Güzel haber mi geliyo yoksaİyiyim şimdi ama iştah gitti. Birde sabah uyandığımdan beri kasıklarımda bıçak saplar gibi birden ağrı oluyor. Ümitlenmek istemiyorum ama umarım bebiştendir yaa. Sende durumlar nasıl
Neden olmasin ki yerlesme canim kimsi erken yasiyor kimsi gec yasiyor erken dollenip yerlesebilir rahmekızlar bişey sorcam 20 sinde adet olmam lazım şimdi bir damla akıntıyla karışık koyu kahve pıhtımsı bişiy geldi peçeteye, enfeksiyon olduğundan da şüpheleniyorum. yerleşme kanaması sonuçta şimdi olmaz. 3 temmuz tahmini yumurtlama sizce nedir
eğer yarın sökülmezsem belki bir ihtimal olur diyorum, bu kadar erken bazı belirtiler olmaz biliyorum ama yer yer bi başım dönüyo.Neden olmasin ki yerlesme canim kimsi erken yasiyor kimsi gec yasiyor erken dollenip yerlesebilir rahme
yerleşmede olabilir neden olmasın canımm. İnşallah drvamı gelmez yerleşmedir..kızlar bişey sorcam 20 sinde adet olmam lazım şimdi bir damla akıntıyla karışık koyu kahve pıhtımsı bişiy geldi peçeteye, enfeksiyon olduğundan da şüpheleniyorum. yerleşme kanaması sonuçta şimdi olmaz. 3 temmuz tahmini yumurtlama sizce nedir
Hayirlisi olsun ins canim ben regli olmadan oncede olur bas donmesi bazen cogunda bas agrisi olur tabi sen kendini bilirsineğer yarın sökülmezsem belki bir ihtimal olur diyorum, bu kadar erken bazı belirtiler olmaz biliyorum ama yer yer bi başım dönüyo.hamilelik yoksa bile bişiy olduğu kesin
Hoşgeldinn. Bebişin gelir inşallahh ne zamandır istiyorsun ilk mi olcak :)Herkese merhaba bende bu gruba dahil olayım hepimiz hayırlısıyla alalım kucaklarimiza bebislerimiz insallah
Hşbuldum benim 3.olacak nasipse doktor önerisiyle henüz bu ay başladık denemelere yumurtaligimda dermoid kist var bebisle birlikte alalım dedi bizde istiyoduk hayırlısı inşallahHoşgeldinn. Bebişin gelir inşallahh ne zamandır istiyorsun ilk mi olcak :)
ya maşallah ne güzel :) bize de nasip olur mu 3. Denemeye baslamakHşbuldum benim 3.olacak nasipse doktor önerisiyle henüz bu ay başladık denemelere yumurtaligimda dermoid kist var bebisle birlikte alalım dedi bizde istiyoduk hayırlısı inşallah
Kuzu erken değil mi iğnenin etkisi ne zaman geçiyordu3 tane erken gebelik testi var :) yarın sabah 10. Günde bi tanesini yapsammı:) sonra 12. Gün sonra 14. Gün falan :)
İnşallah kuzum ya ne güzel olur vallaAay evet bizim baya baya herseyımiz aynı senınle ☺ tasınalım hayırlısıyla bırlıkte doguralımm
Çok teşekkür ederim canım büyük ihtimalle aşılama isteyecez bakalım onun da ihtimali yüksek değil ama yine de bir umut yaptırırız belki. Sen de bir an önce aldır perdeyi inşallah ondan sonra olur hemenGlnkymn canım hayırlısı olsun hakkında, sen üzüldüğün için üzüldüm ama inşallah bizi güzel günler bekliyor zamanı var, dua edip bekleyeceğiz yeni planınız nasıl eğer adet olursan
Kuzu erken değil mi iğnenin etkisi ne zaman geçiyordu
İnşallah kuzum ya ne güzel olur vallaben adet oldum bu arada belki doktoru ikna edebilirsem haftaya pazartesi ameliyat olabilirm, ilk defa adet olduğuma sevindim şaka gibi hiç aklıma gelmezdi böyle olacağı
Bence de bayram oncesı ameliyat olursan en azından önunuzdekı ay da bosa kurek cekiyomus hissi olmaz.. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorumKuzu erken değil mi iğnenin etkisi ne zaman geçiyordu
İnşallah kuzum ya ne güzel olur vallaben adet oldum bu arada belki doktoru ikna edebilirsem haftaya pazartesi ameliyat olabilirm, ilk defa adet olduğuma sevindim şaka gibi hiç aklıma gelmezdi böyle olacağı
Güzel haber mi geliyo yoksa
Kuzu erken değil mi iğnenin etkisi ne zaman geçiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?