Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kızlar ya gerçekten istemiyordu, Allah korusun falan diyordu hatta. Kpssye hazırlanıyordu şimdi o da kaldı. Yani Allah istemeyene mi veriyor anlamıyorum
Öyle deme canım ben cidden istemiyordum evliliğimin ilk ayında oldu baya üzüldüm sonra bebeğimin kalbi durdu... bi yıllık evliyim şimdi istiyorum kaç aydır olmuyo

Regen_ canımmm doğum günü kutlu olsunn yeni yaşında hep güzellikler bulsun senii

Azze cnm sen nasılsın sanrm bat lar aynı gbi sennle. Ovulasyon takibi yapacaktın sanrm bu ay. Biz Regen_ ile aynı gün yumurtladık beklemedeyiz. Sennde aynı die kalmış aklımda

Azze cnm sen nasılsın sanrm bat lar aynı gbi sennle. Ovulasyon takibi yapacaktın sanrm bu ay. Biz Regen_ ile aynı gün yumurtladık beklemedeyiz. Sennde aynı die kalmış aklımda
yumurtlama 9 pik 10 canım :) beklemedeyim ama enfeksiyon var sanırım sarı akıntım kasıntım var. Soğan kürü uygulıcam bakalım . Sen neler yapıyosunn

yumurtlama 9 pik 10 canım :) beklemedeyim ama enfeksiyon var sanırım sarı akıntım kasıntım var. Soğan kürü uygulıcam bakalım . Sen neler yapıyosunn

simdi seni dusunerek yeni mesajlara bakiyordum vallaha :))

hadi insaAllah busefer sevindirir Rabbim seni cocuklarinin cocuklarinida görursun insaAllahhhhh Aminn

neymis canim o vitaminler isimleri filan nerden aldin ..

cok sukur Rabbim sana nasib etti insallah kucaginada alirisn Rabbim nasib etsin sana

Kızlaaaar elimde var diye az önce Bi daha yaptım baya silinmiş çatlamış demi 16:00 da yaptığıma göre çok mutlu oldum nedense. Uyumadan Bi aksilik olmazsa değerlendirme olur tarlusal da engellemez ise gerisi Allah ın takdiri

Eklentiler

• DSC_0322.webp
    18 KB · Görüntüleme: 35
  • DSC_0318.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 36
  • DSC_0320.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 38
Ay inşallah yerleşme hareketidir allah hüsrana uğratmasın hayırlısı olsun

Eşinin sperm sorunu olduğunu düşünüyorsan zaten 2 günde 1 değerlendirmelisin canm.

Denemekte yarar var tabi değerlendir canım

Eşinin sperm sorunu olduğunu düşünüyorsan zaten 2 günde 1 değerlendirmelisin canm.
Tamamen hissiyat olarak...evet sorun varsa kaliteli olmasin açısından ara verilerek iliski öneriliyor bizde cok guzel verdik arayi

Kızlar bu ay rahim filmi çekildim ve ayın 1inde çatlatma iğnesi yapıldı. Henüz adet olmadım. Yarın test yaptıracağım ne olur bana dua edin eğer varsa yarın evlenme yıldönümümüz çok güzel bir hediye olacak bize.Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah.

Adetine 20 gün varsa daha belki yumurtlamamişsindir ya da yumurtlama dönemindesindir. Benim agrilarim artiyor. Biraz duzensizim ben acaba bugun mu yumurtlama gunum diye suphe ettim bu agridan sonra. Ovu testi yapmadim.
Aynen katılıyorum hus3545 ben şiddetli ağrı yaşatım yumurtlama günü o yüzden o gün mutlaka ilişkiye girmeye çabalıyorum

Rahim filmi çektirenler genelde o ay hamile kalıyor hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Ben başladım canım ama sadece ımpryl ve omepaQ10 aldım onlara başladık bakalım. Eşim çok dikkat ediyor valla her akşam ilaçlarımızı içmedik deyip getiriyor hemen
Aynen ya ben unutuyorum elevit alıyorum eşim ilaçlarını hiç aksatmıyor maşallah ve o vitaminlere başladığından beri sabahları çok erken güne başlıyor demekki çok ihtiyacı varmış bedeninin diye düşünüyorum

17 gün olmuş, gelse gelirdi adetin. Bence o hediyeyi vereceksin, hediye paketini hazırla şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…