Adet oldum canım artık salı günü tekrar doktora gidip aşılama mi yaptırsak yoksa başka bir yol mu deneyelim konuşacağız artık.Yaaa ne güzel şeyler söylüyorsun. Umut oldun bana2 gün sonra tekrar yapıcam bakalım Ozaman kesinleşir☺ sende inş güzel haberlerle. Ne zaman çıkar senin sonuç
27 28 günde bir oluyorum 13 ve 14.günün testleriDöngü kaç gün ve kaçıncı gündü bu test
Canm bi ara bakmıstık o yumurtlama deıl mıymıs27 28 günde bir oluyorum 13 ve 14.günün testleri
olmamıs daha diyoCanm bi ara bakmıstık o yumurtlama deıl mıymıs
Kızlar iyi geceler. Birşey sorcam size. Benim ovu testimi hatırlayanlar var mı bilmiyorum ama bigebeningünlüğü sayfasına yollamıstım tabi köye gittipim için sonra girip bakamadım ne yazmıs diye. Diyo ki olmamıs daha devam et. Ben edemedim tabi köydeydim çünkü. Ama ovu testi giderek koyulasmaz mı?
yok köye gittim zaten canım. Baya siliklesme oldu diye de oldu sanmıstımSonrasında devam edebildinmi peki. Ya doktor bana regl zamanına kadar gün aşırı değerlendir demişti demek ondan diyorlar sanırım. Biz koyuluğu gördükten sonra 3 4 gün değerlendirip bekliyorduk normalde
Takvımdekı bata kac gun kaldıolmamıs daha diyo
6 gün var canımTakvımdekı bata kac gun kaldı
Gun asırı degerlendirmeye devam et bakalım, duzenlı oluyor demıstın adetin ıcın, 6 güne bellı olur6 gün var canım
yok köye gittim zaten canım. Baya siliklesme oldu diye de oldu sanmıstım
ondan sonra hiç değerlendiremedim ki cuma günü geldim eve üstünden bi hfta geçtiGun asırı degerlendirmeye devam et bakalım, duzenlı oluyor demıstın adetin ıcın, 6 güne bellı olur ☺inşallahh vardır cnm,
Kuzum buralardayım geçen yazdım denk gelmemişizdir
fotografı attım canım yinede olmamıs dedii napim nasip artık önümüzde ki ay siliklesse de devam ederim bi aksilik cıkmazsaAlla allaa peki sordun mu baya silikleşti ama tekrar mı koyulaşma oluyor diye
Yani açık geldi bna bu. 10. Günden başlasaydın yapmaya yda 15 16.da yapabildeydin dha emin olurduk.27 28 günde bir oluyorum 13 ve 14.günün testleri
bilmiyorum ya neyse bakalm artk önümzdki ay uzun yaparım bi aksilk cjmazsaYani açık geldi bna bu. 10. Günden başlasaydın yapmaya yda 15 16.da yapabildeydin dha emin olurduk.
İnş hasta olmazsın gerek kalmaz önümüzdeki ayabilmiyorum ya neyse bakalm artk önümzdki ay uzun yaparım bi aksilk cjmazsa
inşallah canımm bakalım 25nde regl görürsem demekki yumurtlama benim yaptıgımda olmus :)İnş hasta olmazsın gerek kalmaz önümüzdeki aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?