Ayy inşallahÖyle umut ediyorum inş bakalım :)
Ayy inşallah❤ olumlu mesaj verelim işte böyle hep
Evet artık duysun yaHamileyim, Hamileyiz evren duuyy bizi :))
Kuzum cok giremedm regl mi oldun sen geldmi kırmızılar@Glnkymn canım hayırlısı olsun hakkında, sen üzüldüğün için üzüldüm ama inşallah bizi güzel günler bekliyor zamanı var, dua edip bekleyeceğizyeni planınız nasıl eğer adet olursan
Yemin ederim hamileyim haberini veriyosun sandmm nasıl heyecan yaptım anlatamamHamileyim, Hamileyiz evren duuyy bizi :))
Yemin ederim hamileyim haberini veriyosun sandmm nasıl heyecan yaptım anlatamamo zaman evrene mesajımız açık ve net bebislerimizi sağlıkla göndersin hepimiz hamileyiz
Aynen ilk mesaji yolladımAz kaldı onu da diyeceğiz bu ay alıştırma yapıyorum :))) boşuna mı etiketledin bizi diğer grupta :)
kasıkta batmalar olabilir ama uyku isteğini bilemiyorum canım bu kadar erken olur mu. İnşallah bebiştendirrHanımlar ya adetken beklemiyorum bu ay beklentim yok amaan boşver diye kendimi kandiriyorum ama yumurtlamadan sonra heyecanli ve merakli bir bekleyiş oluyor 8 gun kaldi bata... guya beklemeyecektim bi de haftaya sinavim var ama gene de foruma girip kendimi bu konunun içinde buluyorum. bi de kasik batmalari aşırı uykulu halim... ben mi hamilelige yormak istiyorum. 8 gun kala olabilir mi yani surekli uyuma istegi??
Hatrliyorum kuzum sen o gunu ve ertesi gunu degerlendrdin mi pikin c czgiside silikti o yuzde pik kabul edebilirzKızlar iyi geceler. Birşey sorcam size. Benim ovu testimi hatırlayanlar var mı bilmiyorum ama bigebeningünlüğü sayfasına yollamıstım tabi köye gittipim için sonra girip bakamadım ne yazmıs diye. Diyo ki olmamıs daha devam et. Ben edemedim tabi köydeydim çünkü. Ama ovu testi giderek koyulasmaz mı?
Cok sukur iyiyim bende tesekkur ederim evet olmustum yeni bittiiyiyim canım cok sükür sen nasılsın? Regl oldun mu görmedim giremiyordum bi ara
Iyim bende abla cok sukurÇok şükür iyiyiz canım sen nasılsın ☺
kuzum belki o attıgımdan öncesi de yumurtlama olmus olabilir onları hep yanlıs yaptıgım icin bilemiyorum. Ama yani bu kadar silikleşip sonra koyulasır mı?Hatrliyorum kuzum sen o gunu ve ertesi gunu degerlendrdin mi pikin c czgiside silikti o yuzde pik kabul edebilirz
agustosta olsun insallah. Ovulasyon testi alıp bide öyle dene canım. Bak belkide yumurtlamayı yakalayamıosun.Cok sukur iyiyim bende tesekkur ederim evet olmustum yeni bitti
Yok canm 2.kez yumurtlamazsan yada gebelik yoksa niye koyulassin cok cok silik seklinde rengin acılmasi gerekirdi ertesi gunu yapsaydn silik gorurdun bencekuzum belki o attıgımdan öncesi de yumurtlama olmus olabilir onları hep yanlıs yaptıgım icin bilemiyorum. Ama yani bu kadar silikleşip sonra koyulasır mı?
Bende öyle düsünüyorum. Böyle bişe olmaz. Niye öyle yazdı anlamadımYok canm 2.kez yumurtlamazsan yada gebelik yoksa niye koyulassin cok cok silik seklinde rengin acılmasi gerekirdi ertesi gunu yapsaydn silik gorurdun bence
Aynen oyle canım kafası mı karışıktı artık neden boyle cevap vermis anlam veremedimBende öyle düsünüyorum. Böyle bişe olmaz. Niye öyle yazdı anlamadım
Aman neyse zaten olmuşla ölene çare yokmuşAynen oyle canım kafası mı karışıktı artık neden boyle cevap vermis anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?