kuzum geçen ayda vardı demekki enfeksiypnYaaa inş. Sarı akıntı sadece enfeksiyondanmı oluyormuş
Hayır olmadım şimdi doktoru bekliyoruz artık bundan sonra ne yapacağımızı konuşacağız.
Amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.Anladım canım hayırlısı olsun hakkında
kuzum geçen ayda vardı demekki enfeksiypn
bu ay soyan suyu icicem eğer gecmezse ilacla tedavi olurum artık napim ya gercekten insan tükeniyo bazenGeçen ayda varsa bi doktora mı görünsen canım. Oda engeller kalmanı. Benimde bir ara öyle oldu ilaçla anca toparlandı.
Demekki daha vakti var. ..yeni ay yeni umutlar diyip önümüze bakiyoruz canim benimMalesef yine negatif
bu ay soyan suyu icicem eğer gecmezse ilacla tedavi olurum artık napim ya gercekten insan tükeniyo bazen
inşallah canımmm. Sen neler yapıyosunnHaklısın canım. İnş iyi gelir
canım catlatma iğnesi olup böyle gecikme olan varmıymısMalesef yine negatif
Daha doktora geçmedim geçince sorarım canm.canım catlatma iğnesi olup böyle gecikme olan varmıymıs
tamam kuzum bekliyoruz bizdeDaha doktora geçmedim geçince sorarım canm.
inşallah canımmm. Sen neler yapıyosunn
kaç gün oldu vurulalı kuzumYine kafayı yedim ya. Sürekli yine belirtilere, çatlatma iğnesi sonrası ne zaman test yapılıra bakıyorum. Kurtarın beni sşslslskskenendje
En mantıklısı bende öle yapardımIki kere kan verdim canım düzenli yükseliyor mu diye doktora gorunmedim 7. Haftada gideceğim iyiyse de kotuysede elden bir şey gelmiyor o yüzden erkenden gitmek istemiyorum hatta 8 de mi gitsem diyorum
kaçıncı gün test yapcaksın inşallah bebişin tutunur sana kuzum9 gün oldu yaumutsuzluk var ama merak daha fazla
kaçıncı gün test yapcaksın inşallah bebişin tutunur sana kuzum
eğer elinde test cok varsa koyulasmayı takip edebilirisn :)Perşembe günü 14. Günde yani yapmayı düşünüyorum eğer dayanabilirsem o güne kadar
eğer elinde test cok varsa koyulasmayı takip edebilirisn :)
Aay evet bizim baya baya herseyımiz aynı senınleGünaydın kızlar
Ben de bayramdan önce olamayacağım ameliyatı herhalde ya, daha adet olmadım taa ağustos sonrasına kalacak, o zaman da taşınma işim varSohrab yine senle aynı gidiyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?