçta yumurta atılıyor. Sen yine de git ama için rahat etsin.Ben enfeksiyon falan vardır diye şüphe ediyorum
Canım pıhtılı olması normal ilk günler öyle oluyor sonuçta yumurta atılıyor. Sen yine de git ama için rahat etsin.
sağol canım inşallah ya cok kötü böyleCanim bende yapiyorum su an o kuru. Adet bitince basliyosun sabah aksam ac karinla (migde agrisi gastrit gibi rahatsizliklarin varsa önermiyorlar) 10 gun boyunca. Bir soganin kahverengi olan kabugunu soyuyosun, dorde bölüp bir bu bucuk su bardagi suda kaynatiyosun. Kaynamaya baslayinca bes dakika bekle ve al. Biraz ilimasini bekleyip ic.
Bu sekilde uygulaniyor
Insallah sifa olur
noldu kuzum ?Canım çok sıkkın kızlar yine olmadı pkoluyum olmuyor
sağol yazılar için canımmİnşallah canım
Baktır kuzum tabii ki bir de hormon testi yaptır hatta için daha rahat ederKızlar ya bişey danışıcam adetim pıhtılı oluyor ara ara çok çok afedersiniz Wc gittiğim zaman çok değil ama ara ara pıhtı şeklinde düşüyor ve rahmim çok ağrıyor neden acaba haftaya bir doktora gitmeyi düşünüyorum busefer ultrason ile bakılmasını istemeyeceğim daha detaylı baksınlar değil mi
Azze @Regen89 @stoprak @Hannereyyan
S Storycan @husniye35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?