Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyice yedik kafayi artik canim normaldir deliye hergun bayram biz hergun belirti yasariz..senin yumurtlamadan olabilir yaklasiyorsa
ya kasıklarımda ağrı var arada gün içinde 1 sefer falan sarı akıntım geliyor gün aşırı birlikte oluyoruz bu ay tamam düzene soktuk iyice bende merak ediyom neden ağrıyo diye sarı akıntıda enfeksiyonda olabilir korkuyorumda deli deli sorular kafamda artık olsun yaaaaaa kendimi sınava girecek öğrenci gibi hissediyorum :)

Sari akinti bende yumurtlama sonrasi oluyor genelde kasinti yanma yoksa enfeksiyor varsada agir degildir yumurtlama oncesi 2 yumurtlama sonrasi 4 gun agrim olur benim regli olunca gunler geciyor yumurtlama sonrasi gecmiyor ya yeni gelingibi elim karnimda geziyorum varmi acaba diye

şuan kaşıntım yanmam yok çok şükür arada ilşki sonrası eşim şey olduktan sonra bazen yanma oluyor vajinamda ama her zaman değil ah sorma acaba varmı ki diye düşünmekten insan deli oluyo :) inşallah bu ay vardır yaaaa

Normal canim o bazen bendede oluyor ins vardir hepimizde

Kizlar ya şu bizim kullandığımız vitaminleri bir de siz deneyin eşinizle beraber, 5yildir olmuyordu işte Allah bir şeyi vesile kılacak bunu vesile kildi. Tüp bebekten önce ya da cidden olmuyor hani 2_3 yıllık evliler falan bir denesin. Bayağı masraflı oluyor 1000 TL civarı tutuyor aylık 3 ay kullandık biz ama eşim tahlil verecekti onu verse tedaviye başlasak kaç katını odeyecektik tüp bebeği de bu tedavi sonrası yapacaktık.

Nice mutlu yıllar canım Allah gönlündekileri hayırlısıyla nasip etsin bu güzel gunde
Cnm yanlışmı hatırlıyorum sennde düşüklerin vardı demi. Trombofili paneli yda test yaptın mı veya ilaç alıyormusun şuan. Hayırlı olsun gebeliğin bu arada.

kızlar ayın 10nun da yumurtlama yaşadım ve değerlendirdik
şimdiden belirti olur mu kasık ağrısı yaşıyorum adet günüm 26 temmuz
umutla bekliyorum ama ağrı baya yordu beni bugün

Canim ayni seyi sormak icin girdim ben de foruma. Bugun adet olacakmis gibi bir takim hissiyatlar basladi. Yani aşırı ağrı değil ama batma gibi diyeyim. Ve daha adetime cok var 10 gün felan. Yumurtlamayı ben de yeni gecirdim. Hayirlisi olsun kendimizi cok da dinlemeyelim beklenti oluyor akisina birak

bende de ağrı var ama hafif kızlar çok değil ara ara oluyor ama geçen haftadan beri öyle adetime de daha çok var 20 gün kadar ama insan kendini dinleyince sebep çıkarıyo işte üzülmek istemiyorum

Cnm yanlışmı hatırlıyorum sennde düşüklerin vardı demi. Trombofili paneli yda test yaptın mı veya ilaç alıyormusun şuan. Hayırlı olsun gebeliğin bu arada.
1 saglikli doğumum var 1 tane düşüğüm var canım Nisan ayında düşük yaptım ama ben 3 migren ilacı içmiştim bilmiyordum hamile oldugumu. 1 tanesi bile ileriki haftalarda gebelikte doğumu tetikleyebilirmis. Aferin içmiştim doktorlar bile zor yazıyor normal kişiye ben hamileyken içtim korona var doktora gitmeyim diye. Doktor ilaçlar zarar verdiyse düşecektir dedi dustude. Trombofili yaptırmadım ama oglumdan önce genetik test yaptirmistik eşimde bende tüp bebek yapınca düşük olur mu sıkıntı var mı diye . Benim düşüğüm ya esimdeki sperm dna hasarindan ya da migren ilaclarindan diye düşündüğüm için yaptırmadım baska test bir de bu kadar çabuk olacağını hiç dusunmedim 2 kere adet oldum 3. Olmadım 5 yıldan beri 3 ayda iki kere hamile kalmak cidden mucize çok sukur. Inşallah bir şey olmaz bunda aslında içimde bir yerlerde inanamıyorum ama bir yandan da bebeğime de güveniyorum çok istenen bir bebek inşallah annesini terk etmeyecek çok karmaşık duygular içindeyim zaten hiç hamile değil gibiyim hiç belirtim yok

bende de ağrı var ama hafif kızlar çok değil ara ara oluyor ama geçen haftadan beri öyle adetime de daha çok var 20 gün kadar ama insan kendini dinleyince sebep çıkarıyo işte üzülmek istemiyorum
Adetine 20 gün varsa daha belki yumurtlamamişsindir ya da yumurtlama dönemindesindir. Benim agrilarim artiyor. Biraz duzensizim ben acaba bugun mu yumurtlama gunum diye suphe ettim bu agridan sonra. Ovu testi yapmadim.

Ne diyelim maşallah Bizim de çekilmeden olmuyor çekilsek zaten tam koruma olur
Gerçekten maşallah nasıl bişeyse artık
tövbeler olsun yalaaaaannnnn benimki hiç geri çekilmiyo hep go go go ama hiç gol olmuyo
Kız güldürdün beni Aynen ya tek gol olsa yetçek valla
geri çekilme bi korunma yöntemi değil diyolar zaten
Öyleymiş canım da o zaman benim niye olmadı yaaa iki sene öyle korundum ben etti mi şimdi 4 sene korunmasız ilişki

Ben başladım canım ama sadece ımpryl ve omepaQ10 aldım onlara başladık bakalım. Eşim çok dikkat ediyor valla her akşam ilaçlarımızı içmedik deyip getiriyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…