- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Nasıl hiç test yapmadan dayanabildinİnşallah valla o kadar güzel olur kiinşallah sen de en kısa zamanda alırsın güzel haberler @Oaktree İnşallah çok teşekkür ederim
Canim nice hayırlı güzel yaşlara insallahTeşekkür ederim canımamin insallah hepimizin dilegi gercek olsun
Çok teşekkürler kuzumm benim bütün güzellikler bizleri bulsun insallahRegen_ canımmm doğum günü kutlu olsunn yeni yaşında hep güzellikler bulsun senii
Yok bacım bu aksamdan ikimizden de geçti Allaha bıraktık işimiziSen yine de bugün bir ara barış istersen
Insallah guzel haberlerle gelmek nasip olur ❤Kızlar bu ay rahim filmi çekildim ve ayın 1inde çatlatma iğnesi yapıldı. Henüz adet olmadım. Yarın test yaptıracağım ne olur bana dua edin eğer varsa yarın evlenme yıldönümümüz çok güzel bir hediye olacak bize.Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah.
canım insallah vardırr. Ama bence adetin gelmediyse hala kesin vardırKızlar bu ay rahim filmi çekildim ve ayın 1inde çatlatma iğnesi yapıldı. Henüz adet olmadım. Yarın test yaptıracağım ne olur bana dua edin eğer varsa yarın evlenme yıldönümümüz çok güzel bir hediye olacak bize.Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah.
Her ay negatif görünce artık testlerden soğudum.Nasıl hiç test yapmadan dayanabildin
Bu defa kıpkırmızı 2 çizgi çıksın inşallah canımHer ay negatif görünce artık testlerden soğudum.
Belirtilerin var mı canımmm
Sabah uyanınca bel ağrım oluyor iki gündür beyaz akıntım var bu akıntıdan dolayı ikide bir adet oldum sanıyorum bunlar dışında yok. Ama belim adet zamanları da ağrır inşallah farklı sebepten ağrıyordur bu defaBelirtilerin var mı canımmm
sen test yapıp hamileyimm dediğinde belirti aramamamız gerektiğini anlıcamSabah uyanınca bel ağrım oluyor iki gündür beyaz akıntım var bu akıntıdan dolayı ikide bir adet oldum sanıyorum bunlar dışında yok. Ama belim adet zamanları da ağrır inşallah farklı sebepten ağrıyordur bu defa
İnşallah derim canımsen test yapıp hamileyimm dediğinde belirti aramamamız gerektiğini anlıcam
Çok teşekkürler canımCanim nice hayırlı güzel yaşlara insallah
insallah canımmkızçelerr bende ovulasyon testi aldim ve ilk bugun yaptm 8.gunuminsAllah troit.hormonlarum. dusmustur ve gebelige engel olmazlar❤
Sarı akıntı hamilelik belirtisi dicem ama kaşıntı eşlik ediyor bilemedim. Ben de kürtajdan sonra adet oldm btti yumurtladım oda bitti. Gaz ve kasık batmalarm oluyoryumurtlama 9 pik 10 canım :) beklemedeyim ama enfeksiyon var sanırım sarı akıntım kasıntım var. Soğan kürü uygulıcam bakalım . Sen neler yapıyosunn
belirti oldugunda bile bosa cıkıyo canım. O yüzden aramamak lazım. Cogu kisinin belirtisi olmuyo hamilelikteSarı akıntı hamilelik belirtisi dicem ama kaşıntı eşlik ediyor bilemedim. Ben de kürtajdan sonra adet oldm btti yumurtladım oda bitti. Gaz ve kasık batmalarm oluyorbat 30 temmuz şimdiden belirti arıyoruz bakalım hayırlısı
bende ilk gebelikte belirti yoktu canim akinti vardi ama.nasldi hatrlayamadm baya gectu ustundenSarı akıntı hamilelik belirtisi dicem ama kaşıntı eşlik ediyor bilemedim. Ben de kürtajdan sonra adet oldm btti yumurtladım oda bitti. Gaz ve kasık batmalarm oluyorbat 30 temmuz şimdiden belirti arıyoruz bakalım hayırlısı
Yaa yaylada eviniz mi var kız ne güzelVar kuzum adana da ama, yaylaya cıktık bızde gıdıs gelısım cok zor, 2 ay daha sabredip ankarada kendı evimden gıderım.
Canım bence çok takılma, zaten pik günü değerlendirdin değil mi yani çatlamadan bir önceki günüKızlar dün testlerimi atmıştım..çatlama oldumu diye sormuştum. .eğer o silikleşme çatlamaysa dün eşimle bi sebepten bozuştuk ve değerlendirmedik...zaten o kafayla olacak işten hayır gelirmiydi bilmiyorum....velhasıl bu ay kafadan elendik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?