- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
Kuzum bildiğin söküldü mü yoksa pembe ve kahverengi gibi mi yerleşme olmasın?Evet denk gelmedik hıc, pek giremedim ben de bu aralar.. Ben de bugun adet oldum aksam uzerı geldi.. Ama cok ilginc ovulasyon testine gore daha 3 gun vardı
Bunu ben de çok merak ediyorum canım bata 8 9 gün kala sadece sabahları bel ağrım oldu senin gecikmiş test yapmadın mıKızlar sadece sabah ları uyanınca bel agrısı belirti olabilir mi kısa sürede hemen geciyor bir kac sabahtır oldı regl de 1 gun gecikti ama yumurtlamadan emin değilim olması gereken tarihime göre konustum
InsallahEvet hamile olabilirsin canım inşallah. bukadar yüksek progesteron değeri gebeliklerde çıkıyor. Mesala progestronun 20 li değerde çıksa çok iyi yumurtlamışsın anlamına geliyor.
Fakat iğneden o hormon öyle yükselir mi bi bilgim yok.
Yarına emin olurum galıbaemin misin ama?
Sulu acık pembe cnm yarına bakıcam, emın olurum yarınKuzum bildiğin söküldü mü yoksa pembe ve kahverengi gibi mi yerleşme olmasın?
Bata kaç gün kaldı canım?Kızlar ya kan sonucuna göre üzülmeyeceğim dedim ama üzgünüm ne bilim ilk defa böyle gördüm bu testi ama maalesef kan negatif...
Kaç çıktı ki değerin canım bat ne zamanKızlar ya kan sonucuna göre üzülmeyeceğim dedim ama üzgünüm ne bilim ilk defa böyle gördüm bu testi ama maalesef kan negatif...
3 gün var 22 TemmuzBata kaç gün kaldı canım?
yoğunluğu felan azsa adet değildirr :)) bide test yapmışsın 3 gün erken nasıl olurYarına emin olurum galıba
1.20 çıktıKaç çıktı ki değerin canım bat ne zaman
çok üzücüKızlar ya kan sonucuna göre üzülmeyeceğim dedim ama üzgünüm ne bilim ilk defa böyle gördüm bu testi ama maalesef kan negatif...
Yinede kırmızıları görmeden umudu kesmiyoruz :) olsun canım bidahaki ay olur inşallah. Ben nerdeyse 20 aydır deniyorum olmuyor. Yani beni düşün şükür et3 gün var 22 Temmuz
Evet gerçekten çok üzücüymüş..çok üzücüteste pozitif görüp negatif cıkması
Kırmızı olmadığı sürece yerleşme olabilir kuzum inşallah öyledirSulu acık pembe cnm yarına bakıcam, emın olurum yarın
Bu saatten sonra daha net çizgi görsem dahi kan vermeye gitmeyeceğim söz verdim kendime çok üzücüymüş gerçekten. İnşallah hepimize nasip olur en kısa zamanda..Yinede kırmızıları görmeden umudu kesmiyoruz :) olsun canım bidahaki ay olur inşallah. Ben nerdeyse 20 aydır deniyorum olmuyor. Yani beni düşün şükür et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?