Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilelik belirteleri diye başlık görünce girip okudum. Ayrıca size diyorum ki belirti diye bişey yok rahat olun kızıyorsunuz. Arayın arkadaşım belirti adet olunca siz üzüleceksiniz. Tecrübe ile sabit. Buraya üye olma sebebim başkaydı. Ama hamile kalınca yıllarca burada yazılan belirtilerin hiçbiri olmayınca belirti arayanlara ve ısrarla belirtim var diyenlere yazmak istedim. Arayın arkadaşım belirti. Sizde göreceksiniz ki benim dediğim gibi olacak herşey ki uzun yıllar hamile kalmak için uğraşanların yazdıklarını okuyun onlar size en doğru cvbı verecektir ama ona da inanmazsınız insansanız zaten suan kızan sizsiniz hamilesiniz lafını duymak istiyorsunuz keşke biz size evet bu yaşadıklarınız hamilelik belirtisi hamilesiniz diyince hamile olsanız. Siz bilirsiniz sayfa sayga dolaşıp belirti aramaya devam edebilirsiniz ama size sert gelir ama yumuşak size uyarıda bulundum keyfiniz bilir. Komplekse de girmeyiniz beni konuşun diyen yok zaten kaşınızın altında gözünüz var diyip belirti arayan sizsiniz. Allah tüm evlat sahibi olmak isteyen herkse nasip etsin sağlıkla doğumlar yaşatsın.

Bizmi kızıyoruz, kızıyorsunuz yazmışsınız da, yoooo direk siz neden belirti arıyorsunuz diye sert yaptınız. Biz neden kızalım. Sanırım Sizi idare edebilirim, hamilelere yaşlılara saygım vardır. Sinirlisin biraz ama bişey değil suçlusu hormonların öpüldün ⚘

seni diğer başlıklarda da görüyorum,üslübun çok kötü çok. gerçek hayatındaki egolarını eksikliklerini burda tatmin etme. herkes burda derdine çare arıyo ama bu başlıktan sana iş çıkmaz. biri gebelik testini atıyo bi umut bunda atıcak ne var görmedin mi negatif diye yorum atıyosun. zaten herkes hassas ve beklenti içinde bi de senin gibilerle uğraşmayalım.

kolayı var forumu okuma

Ah ne diyeyim bende sana bişey söyliyeyim hamile olmadan önce sinir küpüydüm tabi hamile kalamıyorum diye değil başka sebeplerden dolayı. Aslında hamililkte normalde yangına vereceğim şeyleri sakin karşılıyorum. Kızıyorsunuz sinirleniyorsunuz ama bakın gerçekten 8 yıl okudum burayı sizde kafanıza takmayın belirti aramayın adet gününe kadar rahat olun rabbim elbet verecektir size küçük mucizenizi. Muciziler hiç ummadık zamanda olur

kolayı var forumu okuma
Doğru söyleneni 9 köyden kovarlar. Siz duymak istediklerinzi duymayınca hoşusunuza gitmiyor. Sizin gibi kişiler yüzünden zaten insanlar olmayan şeylere varmış gibi bakıyor. Yanıltmayın ümitlendirmeyin insanları sizde aklı başında soru soru soran inalara gayet güzel cvp veriyorum. Ve diyorum ki okuduklarınızı sanırım anlamıyorsunuz bende burada 8 yıl olmayan şeyleri kendimde aradım. Burada okuduklarım yüzünden doktor doktor gezdim ve ne zaman bıraktım hamile kaldım ve yine diyorum ki okumayın bu saçma belirtileri rahat olun. Ama siz ısrarla seni dinlemeyevez uslübun kötü (ki hakaret eden siz kötü uslup bende) diyorsunuz. Sert eleştiri ayrı kötü uslup ayrı siz öncelikle bunu ayrısın olur mu. Devam edin kendinizde belirti aramaya yardım kabul etmiyorsunuz

arıycam ben belirti sen benim gönderilerime yorum at olur mu hep

Merak etmeyin gülerek karşılıyorum sizi sinirlendiğim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…