Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar ramazan ayında burdaydım daha sonra giremedim buralara Azze belki hatırlarsın beni şimdi test yaptım sat 3 hazirandı şuanda 6 haftalık hamileyim Rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah bir de hiç ihtimal vermedik eşimle şok olduk kızlar planlamadan kendiliğinden olunca ağladım bir de sivilce için tedavi ye başlayacaktım ilaçları aldım karaciğeri yoran tedaviydi regl olayım sonra içerim dedim ıyi ki içmemişim

Yaaaaaa ne güzel haberler bunlar Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

canım ben de aynı sorundan muzdaribim yanma oluyor mantar yada enfeksiyondan şüpheleniyorum ben haziran başından beri
sorun yaşıyorum gidicem en sonunda heralde doktora
gitmekten usandım artık soğan suyu içiyordum

biz normal jel kullanıyorduk o işe yaramazmı ki

günaydın kızçeler Allah gönlünüzden ne geçiyorsa güzel günlerde görmeyi nasip etsin inşallah :)

inşallah canım benim çok çok aminnnnnn 2 haftadır neredeyse sürekli kasıklarımda bişi var gün aşırı birlikte oluyoruz eşimle inşallah olur
Benim bu ay 5 gün falan gecikme oldu sonunda adet oldum kısmetse hataya dönünce doktora gidecem

Benim bu ay 5 gün falan gecikme oldu sonunda adet oldum
benim adetim bitti zaten 2 hafta öncesi adet zamanım olsa ondan şüphelencektim ama şimdide enfeksiyon falanmı var diyorum yine korkuyorum

Hamilesin gözün aydın canım Allah sağlıcakla kucağına mayo nasip etsin

kızlar ya testte pozitif olması için illa adeti beklemek gerekiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…