Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sadece sabah ları uyanınca bel agrısı belirti olabilir mi kısa sürede hemen geciyor bir kac sabahtır oldı regl de 1 gun gecikti ama yumurtlamadan emin değilim olması gereken tarihime göre konustum

bende bişey yk kuzum yine zaten enfeksiyon oldum gliba . Bıcak saplar gibi ağrı bence hamilelikten benim sadece hamile olduugum ay oldu bidaha olmamıstı :)
Ay bende de bıçak saplar gbi ağrı be beyaz akıntı var baya. Sağ kasığım belim ve daha bat 30 temmuz

Kızlar sadece sabah ları uyanınca bel agrısı belirti olabilir mi kısa sürede hemen geciyor bir kac sabahtır oldı regl de 1 gun gecikti ama yumurtlamadan emin değilim olması gereken tarihime göre konustum
inşallah bebiştendir canım

Selam Kızlar! Aranıza yeni katıldım, pco veya adet düzensizliğim yok, rahim filmi de sorunsuz ve eşimde de sıkıntı yok ancak 10 aydır hamilelik olmuyor. Bu ay doktorumun önerisiyle 5 gün 1 doz klomen ve 11 Temmuz 2020'de de ovitrelle çatlatma iğnesi uygulandı. dongumun 19. gunu (iğneden 6 gün sonra) progesteron için tahlil yaptırdım. Değerim 74.6 çıktı. Acaba bu hamilelik göstergesi olabilir mi?

Adetin geç olması olabiliyormuş canım 1 hafta daha olmazsan tekrar test yaptır dedi ama ben sanmıyorum artık çıkacağını.

Birtanesi yazmış negatif çıkmış 1 hafta sonra mı ne tekrar yaptırdığında pozitifi görmüş hemen neden umudunu yitiriyorsun amaa

Birtanesi yazmış negatif çıkmış 1 hafta sonra mı ne tekrar yaptırdığında pozitifi görmüş hemen neden umudunu yitiriyorsun amaa
En son ilişkinin üzerinden 10 gün geçti ayın 1inde çatlatma iğnesi vuruldum yani çıkan değer 1.20 her ayki sonuçla aynı. Tabi Allahtan umut kesilmez ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…