Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa ne güzel şeyler söylüyorsun. Umut oldun bana 2 gün sonra tekrar yapıcam bakalım Ozaman kesinleşir☺ sende inş güzel haberlerle. Ne zaman çıkar senin sonuç
Adet oldum canım artık salı günü tekrar doktora gidip aşılama mi yaptırsak yoksa başka bir yol mu deneyelim konuşacağız artık.

Sonrasında devam edebildinmi peki. Ya doktor bana regl zamanına kadar gün aşırı değerlendir demişti demek ondan diyorlar sanırım. Biz koyuluğu gördükten sonra 3 4 gün değerlendirip bekliyorduk normalde

Sonrasında devam edebildinmi peki. Ya doktor bana regl zamanına kadar gün aşırı değerlendir demişti demek ondan diyorlar sanırım. Biz koyuluğu gördükten sonra 3 4 gün değerlendirip bekliyorduk normalde
yok köye gittim zaten canım. Baya siliklesme oldu diye de oldu sanmıstım

yok köye gittim zaten canım. Baya siliklesme oldu diye de oldu sanmıstım

Alla allaa peki sordun mu baya silikleşti ama tekrar mı koyulaşma oluyor diye

Gun asırı degerlendirmeye devam et bakalım, duzenlı oluyor demıstın adetin ıcın, 6 güne bellı olur ☺inşallahh vardır cnm,
ondan sonra hiç değerlendiremedim ki cuma günü geldim eve üstünden bi hfta geçti

Alla allaa peki sordun mu baya silikleşti ama tekrar mı koyulaşma oluyor diye
fotografı attım canım yinede olmamıs dedii napim nasip artık önümüzde ki ay siliklesse de devam ederim bi aksilik cıkmazsa

Kızlar Clife macun kullanan var mı aranızda? Şimdi sordum doktorun verdiği tedaviye ek olarak kullanabilirsiniz dediler ama kararsız kaldım. İlaçlarla yan etkisi olur mu acaba diye.

kızlar şimdi ayın 10u çatlama oldu sayarsak ne zaman regl tarihim oluyo? 24 mü 25 mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…