Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah guzel haberlerle gelmek nasip olur ❤

canım insallah vardırr. Ama bence adetin gelmediyse hala kesin vardır

Belirtilerin var mı canımmm
Sabah uyanınca bel ağrım oluyor iki gündür beyaz akıntım var bu akıntıdan dolayı ikide bir adet oldum sanıyorum bunlar dışında yok. Ama belim adet zamanları da ağrır inşallah farklı sebepten ağrıyordur bu defa

sen test yapıp hamileyimm dediğinde belirti aramamamız gerektiğini anlıcam

kızçelerr bende ovulasyon testi aldim ve ilk bugun yaptm 8.gunum insAllah troit.hormonlarum. dusmustur ve gebelige engel olmazlar❤

Eklentiler

• IMG-20200717-WA0008.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 26
yumurtlama 9 pik 10 canım :) beklemedeyim ama enfeksiyon var sanırım sarı akıntım kasıntım var. Soğan kürü uygulıcam bakalım . Sen neler yapıyosunn
Sarı akıntı hamilelik belirtisi dicem ama kaşıntı eşlik ediyor bilemedim. Ben de kürtajdan sonra adet oldm btti yumurtladım oda bitti. Gaz ve kasık batmalarm oluyor bat 30 temmuz şimdiden belirti arıyoruz bakalım hayırlısı

belirti oldugunda bile bosa cıkıyo canım. O yüzden aramamak lazım. Cogu kisinin belirtisi olmuyo hamilelikte

bende ilk gebelikte belirti yoktu canim akinti vardi ama.nasldi hatrlayamadm baya gectu ustunden

Var kuzum adana da ama, yaylaya cıktık bızde gıdıs gelısım cok zor, 2 ay daha sabredip ankarada kendı evimden gıderım.
Yaa yaylada eviniz mi var kız ne güzel
İnşallah kuzum öyle yaparsın daha iyi rahat rahat hem eşin de kendine baktırır.
Canım bence çok takılma, zaten pik günü değerlendirdin değil mi yani çatlamadan bir önceki günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…