- 19 Haziran 2020
- 441
- 328
- 53
- 32
Henüz yerleşme dönemin olmadığı için hiç bi şekilde kötü etkilemez diye biliyorum.Kızlar yumurtlama donemini yeni gecirdim. Bugun bavul tasidim ya kotu etkilenir miyim
Canim benimki mantar di ama seninki mantar mi? Doktora gorundunmu ne dedi?canım probiotik derken ne kullandın nasıl kullandın söyleyebilir misin benimde şuan sarı akıntım var ama herzaman gelmiyo günde 1 kez gibi falan
benim kaşıntı yok sarı akıntım var ve ilişki sırasında eşim boşalınca yanıyor bazen ama her zaman değil bende enfeksiyon vardı doktora gidiyordum sürekli fitil ve antibiyotik kullanmaktan bende kuruluk oluştu en son doktora bitmiş geçmiş dedi bidahada gitmedim 2 ay oldu işteCanim benimki mantar di ama seninki mantar mi? Doktora gorundunmu ne dedi?
Benim vajina icinde kasinti oluyodu ve akinti, ama boyle cok kotu kasinti, mantardi. Iliski falan yasakdi gecene kadar. Doktorun verdigi fitilerden kullandim azaltti ama her defasinda geri geldi. Ondan sonra her sabah probiotik icmeye basladim iki uc ay komple gecti cok sukur bi daha yasamadim.
Çatlamış benimde 2 gün koyu sürdü dün akşam değerlendirdik bugün çatlamış benimde siliklesmisKızlar Merhaba...
Sizce yumurtlama ve çatlama olmuş mu? Ben hiç çatlama göremiyorum çokta silik değil gibi yine..resimde bi tık daha silik gözüküyor canli hali hafif daha koyu sanki
canım enfeksiyon olduğunu belirlemek için hangi testleri yaptılar muayne süreci nasıl oldu? bende de mantar vardı doktora gitmedim neo penetran kullandım geçt igibydi tekrarlıyor genebenim kaşıntı yok sarı akıntım var ve ilişki sırasında eşim boşalınca yanıyor bazen ama her zaman değil bende enfeksiyon vardı doktora gidiyordum sürekli fitil ve antibiyotik kullanmaktan bende kuruluk oluştu en son doktora bitmiş geçmiş dedi bidahada gitmedim 2 ay oldu işte
Ya ne bilim milletin yok kadar silikleşiyo benimki hep koyu gidiyo...Dura dura biraz daha koyulasmis gibi bilmiyorum bence benim yine çatlamadiÇatlamış benimde 2 gün koyu sürdü dün akşam değerlendirdik bugün çatlamış benimde siliklesmis
Kızlar Merhaba...
Sizce yumurtlama ve çatlama olmuş mu? Ben hiç çatlama göremiyorum çokta silik değil gibi yine..resimde bi tık daha silik gözüküyor canli hali hafif daha koyu sanki
Genelde 24 saatte bir yapılması gerektiğini söylüyorlar. Zaten yumurta 24 saatten fazla kalıyor çatlamadan hatta benim 2 gün üstüste pik yaptığı olmuştu. Zaten pikten 1 gün önce de baya koyu oluyor anlıyorsun yumurtlamanın yaklaştığını ama sen yine de içim rahat etsin diyorsan yap bence gerek yok.selammm kizlarr acil birsey sorucamm lutfen biri merakimi gidersinn...
Ovulasyon testlerinde söyle bir durum mumkunmu .. mesela hergun ayni saate yapiyorum diyelim ve silik cizgi var diyelim aksama yumurtlama olmasi mumkunmu yani yoksa ayni gun birden pik yaparmi yapmazmi ? yaparsada ertesi gun belli olurmu yoksa siliklesirmi lutfenn yardimmmm
Ben her gun 15 de yapiyorum since birde aksam 20 ve 22 arasi baksammi?
Yaa bide soyle bir durum var aslinda adetim bugun bitiyor gibi ve benim assagidan batmalarim var degisik bir sey acaba yumurtlama mi olacak ? Degisik boyle sag tarafima affedersin vajinadan hissedyirumGenelde 24 saatte bir yapılması gerektiğini söylüyorlar. Zaten yumurta 24 saatten fazla kalıyor çatlamadan hatta benim 2 gün üstüste pik yaptığı olmuştu. Zaten pikten 1 gün önce de baya koyu oluyor anlıyorsun yumurtlamanın yaklaştığını ama sen yine de içim rahat etsin diyorsan yap bence gerek yok.
alttan muayene etti birde idrar testi yapmıştı akıntım vardı çok o zaman aşırı enfeksiyon iltihap demişti bende kullandım çok geçmiş dedi en son şimdi yinemi acaba diyorum çok korkuyorumcanım enfeksiyon olduğunu belirlemek için hangi testleri yaptılar muayne süreci nasıl oldu? bende de mantar vardı doktora gitmedim neo penetran kullandım geçt igibydi tekrarlıyor geneCartedor canım probiyotik derken nasıl yani nedir içeriği yoğurt mu ?
Simir testin temiz canım, hafif iltihap çıkmış. Oda nerdeyse herkeste çıkıyor.Kızlar smear testime bakar mısınız
Bu iltihap da gebeliğe engel mi acaba gittiğim doktorlar değil dedi ama her defasında karşıma çıkıyor. Teşekkür ederim ayrıcaSimir testin temiz canım, hafif iltihap çıkmış. Oda nerdeyse herkeste çıkıyor.
Özelden tamamını atsanaYa ne bilim milletin yok kadar silikleşiyo benimki hep koyu gidiyo...Dura dura biraz daha koyulasmis gibi bilmiyorum bence benim yine çatlamadi
Herkes soğan suyu kürü yapıyor, sende yap kurtul canım :) ayrıca rica ederim.Bu iltihap da gebeliğe engel mi acaba gittiğim doktorlar değil dedi ama her defasında karşıma çıkıyor. Teşekkür ederim ayrıca
Yaptım aslında bir daha mı yapsam ki acabaHerkes soğan suyu kürü yapıyor, sende yap kurtul canım :) ayrıca rica ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?