Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ya kazara hamile kaldım nasıl bir olaydır? Korunmadık dese ok ama kazara nedir çözebilmiş değilim bilen varsa açıklasın

Kızlar günaydın. Bugün iğneden sonra 10. Günüm, adetime 5 gün var. ilk dakikasında böyle çıktı. İğnenin etkisi mi bilmiyorum. 2 gün sonra tekrar bakacağım koyulaşma varsa zaten belli olacak.

Evet hamile olabilirsin canım inşallah. bukadar yüksek progesteron değeri gebeliklerde çıkıyor. Mesala progestronun 20 li değerde çıksa çok iyi yumurtlamışsın anlamına geliyor.
Fakat iğneden o hormon öyle yükselir mi bi bilgim yok.

Kuzum cok giremedm regl mi oldun sen geldmi kırmızılar
Canım biri daha aşılama yaptırmıştı 12. Gün kan testi yaptırmıştı atmıştı sende hamile olabilirsin demiştin bir daha yaptiracakti kan testi kimdi o yaa noldu hamile mi

Testini görme şansım varmı nie dersen. Bende de öyle olmuştu koyu oldu silikleşti ve akşamı tekrar koyu oldu. O yüzden ebru yani sayfadaki kadın öyle demişsse vardır bildiği die düşünüyorum

Canım biri daha aşılama yaptırmıştı 12. Gün kan testi yaptırmıştı atmıştı sende hamile olabilirsin demiştin bir daha yaptiracakti kan testi kimdi o yaa noldu hamile mi
Evet canım hatrladm ama adı neydi ki gelip yazmadı sanki tekrar

Testini görme şansım varmı nie dersen. Bende de öyle olmuştu koyu oldu silikleşti ve akşamı tekrar koyu oldu. O yüzden ebru yani sayfadaki kadın öyle demişsse vardır bildiği die düşünüyorum

Bu şekilde bunun bigün öncesi de daha koyu olabilir ama sanmıyorum tekrar koyulascağını

Aynı saatte yaptım aynı sekilde sıvı almadım

İnşallah koyulaşma olur canım iğnenin kağıdını okuduysan 10 güne kadar etkisi geçiyor yazıyordu. Şu iğne bari birimizde işe yarasa da diğer aylara umut olsa.

Azze bugün ben de adet oldum. Yeni bat 18 ağustos. Marttan beri umudumu kaybedip kaybedip bat yazdırmaktan bıkmadım.

İnşallah koyulaşma olur canım iğnenin kağıdını okuduysan 10 güne kadar etkisi geçiyor yazıyordu. Şu iğne bari birimizde işe yarasa da diğer aylara umut olsa.

Ozaman geçmiş mi oluyor bakmadım ki hiç inş olur die umut ediyorum

Ozaman geçmiş mi oluyor bakmadım ki hiç inş olur die umut ediyorum
Ben iyice okudum canım öyle yazıyordu ben de zaten sadece 10. Gün yaptım test iğnenin etkisi geçmiş mi diye görmek için hiçbirşey çıkmadı. Sonra yapmadım hiç test zaten dün kan testi verdim. İnşallah seninde iğnenin etkisi geçmiştir. Bir de yaptığın erken gebelik testi olmasa derdim ki iğneden sonraki ilk ilişkinin üstünden daha 10 gün geçmemiş ama erken gebelik testi olunca umut var gibi.

Yaaa ne güzel şeyler söylüyorsun. Umut oldun bana 2 gün sonra tekrar yapıcam bakalım Ozaman kesinleşir sende inş güzel haberlerle. Ne zaman çıkar senin sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…