- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Ha yaptıysan ozmn boşver, aradan 1 yıl geçmeden yapman iyi değil diye biliyorum. Kaş yapacam diye göz çıkarmaya gerek yok.Yaptım aslında bir daha mı yapsam ki acaba
Anladım canım teşekkür ederimHa yaptıysan ozmn boşver, aradan 1 yıl geçmeden yapman iyi değil diye biliyorum. Kaş yapacam diye göz çıkarmaya gerek yok.
Kızzz seni merak ettim. Ne yaptın? Kan testini yaptın mı?İnşAllah canım yarın sabah sağlık ocağında kan testi yaptıracam zaten
Yani eğer sperme yumurta buluştuysa üstünden 6 gün geçmiş oluyor.kızlar ayın 10nun da yumurtlama yaşadım ve değerlendirdik
şimdiden belirti olur mu kasık ağrısı yaşıyorum adet günüm 26 temmuz
umutla bekliyorum ama ağrı baya yordu beni bugün
Yaptım canım değerim 47,6 çıktı pazartesi tekrar gidip kan vercem bakacaklar değerlerim yükseliyor mu diyeKızzz seni merak ettim. Ne yaptın? Kan testini yaptın mı?
Dünü değerlendirdik canımBence sizin testiniz 25. pik yapmis ve 26. da catlamis. Sizi yaniltmak istemem ama ben öyle gördüm, insallah degerlendirmissinizdir
Tamamini derken bu ayki tüm testlerimimi..onlarin boyle ilk halde cekilmis resimleri yok durup kuruyan halleri varÖzelden tamamını atsana
Aaaa süperYaptım canım değerim 47,6 çıktı pazartesi tekrar gidip kan vercem bakacaklar değerlerim yükseliyor mu diye
Yazsana belirtileri daha 6 gün varkenden ne gibi belirtilerin oldu, buradaki arkadaşlarda merak ediyordur. Ne yaptın nasıl hamile kaldın gibi şeyleri. Burda paylaşırsan sevinirim.Yaptım canım değerim 47,6 çıktı pazartesi tekrar gidip kan vercem bakacaklar değerlerim yükseliyor mu diye
Mart ayında kimyasal gebeliğim olmuştu ondan sonra hiç korunmadik zatenAaaa süperTebrik ederim canım, daha 6 gün var ve 47 çıkmış daha ne olsun. Kaç aydır deniyordun?
Bunu yeni bi topik açarak uzun uzun yazmayı düşünüyorum İnşAllah çünkü çatlamayı gördüğüm günden beridir belirtiler yaşıyorum ama diğer aylarda sürekli negatif gördüğüm için umutlandırmıyodum kendimiYazsana belirtileri daha 6 gün varkenden ne gibi belirtilerin oldu, buradaki arkadaşlarda merak ediyordur. Ne yaptın nasıl hamile kaldın gibi şeyleri. Burda paylaşırsan sevinirim.
Peki sen bilirsinBunu yeni bi topik açarak uzun uzun yazmayı düşünüyorum İnşAllah çünkü çatlamayı gördüğüm günden beridir belirtiler yaşıyorum ama diğer aylarda sürekli negatif gördüğüm için umutlandırmıyodum kendimi
Adet olunca hep böyle oluyorum yine olmadı diyenoldu kuzum ?
Bu ay erken gelmis kirmizilar canim uzme kendini onumuzdeki ay var zamani var demekki benim elti dogum yapti dun benimde gebelik devam etseydi 7 bucuk aylik olacaktim doguma birbucuk ay vardi dun cok agladim allah affetsin vardir ondada bir hayirAdet olunca hep böyle oluyorum yine olmadı diye
normal jel gebelik düşünülüyorsa kullanılmıyor canım spermleri öldüruyormusbiz normal jel kullanıyorduk o işe yaramazmı ki
Canım senin genetik bir sıkıntın yok ki genetige eşinle sana bakmislardi bir şey yoktu diye hatırlıyorum bebeklerde genetik problem var mıydıAmin inşallahtüp bebek merkezlerinde oluyor ama her yerde yaygın mı bilmiyorum. Izmirdeyim ben
2. bebeğe yapıldı genetik inceleme onda sorun çıktı ama eşimden ya da benden kaynaklı birşey değil. Bizim genetik testler de normal çıkmıştı o yuzden gerek yok diyor doktorCanım senin genetik bir sıkıntın yok ki genetige eşinle sana bakmislardi bir şey yoktu diye hatırlıyorum bebeklerde genetik problem var mıydı
Hamile kalman da zor mu canım peki2. bebeğe yapıldı genetik inceleme onda sorun çıktı ama eşimden ya da benden kaynaklı birşey değil. Bizim genetik testler de normal çıkmıştı o yuzden gerek yok diyor doktor
Olucak inşallah kuzum hamile olucaz dağlıklı ve hayırlı evlatlar doğurcaz inşallah kuzumBu ay erken gelmis kirmizilar canim uzme kendini onumuzdeki ay var zamani var demekki benim elti dogum yapti dun benimde gebelik devam etseydi 7 bucuk aylik olacaktim doguma birbucuk ay vardi dun cok agladim allah affetsin vardir ondada bir hayir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?