Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben eczaneden almistim canim. Benim reglden sonra tekrarliyodu hep, gecti cok sukkr

Kızlar selam, en son 10 haziran da regl oldum. Bugün regl nin 37. Günü pko olduğum için arada kendi gelir arada gelmez üç gün önce tarlusal adet söktürücü kullanmaya başladım bugün iç çamaşırım ıslanmış elimde de var diye ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı sizce yumurtluyor muyum yoksa tarlusal un ovulasyon testine böyle Bi yanıltma etkisi var mı? Bilenler dönüş yaparsa çok sevinirim

Eklentiler

• DSC_0315.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 41
  • DSC_0313.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 41
canım baya olmuş bence tarlusaldan önce keşke gebelil testi yapsayın , elinde varsa gebelik dene bence

Ne gibi belirtiler mesela ben hamileyim merak ettim nasıl oluyor hamilelik belirtisi

sen hamileysen sen anlat bize
Zaten belirti denilen şey olmadığı için neymiş o belirtiler yazın dedim. Başka bir arkadaş hamileyim belirtiler için yardımcı olurum diye başlık atmış daha keseyi görmemiş. Bu kızın yaşadığı belirtiler bende yok demek ben hamile değilim dedim. Belirti yok hanfendi herkesim bünyesi aynı değil herkes aynı şeyi yaşamaz. Hiçbir belirti yaşamadım hamileyim. Siz belirti arayıp durun olur mu

Konularda ki mesajlarınıza bakıyorum,inceliyorum evet bazı düşüncelerinize katılıyorum ama neden bu kadar sert düşüncesiz yorumlar yapıyorsunuz anlam veremedim. Burada ki bir çok kişi uzun süre gebelik için uğraşan insanlar. Bu şekilde insanların umutlarını kırıp daha çok uzuyorsunuz. Bence yorumlarınızı biraz daha kibar bir şekilde dile getirmelisiniz. Ne güzel hamilesiniz Allah analı babalı büyütsün siz herkes sizin bakış açınıza sahip olacak değil. Bence bu kadar kaba olmayın.

Kasintin oluyomu peki? Ben ilk evlendigilde mantar olmustu o yapiyo o akintiyi ama kasintida yapiyo. Ben mantardan probiotikle kurtulmustum, iki uc ay cekmistim. Ama mantarmi degilmi ogrenmeden alma tabi
evet arada oluyo canım

Aksine en kibar şekilde yazmaya çalışıyorum. Belki sert gelmiş olabilir ama evet hamile kalmak için uğraşan bir çok insanı yanıltıcı yorumlar yapıyorlar. İnsanlar ümit içinde beklerken daha çok ümitlendirip hem stres altına sokuyorlar hemde insanların daha çok üzülmesine sebep oluyorlar. Gebe kalmak rahatlık isteyen bişey. Bünysel bişey herkeste aynı tepki olmaz. Çünkü bende uzun bir süre cahillik yapıp burada belirti diye yazdıkları herşeyi okuyup kendimce stres yaptım. Neden hamile kalamıyorum diye doktor doktor gezdim. Ve tüm doktorlar bana herşey yolunda takmayı bırakın demekten başka bişey demedi. Herhangi bir sorun yaşamıştır buradan aynı sorunları yaşayan insanlardan bilgi almak istemiştir ona lafım yok. Fakat adet öncesi belirti diye bişeyde yok. Çok ekstrem durum yaşamanız lazım. Bazen sert girmek lazım burada neler okudum 8 yıl ve çok etkisinde kaldım ama hiçbiri olmadı

Evet adet öncesi belirtileri bende psikolojik buluyorum ozellikle mide bulantisini dizilerden geliyor galiba Ama işte insan bir umut icin neler yapmıyor diyorum ya dediklerinin çoğuna katılıyorum ama herkes sen ya da ben gibi düşünmüyor işte mesela bende senin dediklerini ne kadar haklı bulsamda kendi kendimi dinliyorum ay oram ağrıyor ay burasi derken yani Rabbim kimseye aratmasın sende sağlıcakla al inşallah bebeğini kucağına

Sanırım bu tarz cevabınız hormonlardan olsa gerek. Al işte buda senin gebelik belirtin

Bende burada okuyup neler buldum kendimde. Hiçbiri doğru çıkmadı. Hamile kaldığım ay hiçbirşey yoktu. Sadece bende adetten birkaç gün önce beyaz süt kesiği gibi akıntı geldi baya baya yoğun ve çoktu eyvah mantar oldum dedim ama birdaha bişey gelmedi. Kaşıntı yanma yoktu zaten. Birde sol tarafımda çok kısa süren ama birden bıçak gibi saplanan ağrı oldu. Ama o ağrı hafif hafif hep orada vardı. Onuda hiç düşünmedim. Mesela benim hamile kaldığım ay yine diğer yumurtalıkta kist oluşmuş şuan hala kisstim var ama bebek büyüdükçe o küçülüyor yani uzun lafın kısası belirti yok ve burada belirti soran arkadaşlara tek tavsiyem bebek düşünmeden özellikle yumurtlama günleri en rahat şekilde sevişin! Açık açık bunu yazayım bari

Sanırım bu tarz cevabınız hormonlardan olsa gerek. Al işte buda senin gebelik belirtin
Ben zaten hamileyim hanfendi gebelik belirtisine gerek yok hadi bunuda arayın kendinizde topikte bir kadın baya sinirliydi hamileydi acaba bende sinirli olunca hamilemiyim diye sorun kendinize olur mu

Ben zaten hamileyim hanfendi gebelik belirtisine gerek yok hadi bunuda arayın kendinizde topikte bir kadın baya sinirliydi hamileydi acaba bende sinirli olunca hamilemiyim diye sorun kendinize olur mu
Evet işte hamilesiniz, belirtiniz bu sinirlilik. Hormonlardan Biz Sorarız, belirti ararız, minnacık silik çizgiyi acabası diye birbirimize sorarız. belki bizi bu tatmin ediyor. Bu topikler neden açılıyor ? Destek olmak için. Siz neden bu sayfaya girip okudunuz? Bilgi almak için dimi? Rahatlamak için. Ama seni konuşmayız rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…