- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Hamilelik belirteleri diye başlık görünce girip okudum. Ayrıca size diyorum ki belirti diye bişey yok rahat olun kızıyorsunuz. Arayın arkadaşım belirti adet olunca siz üzüleceksiniz. Tecrübe ile sabit. Buraya üye olma sebebim başkaydı. Ama hamile kalınca yıllarca burada yazılan belirtilerin hiçbiri olmayınca belirti arayanlara ve ısrarla belirtim var diyenlere yazmak istedim. Arayın arkadaşım belirti. Sizde göreceksiniz ki benim dediğim gibi olacak herşey ki uzun yıllar hamile kalmak için uğraşanların yazdıklarını okuyun onlar size en doğru cvbı verecektir ama ona da inanmazsınız insansanız zaten suan kızan sizsiniz hamilesiniz lafını duymak istiyorsunuz keşke biz size evet bu yaşadıklarınız hamilelik belirtisi hamilesiniz diyince hamile olsanız. Siz bilirsiniz sayfa sayga dolaşıp belirti aramaya devam edebilirsiniz ama size sert gelir ama yumuşak size uyarıda bulundum keyfiniz bilir. Komplekse de girmeyiniz beni konuşun diyen yok zaten kaşınızın altında gözünüz var diyip belirti arayan sizsiniz. Allah tüm evlat sahibi olmak isteyen herkse nasip etsin sağlıkla doğumlar yaşatsın.Evet işte hamilesiniz, belirtiniz bu sinirlilik. HormonlardanBiz Sorarız, belirti ararız, minnacık silik çizgiyi acabası diye birbirimize sorarız. belki bizi bu tatmin ediyor. Bu topikler neden açılıyor ? Destek olmak için. Siz neden bu sayfaya girip okudunuz? Bilgi almak için dimi? Rahatlamak için. Ama seni konuşmayız rahat ol
gözünün üstünde kaşın var kesin hamilesinKızlar Hafiften sinirliyim acaba hamilemiyim yaaa daha 7 gün var.
Bizmi kızıyoruz, kızıyorsunuz yazmışsınız da, yoooo direk siz neden belirti arıyorsunuz diye sert yaptınız. Biz neden kızalım. Sanırım Sizi idare edebilirim, hamilelere yaşlılara saygım vardır. Sinirlisin biraz ama bişey değil suçlusu hormonlarınHamilelik belirteleri diye başlık görünce girip okudum. Ayrıca size diyorum ki belirti diye bişey yok rahat olun kızıyorsunuz. Arayın arkadaşım belirti adet olunca siz üzüleceksiniz. Tecrübe ile sabit. Buraya üye olma sebebim başkaydı. Ama hamile kalınca yıllarca burada yazılan belirtilerin hiçbiri olmayınca belirti arayanlara ve ısrarla belirtim var diyenlere yazmak istedim. Arayın arkadaşım belirti. Sizde göreceksiniz ki benim dediğim gibi olacak herşey ki uzun yıllar hamile kalmak için uğraşanların yazdıklarını okuyun onlar size en doğru cvbı verecektir ama ona da inanmazsınız insansanız zaten suan kızan sizsiniz hamilesiniz lafını duymak istiyorsunuz keşke biz size evet bu yaşadıklarınız hamilelik belirtisi hamilesiniz diyince hamile olsanız. Siz bilirsiniz sayfa sayga dolaşıp belirti aramaya devam edebilirsiniz ama size sert gelir ama yumuşak size uyarıda bulundum keyfiniz bilir. Komplekse de girmeyiniz beni konuşun diyen yok zaten kaşınızın altında gözünüz var diyip belirti arayan sizsiniz. Allah tüm evlat sahibi olmak isteyen herkse nasip etsin sağlıkla doğumlar yaşatsın.
seni diğer başlıklarda da görüyorum,üslübun çok kötü çok. gerçek hayatındaki egolarını eksikliklerini burda tatmin etme. herkes burda derdine çare arıyo ama bu başlıktan sana iş çıkmaz. biri gebelik testini atıyo bi umut bunda atıcak ne var görmedin mi negatif diye yorum atıyosun. zaten herkes hassas ve beklenti içinde bi de senin gibilerle uğraşmayalım.Zaten belirti denilen şey olmadığı için neymiş o belirtiler yazın dedim. Başka bir arkadaş hamileyim belirtiler için yardımcı olurum diye başlık atmış daha keseyi görmemiş. Bu kızın yaşadığı belirtiler bende yok demek ben hamile değilim dedim. Belirti yok hanfendi herkesim bünyesi aynı değil herkes aynı şeyi yaşamaz. Hiçbir belirti yaşamadım hamileyim. Siz belirti arayıp durun olur mu
kolayı var forumu okumaAksine en kibar şekilde yazmaya çalışıyorum. Belki sert gelmiş olabilir ama evet hamile kalmak için uğraşan bir çok insanı yanıltıcı yorumlar yapıyorlar. İnsanlar ümit içinde beklerken daha çok ümitlendirip hem stres altına sokuyorlar hemde insanların daha çok üzülmesine sebep oluyorlar. Gebe kalmak rahatlık isteyen bişey. Bünysel bişey herkeste aynı tepki olmaz. Çünkü bende uzun bir süre cahillik yapıp burada belirti diye yazdıkları herşeyi okuyup kendimce stres yaptım. Neden hamile kalamıyorum diye doktor doktor gezdim. Ve tüm doktorlar bana herşey yolunda takmayı bırakın demekten başka bişey demedi. Herhangi bir sorun yaşamıştır buradan aynı sorunları yaşayan insanlardan bilgi almak istemiştir ona lafım yok. Fakat adet öncesi belirti diye bişeyde yok. Çok ekstrem durum yaşamanız lazım. Bazen sert girmek lazım burada neler okudum 8 yıl ve çok etkisinde kaldım ama hiçbiri olmadı
Bizmi kızıyoruz, kızıyorsunuz yazmışsınız da, yoooo direk siz neden belirti arıyorsunuz diye sert yaptınız. Biz neden kızalım. Sanırım Sizi idare edebilirim, hamilelere yaşlılara saygım vardır. Sinirlisin biraz ama bişey değil suçlusu hormonlarınöpüldün ⚘
seni diğer başlıklarda da görüyorum,üslübun çok kötü çok. gerçek hayatındaki egolarını eksikliklerini burda tatmin etme. herkes burda derdine çare arıyo ama bu başlıktan sana iş çıkmaz. biri gebelik testini atıyo bi umut bunda atıcak ne var görmedin mi negatif diye yorum atıyosun. zaten herkes hassas ve beklenti içinde bi de senin gibilerle uğraşmayalım.
canım ben 27 yerde okudum bu arada hormonlardan sinirleniyosun vardır gebelik bak test yap emin olKızlar Hafiften sinirliyim acaba hamilemiyim yaaa daha 7 gün var.
Heyecan bastı kız beni, sabah yapayım ama çok erken değil mi kicanım ben 27 yerde okudum bu arada hormonlardan sinirleniyosun vardır gebelik bak test yap emin ol
Çok sunirlisin tatlım bence gebelik var sendeHeyecan bastı kız beni, sabah yapayım ama çok erken değil mi ki
komik bişey söylediğimi düşünmüyorum i
Testin negatif bunun nesini anlamadın acaba atıyosun burayaHeyecan bastı kız beni, sabah yapayım ama çok erken değil mi ki
Ayyy evet her ay her belirtiyi nerdeyse yaşadım ama bu belirtiyi ilk defa yaşıyorum. Bencede bende gebelik var gibi gibiÇok sunirlisin tatlım bence gebelik var sende
komik bişey söylediğimi düşünmüyorum ama bir hamileyi güldürmenin sevabıdır deyip kabul ediyorum. hadi kendine de bebeğine de iyi bak. buraları okuyup gerilme. burası hamilelk planlayanlar sen kasım ocak anneleri forumuna git bence
Doğru söyleneni 9 köyden kovarlar. Siz duymak istediklerinzi duymayınca hoşusunuza gitmiyor. Sizin gibi kişiler yüzünden zaten insanlar olmayan şeylere varmış gibi bakıyor. Yanıltmayın ümitlendirmeyin insanları sizde aklı başında soru soru soran inalara gayet güzel cvp veriyorum. Ve diyorum ki okuduklarınızı sanırım anlamıyorsunuz bende burada 8 yıl olmayan şeyleri kendimde aradım. Burada okuduklarım yüzünden doktor doktor gezdim ve ne zaman bıraktım hamile kaldım ve yine diyorum ki okumayın bu saçma belirtileri rahat olun. Ama siz ısrarla seni dinlemeyevez uslübun kötü (ki hakaret eden siz kötü uslup bende) diyorsunuz. Sert eleştiri ayrı kötü uslup ayrı siz öncelikle bunu ayrısın olur mu. Devam edin kendinizde belirti aramaya yardım kabul etmiyorsunuzkolayı var forumu okuma
Doğru söyleneni 9 köyden kovarlar. Siz duymak istediklerinzi duymayınca hoşusunuza gitmiyor. Sizin gibi kişiler yüzünden zaten insanlar olmayan şeylere varmış gibi bakıyor. Yanıltmayın ümitlendirmeyin insanları sizde aklı başında soru soru soran inalara gayet güzel cvp veriyorum. Ve diyorum ki okuduklarınızı sanırım anlamıyorsunuz bende burada 8 yıl olmayan şeyleri kendimde aradım. Burada okuduklarım yüzünden doktor doktor gezdim ve ne zaman bıraktım hamile kaldım ve yine diyorum ki okumayın bu saçma belirtileri rahat olun. Ama siz ısrarla seni dinlemeyevez uslübun kötü (ki hakaret eden siz kötü uslup bende) diyorsunuz. Sert eleştiri ayrı kötü uslup ayrı siz öncelikle bunu ayrısın olur mu. Devam edin kendinizde belirti aramaya yardım kabul etmiyorsunuz
komik bişey söylediğimi düşünmüyorum ama bir hamileyi güldürmenin sevabıdır deyip kabul ediyorum. hadi kendine de bebeğine de iyi bak. buraları okuyup gerilme. burası hamilelk planlayanlar sen kasım ocak anneleri forumuna git bence
o zaman seni gülerek 3 evetle uğurluyoruzMerak etmeyin gülerek karşılıyorum sizi sinirlendiğim yok.
Mune abla beni banlama en iyisi ben 2 saat başka forma geçeyimHanımlar sakin olur musunuz lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?