Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ayın 10nun da yumurtlama yaşadım ve değerlendirdik
şimdiden belirti olur mu kasık ağrısı yaşıyorum adet günüm 26 temmuz
umutla bekliyorum ama ağrı baya yordu beni bugün

kızlar ayın 10nun da yumurtlama yaşadım ve değerlendirdik
şimdiden belirti olur mu kasık ağrısı yaşıyorum adet günüm 26 temmuz
umutla bekliyorum ama ağrı baya yordu beni bugün
Yani eğer sperme yumurta buluştuysa üstünden 6 gün geçmiş oluyor.
6 _10 günde yerleşmesi beklenir diyorlar. Dolayısıyla belkide yerleşiyordur. Umutlandırmakta istemem ama Normalde böyle ağrıların olmuyorsa bu ay olduysa bi belirtilir bence.

Yaptım canım değerim 47,6 çıktı pazartesi tekrar gidip kan vercem bakacaklar değerlerim yükseliyor mu diye
Yazsana belirtileri daha 6 gün varkenden ne gibi belirtilerin oldu, buradaki arkadaşlarda merak ediyordur. Ne yaptın nasıl hamile kaldın gibi şeyleri. Burda paylaşırsan sevinirim.

Yazsana belirtileri daha 6 gün varkenden ne gibi belirtilerin oldu, buradaki arkadaşlarda merak ediyordur. Ne yaptın nasıl hamile kaldın gibi şeyleri. Burda paylaşırsan sevinirim.
Bunu yeni bi topik açarak uzun uzun yazmayı düşünüyorum İnşAllah çünkü çatlamayı gördüğüm günden beridir belirtiler yaşıyorum ama diğer aylarda sürekli negatif gördüğüm için umutlandırmıyodum kendimi

Peki sen bilirsin

Adet olunca hep böyle oluyorum yine olmadı diye
Bu ay erken gelmis kirmizilar canim uzme kendini onumuzdeki ay var zamani var demekki benim elti dogum yapti dun benimde gebelik devam etseydi 7 bucuk aylik olacaktim doguma birbucuk ay vardi dun cok agladim allah affetsin vardir ondada bir hayir

Amin inşallah tüp bebek merkezlerinde oluyor ama her yerde yaygın mı bilmiyorum. Izmirdeyim ben
Canım senin genetik bir sıkıntın yok ki genetige eşinle sana bakmislardi bir şey yoktu diye hatırlıyorum bebeklerde genetik problem var mıydı

Canım senin genetik bir sıkıntın yok ki genetige eşinle sana bakmislardi bir şey yoktu diye hatırlıyorum bebeklerde genetik problem var mıydı
2. bebeğe yapıldı genetik inceleme onda sorun çıktı ama eşimden ya da benden kaynaklı birşey değil. Bizim genetik testler de normal çıkmıştı o yuzden gerek yok diyor doktor

2. bebeğe yapıldı genetik inceleme onda sorun çıktı ama eşimden ya da benden kaynaklı birşey değil. Bizim genetik testler de normal çıkmıştı o yuzden gerek yok diyor doktor
Hamile kalman da zor mu canım peki

Bu ay erken gelmis kirmizilar canim uzme kendini onumuzdeki ay var zamani var demekki benim elti dogum yapti dun benimde gebelik devam etseydi 7 bucuk aylik olacaktim doguma birbucuk ay vardi dun cok agladim allah affetsin vardir ondada bir hayir
Olucak inşallah kuzum hamile olucaz dağlıklı ve hayırlı evlatlar doğurcaz inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…