Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bişey sorcam 20 sinde adet olmam lazım şimdi bir damla akıntıyla karışık koyu kahve pıhtımsı bişiy geldi peçeteye, enfeksiyon olduğundan da şüpheleniyorum. yerleşme kanaması sonuçta şimdi olmaz. 3 temmuz tahmini yumurtlama sizce nedir

Neden olmasin ki yerlesme canim kimsi erken yasiyor kimsi gec yasiyor erken dollenip yerlesebilir rahme

Neden olmasin ki yerlesme canim kimsi erken yasiyor kimsi gec yasiyor erken dollenip yerlesebilir rahme
eğer yarın sökülmezsem belki bir ihtimal olur diyorum, bu kadar erken bazı belirtiler olmaz biliyorum ama yer yer bi başım dönüyo. hamilelik yoksa bile bişiy olduğu kesin

yerleşmede olabilir neden olmasın canımm. İnşallah drvamı gelmez yerleşmedir..

eğer yarın sökülmezsem belki bir ihtimal olur diyorum, bu kadar erken bazı belirtiler olmaz biliyorum ama yer yer bi başım dönüyo. hamilelik yoksa bile bişiy olduğu kesin
Hayirlisi olsun ins canim ben regli olmadan oncede olur bas donmesi bazen cogunda bas agrisi olur tabi sen kendini bilirsin

Hoşgeldinn. Bebişin gelir inşallahh ne zamandır istiyorsun ilk mi olcak :)
Hşbuldum benim 3.olacak nasipse doktor önerisiyle henüz bu ay başladık denemelere yumurtaligimda dermoid kist var bebisle birlikte alalım dedi bizde istiyoduk hayırlısı inşallah

Hşbuldum benim 3.olacak nasipse doktor önerisiyle henüz bu ay başladık denemelere yumurtaligimda dermoid kist var bebisle birlikte alalım dedi bizde istiyoduk hayırlısı inşallah
ya maşallah ne güzel :) bize de nasip olur mu 3. Denemeye baslamak

3 tane erken gebelik testi var :) yarın sabah 10. Günde bi tanesini yapsammı:) sonra 12. Gün sonra 14. Gün falan :)
Kuzu erken değil mi iğnenin etkisi ne zaman geçiyordu
Aay evet bizim baya baya herseyımiz aynı senınle ☺ tasınalım hayırlısıyla bırlıkte doguralımm
İnşallah kuzum ya ne güzel olur valla ben adet oldum bu arada belki doktoru ikna edebilirsem haftaya pazartesi ameliyat olabilirm, ilk defa adet olduğuma sevindim şaka gibi hiç aklıma gelmezdi böyle olacağı

Glnkymn canım hayırlısı olsun hakkında, sen üzüldüğün için üzüldüm ama inşallah bizi güzel günler bekliyor zamanı var, dua edip bekleyeceğiz yeni planınız nasıl eğer adet olursan

Çok teşekkür ederim canım büyük ihtimalle aşılama isteyecez bakalım onun da ihtimali yüksek değil ama yine de bir umut yaptırırız belki. Sen de bir an önce aldır perdeyi inşallah ondan sonra olur hemen

eczhnm ben yeniyim ne ameliyatı olacaksın acaba bende rutin kontrolde ameliyatlık şeyler cıktı da doktorum çocuk önerdi

Bence de bayram oncesı ameliyat olursan en azından önunuzdekı ay da bosa kurek cekiyomus hissi olmaz.. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum inşallah pespese buraları şenlendiririz

Bi bilsem 10. Günden sonra geçiyor diyor bazıları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…