Teşekkür ederim canımRegen89 canim nice saglikli mutlu bebekli yillarin olsun yeni yasinda hersey istedigin gibi olsun
Öyle deme canım ben cidden istemiyordum evliliğimin ilk ayında oldu baya üzüldüm sonra bebeğimin kalbi durdu... bi yıllık evliyim şimdi istiyorum kaç aydır olmuyoYok kızlar ya gerçekten istemiyordu, Allah korusun falan diyordu hatta. Kpssye hazırlanıyordu şimdi o da kaldı. Yani Allah istemeyene mi veriyor anlamıyorum
yumurtlama 9 pik 10 canım :) beklemedeyim ama enfeksiyon var sanırım sarı akıntım kasıntım var. Soğan kürü uygulıcam bakalım . Sen neler yapıyosunn
yumurtlama 9 pik 10 canım :) beklemedeyim ama enfeksiyon var sanırım sarı akıntım kasıntım var. Soğan kürü uygulıcam bakalım . Sen neler yapıyosunn
Kizlar ya şu bizim kullandığımız vitaminleri bir de siz deneyin eşinizle beraber, 5yildir olmuyordu işte Allah bir şeyi vesile kılacak bunu vesile kildi. Tüp bebekten önce ya da cidden olmuyor hani 2_3 yıllık evliler falan bir denesin. Bayağı masraflı oluyor 1000 TL civarı tutuyor aylık 3 ay kullandık biz ama eşim tahlil verecekti onu verse tedaviye başlasak kaç katını odeyecektik tüp bebeği de bu tedavi sonrası yapacaktık.
inşallah hepimizii canımm. Hayallerimizi yasarız insllahhsimdi seni dusunerek yeni mesajlara bakiyordum vallaha :))
hadi insaAllah busefer sevindirir Rabbim seni cocuklarinin cocuklarinida görursun insaAllahhhhh Aminn
Ay inşallah yerleşme hareketidir allah hüsrana uğratmasın hayırlısı olsunCanim ayni seyi sormak icin girdim ben de foruma. Bugun adet olacakmis gibi bir takim hissiyatlar basladi. Yani aşırı ağrı değil ama batma gibi diyeyim. Ve daha adetime cok var 10 gün felan. Yumurtlamayı ben de yeni gecirdim. Hayirlisi olsun kendimizi cok da dinlemeyelim beklenti oluyor akisina birak
Eşinin sperm sorunu olduğunu düşünüyorsan zaten 2 günde 1 değerlendirmelisin canm.Bide şimdi işten geldi hepten sinirlendim o da sinirlendi bugünde kesin olmaz gibi ya saldim artik bu ayı..cok sinirliyim...bu ay olmazsa doktora tedaviye baslicaz doktor ondan da sperm testi istedi gidicek ama hic istemiyor simdi paşa paşa gitsin bakalim
Denemekte yarar var tabi değerlendir canımKızlaaaar elimde var diye az önce Bi daha yaptım baya silinmiş çatlamış demi 16:00 da yaptığıma göre çok mutlu oldum nedense. Uyumadan Bi aksilik olmazsa değerlendirme olur tarlusal da engellemez ise gerisi Allah ın takdiri
Tamamen hissiyat olarak...evet sorun varsa kaliteli olmasin açısından ara verilerek iliski öneriliyor bizde cok guzel verdik arayiEşinin sperm sorunu olduğunu düşünüyorsan zaten 2 günde 1 değerlendirmelisin canm.
Sen yine de bugün bir ara barış istersenTamamen hissiyat olarak...evet sorun varsa kaliteli olmasin açısından ara verilerek iliski öneriliyor bizde cok guzel verdik arayi
Aynen katılıyorumAdetine 20 gün varsa daha belki yumurtlamamişsindir ya da yumurtlama dönemindesindir. Benim agrilarim artiyor. Biraz duzensizim ben acaba bugun mu yumurtlama gunum diye suphe ettim bu agridan sonra. Ovu testi yapmadim.
Rahim filmi çektirenler genelde o ay hamile kalıyor hadi güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bu ay rahim filmi çekildim ve ayın 1inde çatlatma iğnesi yapıldı. Henüz adet olmadım. Yarın test yaptıracağım ne olur bana dua edin eğer varsa yarın evlenme yıldönümümüz çok güzel bir hediye olacak bize.Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah.
Aynen ya ben unutuyorum elevit alıyorum eşim ilaçlarını hiç aksatmıyor maşallah ve o vitaminlere başladığından beri sabahları çok erken güne başlıyor demekki çok ihtiyacı varmış bedeninin diye düşünüyorumBen başladım canım ama sadece ımpryl ve omepaQ10 aldım onlara başladık bakalım. Eşim çok dikkat ediyor valla her akşam ilaçlarımızı içmedik deyip getiriyor hemen
17 gün olmuş, gelse gelirdi adetin. Bence o hediyeyi vereceksin, hediye paketini hazırla şimdidenKızlar bu ay rahim filmi çekildim ve ayın 1inde çatlatma iğnesi yapıldı. Henüz adet olmadım. Yarın test yaptıracağım ne olur bana dua edin eğer varsa yarın evlenme yıldönümümüz çok güzel bir hediye olacak bize.Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah.
İnşallah valla o kadar güzel olur ki17 gün olmuş, gelse gelirdi adetin. Bence o hediyeyi vereceksin, hediye paketini hazırla şimdiden⚘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?