Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben oyle zamanda isimi halledip geri postaliyorum diyor kendimi kullanilmis gibi hissediyorum diye cocuk icin hersey yapiliyor unut bir saatligine canim sonra geri kiz
Bide şimdi işten geldi hepten sinirlendim o da sinirlendi bugünde kesin olmaz gibi ya saldim artik bu ayı..cok sinirliyim...bu ay olmazsa doktora tedaviye baslicaz doktor ondan da sperm testi istedi gidicek ama hic istemiyor simdi paşa paşa gitsin bakalim

Herşeyimiz aynı seninle 2 gün pik oldu birini değerlendirdik ama 2.gününü. dun çatladı dün degerlendirmedik bu akşam ins
Bende 1. Gününü değerlendirdim.. bunca aydir değerlendirdik olmadi bu ayda olmaz bence...saldım ya cok sinirliyim eşime. .

Tam bir pko testi işte.....test yapmaktan soğudum şu çatlama işinden sebep
Sen mi ben mi canım inanır mısın kafam saman oldu.. Milletde kopkoyu oluyor ertesi gün tamamen silik oluyor ama bende bu koyulur günlerce kademe kademe azalıyor dört beş gün koyu oluyor ama hafif ton farkı da oluyor çatladı mı çatlamadı mı kafayı yiyorum

Aynı Aynı...dün siliklesme oldu bende ama millette bi silikleşme oluyo yok gibi...benim ise pike 1 2 gün kalan olan koyuluk gibi...dediģin gibi günlercede devam ediyor...iste bizim sorunumuz gelismeyen haliyle catlamayan sayısı fazla yumurtalar....

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım benim ya hislerimiz bir ne diyim Rabbim aratmasın nasip etsin tez vakit inşallah. Bu çatlamış mı çatlamamış mı kuzum ya senin fikrin ne ?

Eklentiler

• PhotoGrid_1594999001522.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 38
Belki sinirle tutar cocuk korkudan gerci pik gunu olmus yeter aslinda nasip allahtan

Olabilir bi baktırmak ta yarar var

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım benim ya hislerimiz bir ne diyim Rabbim aratmasın nasip etsin tez vakit inşallah. Bu çatlamış mı çatlamamış mı kuzum ya senin fikrin ne ?
Bana göre çatlama yok...benim testlerim hep boyleydi ve sonuc alamadim

Bende öyle. .adetin 5. Günü gelirsin femara baslariz dedi..catlatma verir diye düşünüyorum. .nasip bakalım
Ben devlet hastanesine gideceğim hiç gitmediğim Bi doktor a inşallah egolu Bi tip değildir de halimden anlar yumurta takibi çatlatma süreci yapar bakalım bazısı burnundan kıl aldırmaz bilirsin

Ben devlet hastanesine gideceğim hiç gitmediğim Bi doktor a inşallah egolu Bi tip değildir de halimden anlar yumurta takibi çatlatma süreci yapar bakalım bazısı burnundan kıl aldırmaz bilirsin
İnşallah canim rabbim gönlüne göre versin insallah...çok fazla vakit kaybetmeden emeklerimizin çabalarimizin karşılığını almayi nasip eylesin❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…