Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sadece sabah ları uyanınca bel agrısı belirti olabilir mi kısa sürede hemen geciyor bir kac sabahtır oldı regl de 1 gun gecikti ama yumurtlamadan emin değilim olması gereken tarihime göre konustum
Bunu ben de çok merak ediyorum canım bata 8 9 gün kala sadece sabahları bel ağrım oldu senin gecikmiş test yapmadın mı

Insallah

Kızlar ya kan sonucuna göre üzülmeyeceğim dedim ama üzgünüm ne bilim ilk defa böyle gördüm bu testi ama maalesef kan negatif...

Eklentiler

• 596E03E8-1F83-4ED9-AE80-A73B38F9E4B7.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 54
  • 3910E489-5B8F-4FF4-9CD3-287ADC47B3B3.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 57
Yinede kırmızıları görmeden umudu kesmiyoruz :) olsun canım bidahaki ay olur inşallah. Ben nerdeyse 20 aydır deniyorum olmuyor. Yani beni düşün şükür et
Bu saatten sonra daha net çizgi görsem dahi kan vermeye gitmeyeceğim söz verdim kendime çok üzücüymüş gerçekten. İnşallah hepimize nasip olur en kısa zamanda..

Kızlar adete 4 gün kaldı, kocama bugün çakşır suyu içirmeye başladım . Önümüzdeki ayın çalışması için. Okuduysanız bilginiz varsa kaç günde etki gösteriyor, Max kaç gün içmesi gerekiyor. Yada bu çakşır suyu içenler için bilinmesi gereken bi püf noktası varmı?

Kızlar 3 numarada ne güzel silinmişti ama şimdi yine tonu koyu olmaya başladı offf gözlerim şaşı olacak yakında bıktım

Eklentiler

• PhotoGrid_1595190823633.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar yumurtlama gününüzden bikaç gün sonra göğüs hassasiyetiniz başlıyor mu ...benim hep başlıyor ve adet oluyorum 2 hafta sonra...şimdi yine ufaktan başlıyor, sanırım bu ay da olmadi...zaten catlama diye düşündüğüm günü değerlendirmemiştik kafadan bu ayı elemiştim hatırlarsaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…