Tamam kuzumBaktır kuzum tabii ki bir de hormon testi yaptır hatta için daha rahat eder
Tamam canımCanım pıhtılı olması normal ilk günler öyle oluyor sonuçta yumurta atılıyor. Sen yine de git ama için rahat etsin.
Benimki yoğun değil kuzumkan pırtısı bended geliyodu adetimde yoğun şekilde kisti varmış doğum konturol hapı verdi doktoru
Yaaaaaa ne güzel haberler bunlarGünaydın kızlar ramazan ayında burdaydım daha sonra giremedim buralaraAzze belki hatırlarsın beni şimdi test yaptım sat 3 hazirandı şuanda 6 haftalık hamileyim Rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah bir de hiç ihtimal vermedik eşimle şok olduk kızlar planlamadan kendiliğinden olunca ağladım bir de sivilce için tedavi ye başlayacaktım ilaçları aldım karaciğeri yoran tedaviydi regl olayım sonra içerim dedim ıyi ki içmemişim
gitmekten usandım artık soğan suyu içiyordumcanım ben de aynı sorundan muzdaribim yanma oluyor mantar yada enfeksiyondan şüpheleniyorum benhaziran başından beri
sorun yaşıyorum gidicem en sonunda heralde doktora
iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın dün girmedim kk ya kasıklarımda bir ağrı sürekli enfeksiyonmu var bebişmi korkuyorumNapıyorsun kuzum
biz normal jel kullanıyorduk o işe yaramazmı kiCanım benim de oluyordu öyle prefert diye hamileliği kolaylaştıran bir jel var onu kullanınca geçti çok şükür 2 aydır onu kullanıyordum bebek için çok sokuyorsun ama normal kullanımda çok azı ise yarıyor hiç sikinti olmadı 2 aydir
İnşallah bebiştir kuzumiyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın dün girmedim kk ya kasıklarımda bir ağrı sürekli enfeksiyonmu var bebişmi korkuyorum
inşallah canım benim çok çok aminnnnnn 2 haftadır neredeyse sürekli kasıklarımda bişi var gün aşırı birlikte oluyoruz eşimle inşallah olurİnşallah bebiştir kuzum
Benim bu ay 5 gün falan gecikme oldu sonunda adet olduminşallah canım benim çok çok aminnnnnn 2 haftadır neredeyse sürekli kasıklarımda bişi var gün aşırı birlikte oluyoruz eşimle inşallah olur
benim adetim bitti zaten 2 hafta öncesi adet zamanım olsa ondan şüphelencektim ama şimdide enfeksiyon falanmı var diyorum yine korkuyorumBenim bu ay 5 gün falan gecikme oldu sonunda adet oldum
Yinede olumsuz düşünme kuzumbenim adetim bitti zaten 2 hafta öncesi adet zamanım olsa ondan şüphelencektim ama şimdide enfeksiyon falanmı var diyorum yine korkuyorum
Çatlaması uzun sürüyor bazen canim2 gündür benimde ovu testim koyu çıkıyor yum madi hala baya koyu 2 çizgide neden acaba yumurta catlamadimi
Amin kuzum İnşAllahHamilesin gözün aydın canım Allah sağlıcakla kucağına mayo nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?