olur bence canım 2 günde bir kyulasmada olur hemm3 tane erken gebelik testi var :) yarın sabah 10. Günde bi tanesini yapsammı:) sonra 12. Gün sonra 14. Gün falan :)
Ben yapmanı tavsiye etmem cıkma yınca hayel kırıklığı oluyor en azından regl gunune kadar sabretmeye calışsan3 tane erken gebelik testi var :) yarın sabah 10. Günde bi tanesini yapsammı:) sonra 12. Gün sonra 14. Gün falan :)
hadi bakalım kuzummYarın başlayayım Ozaman
Ay bende de bıçak saplar gbi ağrı be beyaz akıntı var baya. Sağ kasığım belim ve daha bat 30 temmuzbende bişey yk kuzum yine zaten enfeksiyon oldum gliba . Bıcak saplar gibi ağrı bence hamilelikten benim sadece hamile olduugum ay oldu bidaha olmamıstı :)
inşallah bebiştendir canımKızlar sadece sabah ları uyanınca bel agrısı belirti olabilir mi kısa sürede hemen geciyor bir kac sabahtır oldı regl de 1 gun gecikti ama yumurtlamadan emin değilim olması gereken tarihime göre konustum
kuzum walla benim yumurtlamadan sonra olmya baslamıstı galiba adete 5 gün kalaya kadar vardı hepAy bende de bıçak saplar gbi ağrı be beyaz akıntı var baya. Sağ kasığım belim ve daha bat 30 temmuz
He bugün dha yoğun ama yumurtlamam 4 yda 5 gün önceydi. Bkalım artk.kuzum walla benim yumurtlamadan sonra olmya baslamıstı galiba adete 5 gün kalaya kadar vardı hep
olabilir canım. Çünkü benim tek o ay oldu mesala batmalarHe bugün dha yoğun ama yumurtlamam 4 yda 5 gün önceydi. Bkalım artk.
Bnmde hamileyken olmuştu ama hamile olmadğm ay da varmıydı böyle hatırlamıyorumolabilir canım. Çünkü benim tek o ay oldu mesala batmalar
benim olmadı hic bu ayda yokBnmde hamileyken olmuştu ama hamile olmadğm ay da varmıydı böyle hatırlamıyorum
inşllh olcak kuzum hayırlı zamanda.ben em çok istiyorum hem korkuyorum bilemedim ne yapcam hamile olursam :/benim olmadı hic bu ayda yok
canım yasancak bise varsa bunu yasıcaz korkma.inşllh olcak kuzum hayırlı zamanda.ben em çok istiyorum hem korkuyorum bilemedim ne yapcam hamile olursam :/
Ben yapmanı tavsiye etmem cıkma yınca hayel kırıklığı oluyor en azından regl gunune kadar sabretmeye calışsan
Adetin geç olması olabiliyormuş canım 1 hafta daha olmazsan tekrar test yaptır dedi ama ben sanmıyorum artık çıkacağını.tamam kuzum bekliyoruz bizde
Adetin geç olması olabiliyormuş canım 1 hafta daha olmazsan tekrar test yaptır dedi ama ben sanmıyorum artık çıkacağını.
bekle canımm. Rabbim ol dediyse imkansızlar mucizeler olurAdetin geç olması olabiliyormuş canım 1 hafta daha olmazsan tekrar test yaptır dedi ama ben sanmıyorum artık çıkacağını.
En son ilişkinin üzerinden 10 gün geçti ayın 1inde çatlatma iğnesi vuruldum yani çıkan değer 1.20 her ayki sonuçla aynı. Tabi Allahtan umut kesilmez ama...Birtanesi yazmış negatif çıkmış 1 hafta sonra mı ne tekrar yaptırdığında pozitifi görmüş hemen neden umudunu yitiriyorsun amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?