Planlılidr o kuzum millet oyle soyluyorinanma
Yok kızlar ya gerçekten istemiyordu, Allah korusun falan diyordu hatta. Kpssye hazırlanıyordu şimdi o da kaldı. Yani Allah istemeyene mi veriyor anlamıyorumBen o sürpriz bebeklerin hiçbirisine inanmıyorum canım, yıl olmuş 2020 istemezsen hamile kalmazsın gerekli yöntemleri bir arada kullanarak
Hep ediyorum ama bazen de insan dayanamıyor ben bu yükü kaldıramıyorum yani çok zorkıyamam üzülme canım bizimde sınavımız bu inşallah Rabbim bizlerede nasip edecek ama anlıyorum seni insan öyle duyunca çok tuhaf oluyor üzülme biz bol dua edelim
Aynen ya arıcam bakalım bugün nasıl olmuş ben de öyle deneyeyimBöyle diyenleri hiç anlamam ya artık bizede süpriz olsa ya formülü nedir acaba
Bizede söyler misinnnHep ediyorum ama bazen de insan dayanamıyor ben bu yükü kaldıramıyorum yani çok zor
Aynen ya arıcam bakalım bugün nasıl olmuş ben de öyle deneyeyim
Iyiyim kuzum sen nasılsınNasılsın canım
Yaaaaaa yeni yaşın hoşgeldi ozamanIyiyim kuzum sen nasılsındoğum günüm bugün içim kıpır kıpır günaydın kızlar
doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara sağlık huzurlaIyiyim kuzum sen nasılsındoğum günüm bugün içim kıpır kıpır günaydın kızlar
Teşekkurler kuzum yeni yaşım insallah bebisimi de getirirYaaaaaa yeni yaşın hoşgeldi ozaman
İyikiii doğdun kuzum
Teşekkür ederim canımdoğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara sağlık huzurla
Şöyle oluyor. Herşey olması gerektiği gibi tam zamanında oluyor öncelikle buna inanın ve teslim olun.. Ve yine şöyle oluyor bizim gibi takmıyor yoğunlaşmıyor düşünmüyor.Kızlar günaydın
Dün akşam çok yakın bir arkadaşımın istemezken hamile kaldığını öğrendim. Hatta onun tabiri ‘bize sürpriz oldu planlı bişey değildi’
Ne desem bilmiyorum, dün akşamdan beri beynim durmuş vaziyette, nasıl oluyor ya böyle istemezken sürpriz hamilelik?? Biri bana açıklasın şunu. Biz burda kendimizi paralarken nasıl oluyor yani
Amin inşallah hepimize nasip eder canım benimSen denemelerine başla kuzum gerisi Kader kısmet
inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder Allahım sana en kısa zamanda
Iyiyim kuzum sen nasılsındoğum günüm bugün içim kıpır kıpır günaydın kızlar
Nasil oluyormuş biz de yapalım hemen valla.Yok kızlar ya gerçekten istemiyordu, Allah korusun falan diyordu hatta. Kpssye hazırlanıyordu şimdi o da kaldı. Yani Allah istemeyene mi veriyor anlamıyorum
Nice mutlu yıllara canımTeşekkurler kuzum yeni yaşım insallah bebisimi de getirir
Kıtlıktan bahseden arkadasım asıl kıtlık sanırım sende. Hakaret istiyorsunuz artık. Cehaletiniz almış başını yürümüş. Size diyyorm ki 8 sene bu yoldan geçtim burada ne yazıyorsa okudum. Hiçbiri olmadı ve hamile kalan herkes benim gibi aynı düşüncede. Ha ben kıt beyinliyim sen anlamıyorum yazdıklarını diyorsan saygım sonsuz!! Açık açık yazmışım okumakta ve anlamakta zorluk çekiyorsan devam et arkadaşım. Gerçekten artık hakaret yazılarını hakkediyorsunuz. Madem takip etmişsin yazdıklarımı okumuş olman lazımdı nelr yaşadığımı!!! Pes!Gelmiş yine bi gereksiz, anlayışsız, kıt arkadaşım ❤
güzel vatandaş sanane! İster belirti arar ister aramaz! Sonrasında hayal kırıklığı yaşar sanane? Ne zor biliyomusun sen bebeği olsun diye uğraşmak, bir yerden bir umut aramak o umut ayakta tutup bir sonraki aya dirayetli kalmayı sağlıyo. Sen hamilesin şükür allah hayırla kucağına almalar nasip etsin. Ama sana uymayan bir görüş varsa dalga geçme sesssizce oku geç. Senin de üzülmeni istemem mutlu ol inşallh
Inşallah canım benim tesekkur ederimCanım mutlu yıllar. Yeni yaşında inş bebiş haberi alırsın
Çok teşekkurler canımNasil oluyormuş biz de yapalım hemen valla.
Nice mutlu yıllara canım❤
Benim de eltimin 8 aylık bebeği varken 5 aylık hamile olduğunu öğrendik. O da kaza olduğunu söyledi bir bize olmuyor öyle kazalar.Kızlar günaydın ☀
Dün akşam çok yakın bir arkadaşımın istemezken hamile kaldığını öğrendim. Hatta onun tabiri ‘bize sürpriz oldu planlı bişey değildi’
Ne desem bilmiyorum, dün akşamdan beri beynim durmuş vaziyette, nasıl oluyor ya böyle istemezken sürpriz hamilelik?? Biri bana açıklasın şunu. Biz burda kendimizi paralarken nasıl oluyor yani
Bu kazalara beni kimse inandıramazBenim de eltimin 8 aylık bebeği varken 5 aylık hamile olduğunu öğrendik. O da kaza olduğunu söyledi bir bize olmuyor öyle kazalar.
Nice mutlu senelereTeşekkurler kuzum yeni yaşım insallah bebisimi de getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?