Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bol bol meryem suresi okuyalım , internetten dinleyelim birbirimize bol bol dua edelim okadar kişiyiz her cuma yapsak yine olur

Planlılidr o kuzum millet oyle soyluyor inanma
Ben o sürpriz bebeklerin hiçbirisine inanmıyorum canım, yıl olmuş 2020 istemezsen hamile kalmazsın gerekli yöntemleri bir arada kullanarak
Yok kızlar ya gerçekten istemiyordu, Allah korusun falan diyordu hatta. Kpssye hazırlanıyordu şimdi o da kaldı. Yani Allah istemeyene mi veriyor anlamıyorum

kıyamam üzülme canım bizimde sınavımız bu inşallah Rabbim bizlerede nasip edecek ama anlıyorum seni insan öyle duyunca çok tuhaf oluyor üzülme biz bol dua edelim
Hep ediyorum ama bazen de insan dayanamıyor ben bu yükü kaldıramıyorum yani çok zor

Böyle diyenleri hiç anlamam ya artık bizede süpriz olsa ya formülü nedir acaba
Aynen ya arıcam bakalım bugün nasıl olmuş ben de öyle deneyeyim

Şöyle oluyor. Herşey olması gerektiği gibi tam zamanında oluyor öncelikle buna inanın ve teslim olun.. Ve yine şöyle oluyor bizim gibi takmıyor yoğunlaşmıyor düşünmüyor.

Kıtlıktan bahseden arkadasım asıl kıtlık sanırım sende. Hakaret istiyorsunuz artık. Cehaletiniz almış başını yürümüş. Size diyyorm ki 8 sene bu yoldan geçtim burada ne yazıyorsa okudum. Hiçbiri olmadı ve hamile kalan herkes benim gibi aynı düşüncede. Ha ben kıt beyinliyim sen anlamıyorum yazdıklarını diyorsan saygım sonsuz!! Açık açık yazmışım okumakta ve anlamakta zorluk çekiyorsan devam et arkadaşım. Gerçekten artık hakaret yazılarını hakkediyorsunuz. Madem takip etmişsin yazdıklarımı okumuş olman lazımdı nelr yaşadığımı!!! Pes!

Benim de eltimin 8 aylık bebeği varken 5 aylık hamile olduğunu öğrendik. O da kaza olduğunu söyledi bir bize olmuyor öyle kazalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…