Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım benim enfeksiyon büyük ihtimal. Gecen ayda oldu. Tmm bi ara bakim canım
Tam bire bir uygula, bence kadınlardaki kist ve iltihap için büyük bir mucize. Soğanları iyi seç kesinlikle dışı kahverengi kabuklu olsun. Ben 9-10 ay çektim onu, o iltihap sancısı berbattı, 2 yıl önce daha çocuk düşünmüyordum. Şükürler olsun yaptım. Tadı kötü ama yanında sirkeli pringles cahille tüketmiştim. Azıcık ısırıyorum cipsten o soğanın tadını bastırın diye. İçemezsin bu yöntemi kullan. Ve kesin aç ol

ayy denim bari ya inşallah banada şifa olsun

SOĞAN KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR?
Kürümüzü hazırlamak için ihtiyacımız olan malzemeler bir adet açık kahverengi kabuklu kuru soğan ve iki bardak klorsuz sudur. Soğanı kabukları kırmızı, mor ya da beyaz kabuklu olandan seçmemelisiniz. Bunlar yapılacak kürde etkili olmamaktadır. Sizin kullanacağınız yemeklerde kullanılan kuru soğandır. Soğanı kök ve kabuğuyla birlikte kullanacağımızdan, yıkayıp sirkeli suyun içinde bir süre bekletmelisiniz. Bu şekilde dezenfekte olmasını sağlarsınız. Suyu bir tencerenin içine koyarak, ocağın üzerinde kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra kuru soğanı dört parçaya bölerek içine atın. Bu şekilde yaklaşık olarak beş dakika kadar kaynatmanız, kürü hazır hale getirecektir. Kullanıma hazır olması için biraz ılınmasını beklemelisiniz.

SOĞAN KÜRÜ NASIL UYGULANIR?
•Soğan suyu ile hazırlanmış olan kür, sağlık sorunlarına fayda sağlaması açısından en az altı ayda bir defa 15 gün süreyle uygulanmalıdır. Bu süreyi aşmamaya dikkat edilmelidir.
•Hazırlanmış olan kürü ılık olarak tüketmelisiniz.
•Öğle ve akşam yemeklerinden on dakika önce bir bardak içmelisiniz.
•Daima içeceğiniz kür taze olarak hazırlanmalıdır.
•Kürü hazırlamak için mutlaka açık kahverengi kabuklu beyaz soğan kullanılmalıdır.
•Kullanılacak soğanların dış kabuğu kuru ve taze olması gerekir. Çimlenmiş ve köklenmiş olanlar bayattır.

ciddi misin kuzucum yaa. Gecen ay da biraz gelmişti bu ay daha fazla. Rahatsız oluyorum. Ne zaman yapmalıyımm nasıl yapmalıyım
Canim bende yapiyorum su an o kuru. Adet bitince basliyosun sabah aksam ac karinla (migde agrisi gastrit gibi rahatsizliklarin varsa önermiyorlar) 10 gun boyunca. Bir soganin kahverengi olan kabugunu soyuyosun, dorde bölüp bir bu bucuk su bardagi suda kaynatiyosun. Kaynamaya baslayinca bes dakika bekle ve al. Biraz ilimasini bekleyip ic.
Bu sekilde uygulaniyor
Insallah sifa olur

Ben enfeksiyon falan vardır diye şüphe ediyorum
Canım pıhtılı olması normal ilk günler öyle oluyor sonuçta yumurta atılıyor. Sen yine de git ama için rahat etsin.

kan pırtısı bended geliyodu adetimde yoğun şekilde kisti varmış doğum konturol hapı verdi doktoru

sağol canım inşallah ya cok kötü böyle

Kızlar günaydın maalesef bu ayda bebiş ihtimali hiç yok adetim bitti. Eşimin ailesinin yanına geldik tatile malum burda çalışmalar olmuyor moralim bozuk bu ay değerlendiremediz için ama vardır bunda da hayır tabi neyse ki şöyle durum var bu ay çalışma olmadığı için günüm geçseydi bı belirti çabasına gircektim hamilelik için bu sefer öyle olmiycak

Baktır kuzum tabii ki bir de hormon testi yaptır hatta için daha rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…