Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben başladım canım ama sadece ımpryl ve omepaQ10 aldım onlara başladık bakalım. Eşim çok dikkat ediyor valla her akşam ilaçlarımızı içmedik deyip getiriyor hemen
Canım arı sütü bal polen karışımı aksu vitalin onu da kullan ben internetten aliyodum aynısı baharatcidan aldığımda aynı fiyat hem yumurta gelişimine hem sperm gelişimine çok iyi eşin de keciboynuzu özünü ihmal etmesin bir de ısırgan çayı hiç tadı yok zaten çok hafif. Bunlar hem yumurtayı sağlıklı hale getiriyor hem spermi inşallah size de vesile olur inşallah omepa Q10 nin 90 lisini alsaydın daha ekonomik bir de impryl kendi sitesi var partogen diye Türkiye temsilcisi eczaneden çok daha ucuz eczanelerede ordan gidiyor

Kızlar dün testlerimi atmıştım..çatlama oldumu diye sormuştum. .eğer o silikleşme çatlamaysa dün eşimle bi sebepten bozuştuk ve değerlendirmedik...zaten o kafayla olacak işten hayır gelirmiydi bilmiyorum....velhasıl bu ay kafadan elendik..

Son ilişki ne zaman oldu

Adetine 20 gün varsa daha belki yumurtlamamişsindir ya da yumurtlama dönemindesindir. Benim agrilarim artiyor. Biraz duzensizim ben acaba bugun mu yumurtlama gunum diye suphe ettim bu agridan sonra. Ovu testi yapmadim.
belkide adet takvimine göre yarından itibaren giriyom o döneme ama ben adetim bittikten beri gün aşırı deniyoruz bu sefer takvime uymucam :)

hayırlısı canım öyle düşünme

AA imzanı gordum cok sasıddım sevindim yani tebrik ederim :) bu topik ilk Acıldugında aktifim Burdz seni biliyorum gorunce mutlu oldum

gül kızz hep gül :)

Piki degerlendirdiysende ihtimal var

Barisda bugunu degerlendir canim dun catladiysa hala vakit kaybetmis degilsin bendede bu ay catlama ertesi degerlendime oldu malesef

AA imzanı gordum cok sasıddım sevindim yani tebrik ederim :) bu topik ilk Acıldugında aktifim Burdz seni biliyorum gorunce mutlu oldum
Cooook tesekkur ederim canım ben de seni hatirliyorum. Inşallah en kısa zamanda size de nasip olur cooook içten dua ediyorum. Inşallah tabi benim de sağlıcakla ilerler bu işler belli olmuyor biliyorsun

Cooook tesekkur ederim canım ben de seni hatirliyorum. Inşallah en kısa zamanda size de nasip olur cooook içten dua ediyorum. Inşallah tabi benim de sağlıcakla ilerler bu işler belli olmuyor biliyorsun
Evet malesef cNım kese gorun dümü

Cnm sağlıkla al bebişini kucağına inşallah

Son ilişki ne zaman oldu
Dün değerlendirmedik ondan önceki günü değerlendirmiştik..ama ümidim yok..Eşim bu ay olmazsa sperm tahlili vericek bende tedaviye baslicam...nedense icimde bi his eşimin sperm sorunu olduğunu söylüyor..hane kadında 3 gün yaşıyo diyorlar ya bana eşiminkiler yaşamazmiş gibi olumsuz bi düşünce geliyo...tabi daha once hic test yaptirmadik bu benim şuanlık hüsnükuruntum

Çizgi olanlar pik günü dün çatladı ama önceki geceyi değerlendirdik diye dün akşam degerlendirmedik olma ihtimali düşük mü sizce

Eklentiler

• 20200717_174012.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…