Aynen kuzum onu 90lı aldım, diğerini de kendim eczaneden geliş fiyatına aldım zaten daha uygun olduCanım arı sütü bal polen karışımı aksu vitalin onu da kullan ben internetten aliyodum aynısı baharatcidan aldığımda aynı fiyat hem yumurta gelişimine hem sperm gelişimine çok iyi eşin de keciboynuzu özünü ihmal etmesin bir de ısırgan çayı hiç tadı yok zaten çok hafif. Bunlar hem yumurtayı sağlıklı hale getiriyor hem spermi inşallah size de vesile olur inşallah omepa Q10 nin 90 lisini alsaydın daha ekonomik bir de impryl kendi sitesi var partogen diye Türkiye temsilcisi eczaneden çok daha ucuz eczanelerede ordan gidiyor
Canım valla arkadaşım öyle diyordu istemezken oldu onun da, kaybetse falan eminim çok üzülür hemen ister çok haklısın yaniÖyle deme canım ben cidden istemiyordum evliliğimin ilk ayında oldu baya üzüldüm sonra bebeğimin kalbi durdu... bi yıllık evliyim şimdi istiyorum kaç aydır olmuyo
Yaa canım benim inşallah güzel haberler alırsın hemen bize de haber et merak ederizKızlar bu ay rahim filmi çekildim ve ayın 1inde çatlatma iğnesi yapıldı. Henüz adet olmadım. Yarın test yaptıracağım ne olur bana dua edin eğer varsa yarın evlenme yıldönümümüz çok güzel bir hediye olacak bize.Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah.
Yaa dimi, zaten yediklerimizde vitamin değerleri bence çok düşük, çoğu gıdanın genetiği değiştiriliyor. Düzenli de beslenemiyoruz çok. Umarım hepimize faydası olurAynen ya ben unutuyorum elevit alıyorum eşim ilaçlarını hiç aksatmıyor maşallah ve o vitaminlere başladığından beri sabahları çok erken güne başlıyor demekki çok ihtiyacı varmış bedeninin diye düşünüyorum
Aynen kuzum onu 90lı aldım, diğerini de kendim eczaneden geliş fiyatına aldım zaten daha uygun olduaksı vitalden de alayım bari zaten zararı olmaz hem bağışıklığım da kuvvetlenir. Allah razı olsun ne güzel araştırmışsın bana hazır oldu bilgiler
Canım valla arkadaşım öyle diyordu istemezken oldu onun da, kaybetse falan eminim çok üzülür hemen ister çok haklısın yani
Yaa canım benim inşallah güzel haberler alırsın hemen bize de haber et merak ederiz ❤
İstemiyoruz diyenlerin yüzde 95 i istiyor aslında haklısın bu konudamillet yarış halinde hamileliğin hemen hamile kalmanın sanki çok büyük bi şey olduğunu sanıp böbürleniyolar yok neymiş ilk denememde oldu falan.. vs bunu yıllarca çocuğu olmayan kişinin yanında söylüyorlar düşünebiliyo musun bana göre onlar kadın olduğunu düşünüyor ama bu kadınlık değil dertlendim bak
Aynen bebebğim buralar cok sıcak herkesın yayla evı var hemen hemen merkezde nefes alınmaz.. Az daha sabır edıcem işte ben deYaa yaylada eviniz mi var kız ne güzel
İnşallah kuzum öyle yaparsın daha iyi rahat rahat hem eşin de kendine baktırır.
Canım bence çok takılma, zaten pik günü değerlendirdin değil mi yani çatlamadan bir önceki günü
Evet canım aynen.. Nasip ya Mevlam verecek oldu mi tek günle bile veriyorYaa yaylada eviniz mi var kız ne güzel
İnşallah kuzum öyle yaparsın daha iyi rahat rahat hem eşin de kendine baktırır.
Canım bence çok takılma, zaten pik günü değerlendirdin değil mi yani çatlamadan bir önceki günü
Bende 2.sinde akıntı bile yoktubende ilk gebelikte belirti yoktu canim akinti vardi ama.nasldi hatrlayamadm baya gectu ustunden
Günaydın canım batı geçen çok kişi var acaba hamileler mi yeni bat mı bildirmemişlerGünaydın kızlar
bilmiyorum canım bakmam lazımm sormam lazımm ilgilenemedim pekk :)Günaydın canım batı geçen çok kişi var acaba hamileler mi yeni bat mı bildirmemişler
kuzu mide ekşimen ne durumdaGünaaaayyydınnn
kuzu mide ekşimen ne durumda
Iki kere kan verdim canım düzenli yükseliyor mu diye doktora gorunmedim 7. Haftada gideceğim iyiyse de kotuysede elden bir şey gelmiyor o yüzden erkenden gitmek istemiyorum hatta 8 de mi gitsem diyorumEvet malesef cNım kese gorun dümü
Kızlar bu ay rahim filmi çekildim ve ayın 1inde çatlatma iğnesi yapıldı. Henüz adet olmadım. Yarın test yaptıracağım ne olur bana dua edin eğer varsa yarın evlenme yıldönümümüz çok güzel bir hediye olacak bize.Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah.
bende bişey yk kuzum yine zaten enfeksiyon oldum gliba . Bıcak saplar gibi ağrı bence hamilelikten benim sadece hamile olduugum ay oldu bidaha olmamıstı :)İyiyim şimdi ama iştah gitti. Birde sabah uyandığımdan beri kasıklarımda bıçak saplar gibi birden ağrı oluyor. Ümitlenmek istemiyorum ama umarım bebiştendir yaa. Sende durumlar nasıl
Malesef yine negatifCanım sen naptın hadi bize güzel haberler ver :)
bende bişey yk kuzum yine zaten enfeksiyon oldum gliba . Bıcak saplar gibi ağrı bence hamilelikten benim sadece hamile olduugum ay oldu bidaha olmamıstı :)
Malesef yine negatif
Hayır olmadım şimdi doktoru bekliyoruz artık bundan sonra ne yapacağımızı konuşacağız.Oldun mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?