Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yemin ederim hamileyim haberini veriyosun sandmm nasıl heyecan yaptım anlatamam o zaman evrene mesajımız açık ve net bebislerimizi sağlıkla göndersin hepimiz hamileyiz

Az kaldı onu da diyeceğiz bu ay alıştırma yapıyorum :))) boşuna mı etiketledin bizi diğer grupta :)

Hanımlar ya adetken beklemiyorum bu ay beklentim yok amaan boşver diye kendimi kandiriyorum ama yumurtlamadan sonra heyecanli ve merakli bir bekleyiş oluyor 8 gun kaldi bata... guya beklemeyecektim bi de haftaya sinavim var ama gene de foruma girip kendimi bu konunun içinde buluyorum. bi de kasik batmalari aşırı uykulu halim... ben mi hamilelige yormak istiyorum. 8 gun kala olabilir mi yani surekli uyuma istegi??

Kızlar iyi geceler. Birşey sorcam size. Benim ovu testimi hatırlayanlar var mı bilmiyorum ama bigebeningünlüğü sayfasına yollamıstım tabi köye gittipim için sonra girip bakamadım ne yazmıs diye. Diyo ki olmamıs daha devam et. Ben edemedim tabi köydeydim çünkü. Ama ovu testi giderek koyulasmaz mı?

kasıkta batmalar olabilir ama uyku isteğini bilemiyorum canım bu kadar erken olur mu. İnşallah bebiştendirr

Hatrliyorum kuzum sen o gunu ve ertesi gunu degerlendrdin mi pikin c czgiside silikti o yuzde pik kabul edebilirz

Hatrliyorum kuzum sen o gunu ve ertesi gunu degerlendrdin mi pikin c czgiside silikti o yuzde pik kabul edebilirz
kuzum belki o attıgımdan öncesi de yumurtlama olmus olabilir onları hep yanlıs yaptıgım icin bilemiyorum. Ama yani bu kadar silikleşip sonra koyulasır mı?

kuzum belki o attıgımdan öncesi de yumurtlama olmus olabilir onları hep yanlıs yaptıgım icin bilemiyorum. Ama yani bu kadar silikleşip sonra koyulasır mı?
Yok canm 2.kez yumurtlamazsan yada gebelik yoksa niye koyulassin cok cok silik seklinde rengin acılmasi gerekirdi ertesi gunu yapsaydn silik gorurdun bence

Yok canm 2.kez yumurtlamazsan yada gebelik yoksa niye koyulassin cok cok silik seklinde rengin acılmasi gerekirdi ertesi gunu yapsaydn silik gorurdun bence
Bende öyle düsünüyorum. Böyle bişe olmaz. Niye öyle yazdı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…