Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de eltimin 8 aylık bebeği varken 5 aylık hamile olduğunu öğrendik. O da kaza olduğunu söyledi bir bize olmuyor öyle kazalar.

Hastanede sekreterin yanında oturuyordum. Bir kadın geldi. 5 aylık hamileymiş yeni öğrenmiş oda tesadüfen:))

Şöyle oluyor. Herşey olması gerektiği gibi tam zamanında oluyor öncelikle buna inanın ve teslim olun.. Ve yine şöyle oluyor bizim gibi takmıyor yoğunlaşmıyor düşünmüyor.
Orası öyle tabi de Allah bazılarına ne kolay nasip ediyor
Nasil oluyormuş biz de yapalım hemen valla.
Bugün öğreneyim sana da öğretçem kuzu

Benim de eltimin 8 aylık bebeği varken 5 aylık hamile olduğunu öğrendik. O da kaza olduğunu söyledi bir bize olmuyor öyle kazalar.
Dur bakalım ben bu ay bi kaza geçirdim korunmamız gerekirken, oluyor muymuş olmuyor muymuş. Ama bize olmaz yani

Regen_ kuzuum doğum günün kutlu olsunn, nice sağlıklı güzel yaşlara, bu yıl senin yılın olsun bebeğini kucağına al inşallah, yürekten istiyorum bunu

Kızlar ben geç adet oldum ya benim diğer ay döngüm değişti mi? Hiç anlamıyorum böyle konulardan

Hastanede sekreterin yanında oturuyordum. Bir kadın geldi. 5 aylık hamileymiş yeni öğrenmiş oda tesadüfen:))
Aynen onunda öğrendiğinde cinsiyeti belliymiş çocuğun o kadar yani Biz de elimizden gelse 5 günlükken öğreneceğiz.

Olur inşallah eğer olursa bize de söyle doktora diyecem bana korun de kaza yapacam

Regen_ kuzuum doğum günün kutlu olsunn, nice sağlıklı güzel yaşlara, bu yıl senin yılın olsun bebeğini kucağına al inşallah, yürekten istiyorum bunu ❤
Kuzumm çok çok tesekkur ediyorum benim gibi burada bekleyen siz kuzularıminda yavrularını kucağna almayı nasip etsin

ya yeterince korunmuyolardır. Yoksa tüm önlemleri alıp kalmak mucizw

Regen89 canim nice saglikli mutlu bebekli yillarin olsun yeni yasinda hersey istedigin gibi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…