Herşeyimiz aynı seninle 2 gün pik oldu birini değerlendirdik ama 2.gününü. dun çatladı dün degerlendirmedik bu akşam inspikinde birini değerlendirmistik
Ya kafamda boyleyken nasil olcak bilmiyorum cok sinirliyim eşime
Öyle tabi hayırlısı herseyin...hayırlısı canım öyle düşünme
Bide şimdi işten geldi hepten sinirlendim o da sinirlendi bugünde kesin olmaz gibi ya saldim artik bu ayı..cok sinirliyim...bu ay olmazsa doktora tedaviye baslicaz doktor ondan da sperm testi istedi gidicek ama hic istemiyor simdi paşa paşa gitsin bakalimben oyle zamanda isimi halledip geri postaliyorum diyor kendimi kullanilmis gibi hissediyorum diye cocuk icin hersey yapiliyor unut bir saatligine canim sonra geri kiz
Bende 1. Gününü değerlendirdim.. bunca aydir değerlendirdik olmadi bu ayda olmaz bence...saldım ya cok sinirliyim eşime. .Herşeyimiz aynı seninle 2 gün pik oldu birini değerlendirdik ama 2.gününü. dun çatladı dün degerlendirmedik bu akşam ins
Tam bir pko testi işte.....test yapmaktan soğudum şu çatlama işinden sebepKızlar sizce çatlama var mı?
Sen mi ben mi canım inanır mısın kafam saman oldu.. Milletde kopkoyu oluyor ertesi gün tamamen silik oluyor ama bende bu koyulur günlerce kademe kademe azalıyor dört beş gün koyu oluyor ama hafif ton farkı da oluyor çatladı mı çatlamadı mı kafayı yiyorumTam bir pko testi işte.....test yapmaktan soğudum şu çatlama işinden sebep
Aynı Aynı...dün siliklesme oldu bende ama millette bi silikleşme oluyo yok gibi...benim ise pike 1 2 gün kalan olan koyuluk gibi...dediģin gibi günlercede devam ediyor...iste bizim sorunumuz gelismeyen haliyle catlamayan sayısı fazla yumurtalar....Sen mi ben mi canım inanır mısın kafam saman oldu.. Milletde kopkoyu oluyor ertesi gün tamamen silik oluyor ama bende bu koyulur günlerce kademe kademe azalıyor dört beş gün koyu oluyor ama hafif ton farkı da oluyor çatladı mı çatlamadı mı kafayı yiyorum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım benim ya hislerimiz bir ne diyim Rabbim aratmasın nasip etsin tez vakit inşallah. Bu çatlamış mı çatlamamış mı kuzum ya senin fikrin ne ?Aynı Aynı...dün siliklesme oldu bende ama millette bi silikleşme oluyo yok gibi...benim ise pike 1 2 gün kalan olan koyuluk gibi...dediģin gibi günlercede devam ediyor...iste bizim sorunumuz gelismeyen haliyle catlamayan sayısı fazla yumurtalar....
Belki sinirle tutar cocuk korkudan gerci pik gunu olmus yeter aslinda nasip allahtanBide şimdi işten geldi hepten sinirlendim o da sinirlendi bugünde kesin olmaz gibi ya saldim artik bu ayı..cok sinirliyim...bu ay olmazsa doktora tedaviye baslicaz doktor ondan da sperm testi istedi gidicek ama hic istemiyor simdi paşa paşa gitsin bakalim
Catlama baslamis canim bana sormamissin ama hafif silinmeye baslamisSeni o kadar iyi anlıyorum ki canım benim ya hislerimiz bir ne diyim Rabbim aratmasın nasip etsin tez vakit inşallah. Bu çatlamış mı çatlamamış mı kuzum ya senin fikrin ne ?
Olabilir bi baktırmak ta yarar varDün değerlendirmedik ondan önceki günü değerlendirmiştik..ama ümidim yok..Eşim bu ay olmazsa sperm tahlili vericek bende tedaviye baslicam...nedense icimde bi his eşimin sperm sorunu olduğunu söylüyor..hane kadında 3 gün yaşıyo diyorlar ya bana eşiminkiler yaşamazmiş gibi olumsuz bi düşünce geliyo...tabi daha once hic test yaptirmadik bu benim şuanlık hüsnükuruntum
Kuzum estağfurullah ben ilk genel sordumCatlama baslamis canim bana sormamissin ama hafif silinmeye baslamis
Catlama baslamis canim bana sormamissin ama hafif silinmeye baslamis
Kiz Allah seniBelki sinirle tutar cocuk korkudan gerci pik gunu olmus yeter aslinda nasip allahtan
Bana göre çatlama yok...benim testlerim hep boyleydi ve sonuc alamadimSeni o kadar iyi anlıyorum ki canım benim ya hislerimiz bir ne diyim Rabbim aratmasın nasip etsin tez vakit inşallah. Bu çatlamış mı çatlamamış mı kuzum ya senin fikrin ne ?
Bu ay regl olayım da hormon testi vereyim olmadı çatlatma iğnesi isteyim doktor dan yoksa böyle olacağı yokBana göre çatlama yok...benim testlerim hep boyleydi ve sonuc alamadim
Bende öyle. .adetin 5. Günü gelirsin femara baslariz dedi..catlatma verir diye düşünüyorum. .nasip bakalımBu ay regl olayım da hormon testi vereyim olmadı çatlatma iğnesi isteyim doktor dan yoksa böyle olacağı yok
Ben devlet hastanesine gideceğim hiç gitmediğim Bi doktor a inşallah egolu Bi tip değildir de halimden anlar yumurta takibi çatlatma süreci yapar bakalım bazısı burnundan kıl aldırmaz bilirsinBende öyle. .adetin 5. Günü gelirsin femara baslariz dedi..catlatma verir diye düşünüyorum. .nasip bakalım
İnşallah canim rabbim gönlüne göre versin insallah...çok fazla vakit kaybetmeden emeklerimizin çabalarimizin karşılığını almayi nasip eylesin❤Ben devlet hastanesine gideceğim hiç gitmediğim Bi doktor a inşallah egolu Bi tip değildir de halimden anlar yumurta takibi çatlatma süreci yapar bakalım bazısı burnundan kıl aldırmaz bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?