Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum onu 90lı aldım, diğerini de kendim eczaneden geliş fiyatına aldım zaten daha uygun oldu aksı vitalden de alayım bari zaten zararı olmaz hem bağışıklığım da kuvvetlenir. Allah razı olsun ne güzel araştırmışsın bana hazır oldu bilgiler

Öyle deme canım ben cidden istemiyordum evliliğimin ilk ayında oldu baya üzüldüm sonra bebeğimin kalbi durdu... bi yıllık evliyim şimdi istiyorum kaç aydır olmuyo
Canım valla arkadaşım öyle diyordu istemezken oldu onun da, kaybetse falan eminim çok üzülür hemen ister çok haklısın yani
Yaa canım benim inşallah güzel haberler alırsın hemen bize de haber et merak ederiz

Yaa dimi, zaten yediklerimizde vitamin değerleri bence çok düşük, çoğu gıdanın genetiği değiştiriliyor. Düzenli de beslenemiyoruz çok. Umarım hepimize faydası olur

Aynen bebebğim buralar cok sıcak herkesın yayla evı var hemen hemen merkezde nefes alınmaz.. Az daha sabır edıcem işte ben de

Evet canım aynen.. Nasip ya Mevlam verecek oldu mi tek günle bile veriyor

Günaydın kızlar
Ben de bayramdan önce olamayacağım ameliyatı herhalde ya, daha adet olmadım taa ağustos sonrasına kalacak, o zaman da taşınma işim var Sohrab yine senle aynı gidiyoruz canım

Günaaaayyydınnn

kuzu mide ekşimen ne durumda

İyiyim şimdi ama iştah gitti. Birde sabah uyandığımdan beri kasıklarımda bıçak saplar gibi birden ağrı oluyor. Ümitlenmek istemiyorum ama umarım bebiştendir yaa. Sende durumlar nasıl

Canım sen naptın hadi bize güzel haberler ver :)

İyiyim şimdi ama iştah gitti. Birde sabah uyandığımdan beri kasıklarımda bıçak saplar gibi birden ağrı oluyor. Ümitlenmek istemiyorum ama umarım bebiştendir yaa. Sende durumlar nasıl
bende bişey yk kuzum yine zaten enfeksiyon oldum gliba . Bıcak saplar gibi ağrı bence hamilelikten benim sadece hamile olduugum ay oldu bidaha olmamıstı :)

bende bişey yk kuzum yine zaten enfeksiyon oldum gliba . Bıcak saplar gibi ağrı bence hamilelikten benim sadece hamile olduugum ay oldu bidaha olmamıstı :)

Yaaa inş. Sarı akıntı sadece enfeksiyondanmı oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…