Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar. Bende yeni üye oldum.. ben de 9 aydir gebe kalamiyorum bat 3 agustos beni de listeye ekleyebilir misiniz

Hosbuldum teşekkürler

kızlar şimdi ayın 10u çatlama oldu sayarsak ne zaman regl tarihim oluyo? 24 mü 25 mi?
14 yada 15 gün sonra olabiliryor canım. Yani saat farkları olduğu için tam hesaplayamadığımdan 15. Gün gibi hesaplarız. Belki ayın 10unda gece çatlama olmuştur. Normal olarak dakik hesaplarsan 24 ünde adet günün.

Anladım canımm

fotografı attım canım yinede olmamıs dedii napim nasip artık önümüzde ki ay siliklesse de devam ederim bi aksilik cıkmazsa

Aynen canım. Olmadı her yaptığını da atarsın kadına:) hayırlısı olsun hakkında

Azze canım senin ovü testlerin pik olmamış, muhtemelen öncesinde yumurtladın ve senn attığın pik gibi olan silinmiş hali. ben dünkü lekelenmeden sonra devamjnda regl oldum. gene erken olarak 2 gün daha geriye attı. 26. günümde oldum. bat 14 ağustos olucak. ama artık sanırım salıcam yoruyo beni bu durum.

Kuzum olabilir çünkü öncesini yapamadım idrarı cok damlattım.
yoruyo ki ne yoruyo. Rabbim ümidimizi tüketmeden nasip etsin insallah

Evet denk gelmedik hıc, pek giremedim ben de bu aralar.. Ben de bugun adet oldum aksam uzerı geldi.. Ama cok ilginc ovulasyon testine gore daha 3 gun vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…