ben de gidiyom eğer banlanırsam beni unutmayınMune abla beni banlama en iyisi ben 2 saat başka forma geçeyim
Kalbimizdesin fiona 13ben de gidiyom eğer banlanırsam beni unutmayın
Espiri anlayışın buysa gerçekten haklısınız kızmaktao zaman seni gülerek 3 evetle uğurluyoruz
evet böyle mizahım benim bunlara gülüyom benEspiri anlayışın buysa gerçekten haklısınız kızmakta
Banlama nedir canim ya birde o varmisMune abla beni banlama en iyisi ben 2 saat başka forma geçeyim
canım forumdan geçiçi yada kalıcı olarak gönderiliyosunBanlama nedir canim ya birde o varmis
canım forumdan geçiçi yada kalıcı olarak gönderiliyosun
Yaaaa bilmiyordumnormal jel gebelik düşünülüyorsa kullanılmıyor canım spermleri öldüruyormus
nolmuş topikte?
sanırım belirti olur olmaz tartısmasıı :)))azicik karisiyormus gibi oldu
Eğer varsa artık çıkması gerekir kuzum bir daha yap bakalım sabah. Olmadı garanti olması için kan testi de yaptırabilirsinYa hanımlar banada yardımcı olurmusunuz ben kürtaj oldum nisanda 2 ay korundm ve adetlerim 2 aydır çok düzenli günü gününe 3 gündür gecikme yaşıyorum gögüslerim dolgunlaştı arada kafam dönüyor iş filan yaptığım zaman tansiyon ölçüyorum bişey çıkmıyor.gecikmenin 2.gün test yaptım birşey çıkmadı. Yarın 4.gün ne zaman test yapsam çıkar eğer varsa?
İnşaAllah yaa geçenki hamileliğimde 5.gün gecikmesinde silik çıkmıştı belki yarın çıkar inşallahEğer varsa artık çıkması gerekir kuzum bir daha yap bakalım sabah. Olmadı garanti olması için kan testi de yaptırabilirsin
Hadi inşallah kuzum kişiden kişiye değişiyor belli de olmuyor ki :) Ah bir ilaci olsa da şak diye söylesek birbirimizeİnşaAllah yaa geçenki hamileliğimde 5.gün gecikmesinde silik çıkmıştı belki yarın çıkar inşallah
Rahim duvarın güzelce kalnlastgnda gebelik olusmazsada öyle gelebiliyor canmKızlar ya bişey danışıcam adetim pıhtılı oluyor ara ara çok çok afedersiniz Wc gittiğim zaman çok değil ama ara ara pıhtı şeklinde düşüyor ve rahmim çok ağrıyor neden acaba haftaya bir doktora gitmeyi düşünüyorum busefer ultrason ile bakılmasını istemeyeceğim daha detaylı baksınlar değil mi
Azze Regen_ @stoprak @Hannereyyan
@Storycanhus3545
İnşaAllah canısı inşaAllah insan kürtaj olup evladını kaybedince başka oluyormuş çok istiyormuşHadi inşallah kuzum kişiden kişiye değişiyor belli de olmuyor ki :) Ah bir ilaci olsa da şak diye söylesek birbirimize ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?