Benim de eltimin 8 aylık bebeği varken 5 aylık hamile olduğunu öğrendik. O da kaza olduğunu söyledi bir bize olmuyor öyle kazalar.
Orası öyle tabi de Allah bazılarına ne kolay nasip ediyorŞöyle oluyor. Herşey olması gerektiği gibi tam zamanında oluyor öncelikle buna inanın ve teslim olun.. Ve yine şöyle oluyor bizim gibi takmıyor yoğunlaşmıyor düşünmüyor.
Bugün öğreneyim sana da öğretçem kuzuNasil oluyormuş biz de yapalım hemen valla.
Dur bakalım ben bu ay bi kaza geçirdim korunmamız gerekirken, oluyor muymuş olmuyor muymuş. Ama bize olmaz yaniBenim de eltimin 8 aylık bebeği varken 5 aylık hamile olduğunu öğrendik. O da kaza olduğunu söyledi bir bize olmuyor öyle kazalar.
Bu rahatlıktan istiyorum AllahımHastanede sekreterin yanında oturuyordum. Bir kadın geldi. 5 aylık hamileymiş yeni öğrenmiş oda tesadüfen:))
Aynen onunda öğrendiğinde cinsiyeti belliymiş çocuğun o kadar yaniHastanede sekreterin yanında oturuyordum. Bir kadın geldi. 5 aylık hamileymiş yeni öğrenmiş oda tesadüfen:))
Olur inşallah eğer olursa bize de söyle doktora diyecem bana korun de kaza yapacamOrası öyle tabi de Allah bazılarına ne kolay nasip ediyor
Bugün öğreneyim sana da öğretçem kuzu
Dur bakalım ben bu ay bi kaza geçirdim korunmamız gerekirken, oluyor muymuş olmuyor muymuş. Ama bize olmaz yani
Kuzumm çok çok tesekkur ediyorum benim gibi burada bekleyen siz kuzularıminda yavrularını kucağna almayı nasip etsinRegen_ kuzuum doğum günün kutlu olsunn, nice sağlıklı güzel yaşlara, bu yıl senin yılın olsun bebeğini kucağına al inşallah, yürekten istiyorum bunu ❤
ya yeterince korunmuyolardır. Yoksa tüm önlemleri alıp kalmak mucizwKızlar günaydın ☀
Dün akşam çok yakın bir arkadaşımın istemezken hamile kaldığını öğrendim. Hatta onun tabiri ‘bize sürpriz oldu planlı bişey değildi’
Ne desem bilmiyorum, dün akşamdan beri beynim durmuş vaziyette, nasıl oluyor ya böyle istemezken sürpriz hamilelik?? Biri bana açıklasın şunu. Biz burda kendimizi paralarken nasıl oluyor yani
Oyy oyy. Rabbim bizede verir inşallah.Yok kızlar ya gerçekten istemiyordu, Allah korusun falan diyordu hatta. Kpssye hazırlanıyordu şimdi o da kaldı. Yani Allah istemeyene mi veriyor anlamıyorum
bat ne zaman canımCok fena mide agrisi ve gogus sizisi var kizlar
Daha cok var canim 9 gun varbat ne zaman canım
daha varmısss :))Daha cok var canim 9 gun var
benimde kasıklarımda ağrı var başka bişi yokDaha cok var canim 9 gun var
Ne diyelim maşallah
tövbeler olsun yalaaaaannnnn
Cok var kuzum hicde umudum yok zaten nedense bu ay vucud sicakligi bile yerlerde sadece bugun boyle belirti var kasik ve bel agrisi her ay oluyor zatendaha varmısss :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?