Canim seninki idrar yolundami yoksa vajinadami?sağol canım inşallah ya cok kötü böyle
Slm kızlar. Daha önce çatlatma iğnesi kullandınız mi? Kullandıysanız kaç gün sonra adet oldunuz?
Napıyosunuzzz canınlarr valla takip edemiyorumm ama benim içinde iyi oluyo kendimi strese sokmuyorumm. Ama kızlar sanırım bende iltihap felan var sarı akıntım var. Soğan kürü geçirir mi sizcr?
sarı akıntı adet belirtisi olabilirmi ya bendede aynı durum var soğan kürü içiyordum 6 gündür hala geliyor hiç geçmedi ya kasıklarımdada ağrı var uyuş uyuşAma sarı akıntı gebelik belirtisidir olabilir, kötü koku varmış canım? Adet olmazsın inşallah, eğer olursan adetinin kaçıncı günü başlayacağın saraçoğlunun videolarına var
Benim bugün 15. Gün inşallah olmam. Cumartesine kadar olmazsam test yapacak doktor. Evde test yapmaya da o kadar çok korkuyorum ki artık bekleyeceğim bu ay tabi adet olmazsam.Onu ben araştırdım canım 14- 15 gün sonra oluyorlarmış genelde:)
Benim bugün 15. Gün inşallah olmam. Cumartesine kadar olmazsam test yapacak doktor. Evde test yapmaya da o kadar çok korkuyorum ki artık bekleyeceğim bu ay tabi adet olmazsam.
Yok sabahları uyanınca belim ağrıyor. Ara ara da sancı giriyor ama bunlar adet belirtisi de aynı zamanda. Çok korkuyorum onun için. İnşallah canım hepimiz alırız bebiş haberiAy hadi inş bebiş haberi alırsın. Var mı belirti falan.
Yok sabahları uyanınca belim ağrıyor. Ara ara da sancı giriyor ama bunlar adet belirtisi de aynı zamanda. Çok korkuyorum onun için. İnşallah canım hepimiz alırız bebiş haberi
Nerede yapıyorlar onu? Ben olsam eğer durumum el veriyorsa yaptırırdım çünkü gerçekten çok yıpratıcı bir süreç. Öncesinde hamile kalabilmek için yıpranıyorsun sonra olup sağlıksız olunca mutlaka daha kötüdür hiç yaşamadım ama Allah bir daha yaşatmasın sana da.Kızlar pgt ve ngs diye yöntemler varmış, embriyolara kromozom analizi yapıp sağlıklı olanları transfer ediyorlarmış. Sanırım pahalı bir yöntem. Onu sordum doktoruma böyle 2 kere sağlıksız gebelik gecirince ben çok korkuyorum o yönteme gerek var mı dedim, senin için yok dedi siz olsanız ne yapardınız
Amin inşallahNerede yapıyorlar onu? Ben olsam eğer durumum el veriyorsa yaptırırdım çünkü gerçekten çok yıpratıcı bir süreç. Öncesinde hamile kalabilmek için yıpranıyorsun sonra olup sağlıksız olunca mutlaka daha kötüdür hiç yaşamadım ama Allah bir daha yaşatmasın sana da.
Bu ay söz verdim kendi kendime yapmayacağım diye totem yaptım sanırım. Her ay o testlerin karşısında çok üzülüyordum.İnş canım aslında varsa evde test yaparsan çıkar :)
Bu ay söz verdim kendi kendime yapmayacağım diye totem yaptım sanırım. Her ay o testlerin karşısında çok üzülüyordum.
İnşallah sen de pozitifi görürsün o testlerinleBenim kenarda 3 tane erken gebelik testi var. 14. Gün yapıcam hementotemin tutar inş :)
canım bildiğin sarı akıntımcoluyo bilmiyorum kiCanim seninki idrar yolundami yoksa vajinadami?
Kasintin oluyomu peki? Ben ilk evlendigilde mantar olmustu o yapiyo o akintiyi ama kasintida yapiyo. Ben mantardan probiotikle kurtulmustum, iki uc ay cekmistim. Ama mantarmi degilmi ogrenmeden alma tabicanım bildiğin sarı akıntımcoluyo bilmiyorum ki
canım probiotik derken ne kullandın nasıl kullandın söyleyebilir misin benimde şuan sarı akıntım var ama herzaman gelmiyo günde 1 kez gibi falanKasintin oluyomu peki? Ben ilk evlendigilde mantar olmustu o yapiyo o akintiyi ama kasintida yapiyo. Ben mantardan probiotikle kurtulmustum, iki uc ay cekmistim. Ama mantarmi degilmi ogrenmeden alma tabi
İçini temizliyor canım, adete birkaç gün kala o akıntı çoğalacak inşallah bütün ilhapları yok edecek, bende öyle olmuştu. ha belkide gebelikt olabilir. Soğan kürünü kullanırken hamile kalmış olanlar çok. Neden olmasın kızsarı akıntı adet belirtisi olabilirmi ya bendede aynı durum var soğan kürü içiyordum 6 gündür hala geliyor hiç geçmedi ya kasıklarımdada ağrı var uyuş uyuş
geçen ay yaptım olmadı inşallah bu ay olur ya korkuyom yine enfeksiyon mu oldum diye iltihapmı oldum diyeİçini temizliyor canım, adete birkaç gün kala o akıntı çoğalacak inşallah bütün ilhapları yok edecek, bende öyle olmuştu. ha belkide gebelikt olabilir. Soğan kürünü kullanırken hamile kalmış olanlar çok. Neden olmasın kız⚘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?