- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
Bende esimin koyune geldim canim bi İstanbula geciyimde olmazsa oyle yaparimagustosta olsun insallah. Ovulasyon testi alıp bide öyle dene canım. Bak belkide yumurtlamayı yakalayamıosun.
Dene tabi denemekten bi zarar gelmez canımm güzel tatilini yap kafanı dinle :)Bende esimin koyune geldim canim bi İstanbula geciyimde olmazsa oyle yaparim
Amin insallqh
Evet ya kazara hamile kaldım nasıl bir olaydır? Korunmadık dese ok ama kazara nedir çözebilmiş değilim bilen varsa açıklasınKızlar günaydın ☀
Dün akşam çok yakın bir arkadaşımın istemezken hamile kaldığını öğrendim. Hatta onun tabiri ‘bize sürpriz oldu planlı bişey değildi’
Ne desem bilmiyorum, dün akşamdan beri beynim durmuş vaziyette, nasıl oluyor ya böyle istemezken sürpriz hamilelik?? Biri bana açıklasın şunu. Biz burda kendimizi paralarken nasıl oluyor yani
Evet hamile olabilirsin canım inşallah. bukadar yüksek progesteron değeri gebeliklerde çıkıyor. Mesala progestronun 20 li değerde çıksa çok iyi yumurtlamışsın anlamına geliyor.Selam Kızlar! Aranıza yeni katıldım, pco veya adet düzensizliğim yok, rahim filmi de sorunsuz ve eşimde de sıkıntı yok ancak 10 aydır hamilelik olmuyor. Bu ay doktorumun önerisiyle 5 gün 1 doz klomen ve 11 Temmuz 2020'de de ovitrelle çatlatma iğnesi uygulandı. dongumun 19. gunu (iğneden 6 gün sonra) progesteron için tahlil yaptırdım. Değerim 74.6 çıktı. Acaba bu hamilelik göstergesi olabilir mi?
İnşallah koyulaşacak içini ferah tut ⚘Eki Görüntüle 2664593
Kızlar günaydın. Bugün iğneden sonra 10. Günüm, adetime 5 gün var. ilk dakikasında böyle çıktı. İğnenin etkisi mi bilmiyorum. 2 gün sonra tekrar bakacağım koyulaşma varsa zaten belli olacak.
Canım biri daha aşılama yaptırmıştı 12. Gün kan testi yaptırmıştı atmıştı sende hamile olabilirsin demiştin bir daha yaptiracakti kan testi kimdi o yaa noldu hamile miKuzum cok giremedm regl mi oldun sen geldmi kırmızılar
hadi bakalım senle beraber güzel bi bekleyiş içersindeyizEki Görüntüle 2664593
Kızlar günaydın. Bugün iğneden sonra 10. Günüm, adetime 5 gün var. ilk dakikasında böyle çıktı. İğnenin etkisi mi bilmiyorum. 2 gün sonra tekrar bakacağım koyulaşma varsa zaten belli olacak.
Testini görme şansım varmı nie dersen. Bende de öyle olmuştu koyu oldu silikleşti ve akşamı tekrar koyu oldu. O yüzden ebru yani sayfadaki kadın öyle demişsse vardır bildiği die düşünüyorumKızlar iyi geceler. Birşey sorcam size. Benim ovu testimi hatırlayanlar var mı bilmiyorum ama bigebeningünlüğü sayfasına yollamıstım tabi köye gittipim için sonra girip bakamadım ne yazmıs diye. Diyo ki olmamıs daha devam et. Ben edemedim tabi köydeydim çünkü. Ama ovu testi giderek koyulasmaz mı?
Evet canım hatrladm ama adı neydi ki gelip yazmadı sanki tekrarCanım biri daha aşılama yaptırmıştı 12. Gün kan testi yaptırmıştı atmıştı sende hamile olabilirsin demiştin bir daha yaptiracakti kan testi kimdi o yaa noldu hamile mi
Testini görme şansım varmı nie dersen. Bende de öyle olmuştu koyu oldu silikleşti ve akşamı tekrar koyu oldu. O yüzden ebru yani sayfadaki kadın öyle demişsse vardır bildiği die düşünüyorum
Aynı saatte yaptım aynı sekilde sıvı almadımTestini görme şansım varmı nie dersen. Bende de öyle olmuştu koyu oldu silikleşti ve akşamı tekrar koyu oldu. O yüzden ebru yani sayfadaki kadın öyle demişsse vardır bildiği die düşünüyorum
ee bu koyu değil kuzum daha koyu olmalıydı .bigün öncesi daha mı koyuyduAynı saatte yaptım aynı sekilde sıvı almadım
bigün öncesi daha koyu olabilir işte ona cok idrar damlatmısım anlayamadım kiee bu koyu değil kuzum daha koyu olmalıydı .bigün öncesi daha mı koyuydu
Döngü kaç gün ve kaçıncı gündü bu testbigün öncesi daha koyu olabilir işte ona cok idrar damlatmısım anlayamadım ki
İnşallah koyulaşma olur canım iğnenin kağıdını okuduysan 10 güne kadar etkisi geçiyor yazıyordu. Şu iğne bari birimizde işe yarasa da diğer aylara umut olsa.Eki Görüntüle 2664593
İnşallah koyulaşma olur canım iğnenin kağıdını okuduysan 10 güne kadar etkisi geçiyor yazıyordu. Şu iğne bari birimizde işe yarasa da diğer aylara umut olsa.
Ben iyice okudum canım öyle yazıyordu ben de zaten sadece 10. Gün yaptım test iğnenin etkisi geçmiş mi diye görmek için hiçbirşey çıkmadı. Sonra yapmadım hiç test zaten dün kan testi verdim. İnşallah seninde iğnenin etkisi geçmiştir. Bir de yaptığın erken gebelik testi olmasa derdim ki iğneden sonraki ilk ilişkinin üstünden daha 10 gün geçmemiş ama erken gebelik testi olunca umut var gibi.Ozaman geçmiş mi oluyor bakmadım ki hiçinş olur die umut ediyorum
Ben iyice okudum canım öyle yazıyordu ben de zaten sadece 10. Gün yaptım test iğnenin etkisi geçmiş mi diye görmek için hiçbirşey çıkmadı. Sonra yapmadım hiç test zaten dün kan testi verdim. İnşallah seninde iğnenin etkisi geçmiştir. Bir de yaptığın erken gebelik testi olmasa derdim ki iğneden sonraki ilk ilişkinin üstünden daha 10 gün geçmemiş ama erken gebelik testi olunca umut var gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?