Ya 14 gün sonra şartı varmı hep bnm bazen 16 yda 17 gün sonra gelio adetimkızlar şimdi ayın 10u çatlama oldu sayarsak ne zaman regl tarihim oluyo? 24 mü 25 mi?
hosgeldin canımmMerhaba kızlar. Bende yeni üye oldum.. ben de 9 aydir gebe kalamiyorum bat 3 agustos beni de listeye ekleyebilir misiniz
kuzum benim pek oynamaz. Ovu testi yapmadıgım zamanlar bile bi gün oynar oda yumurtlama erken oldugundandı belkide.Ya 14 gün sonra şartı varmı hep bnm bazen 16 yda 17 gün sonra gelio adetim
14 yada 15 gün sonra olabiliryor canım. Yani saat farkları olduğu için tam hesaplayamadığımdan 15. Gün gibi hesaplarız. Belki ayın 10unda gece çatlama olmuştur. Normal olarak dakik hesaplarsan 24 ünde adet günün.kızlar şimdi ayın 10u çatlama oldu sayarsak ne zaman regl tarihim oluyo? 24 mü 25 mi?
Anladım canımm14 yada 15 gün sonra olabiliryor canım. Yani saat farkları olduğu için tam hesaplayamadığımdan 15. Gün gibi hesaplarız. Belki ayın 10unda gece çatlama olmuştur. Normal olarak dakik hesaplarsan 24 ünde adet günün.
fotografı attım canım yinede olmamıs dedii napim nasip artık önümüzde ki ay siliklesse de devam ederim bi aksilik cıkmazsa
Aynen kuzum yaAynen canım. Olmadı her yaptığını da atarsın kadına:) hayırlısı olsun hakkında ❤
Canım konu sahibi sensin galiba ozelden yazamiyorum sanahosgeldin canımm
MerhabalarÇok tesekku ederim canım ben kullandım prefert bu ikinci ayimdi ama ben çok şey yaptım hangisi fayda etti Allah bilir
benim canımCanım konu sahibi sensin galiba ozelden yazamiyorum sana
Kuzum olabilir çünkü öncesini yapamadım idrarı cok damlattım.Azze canım senin ovü testlerin pik olmamış, muhtemelen öncesinde yumurtladın ve senn attığın pik gibi olan silinmiş hali. ben dünkü lekelenmeden sonra devamjnda regl oldum. gene erken olarak 2 gün daha geriye attı. 26. günümde oldum. bat 14 ağustos olucak. ama artık sanırım salıcam yoruyo beni bu durum.
Evde değilim annemlerdeyim canim ama fertilshop tan aldım resmi satış sitesiMerhabalar ☺ Kullandığınız jelin fotosunu bana atar mısjnız ☺
Teşekkürler cnmEvde değilim annemlerdeyim canim ama fertilshop tan aldım resmi satış sitesi
Yaa galiba adet oldum benondan sonra hiç değerlendiremedim ki cuma günü geldim eve üstünden bi hfta geçti
Evet denk gelmedik hıc, pek giremedim ben de bu aralar.. Ben de bugun adet oldum aksam uzerı geldi.. Ama cok ilginc ovulasyon testine gore daha 3 gun vardıKuzum buralardayım geçen yazdım denk gelmemişizdirregl im pko dan dolayı her zamanki gibi gecikti ben de test yaptım negatif olunca vakit kaybetmemek için tarlusal aldım bugün bitti kuzum regl olmayı bekliyorum hormon testi yaptırcam sen napıyosun?
emin misin ama?Yaa galiba adet oldum bendaha 3 gun vardı, ovulasyon testine göre.. İlk kez erken oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?