Ben de ona çok şaşırdım 1 yıldan fazla oluyor test yapalı, hep 14. Gün olur, 3 gün erken olması tuhafyoğunluğu felan azsa adet değildirr :)) bide test yapmışsın 3 gün erken nasıl olur
Keske oyle olsa, ama onda da nokta şeklinde falan geliyor diyorlar az olurmus yanıKırmızı olmadığı sürece yerleşme olabilir kuzum inşallah öyledir
Hayır kuzum rahat iki Pet dolan oluyormuş hiç belli olmazKeske oyle olsa, ama onda da nokta şeklinde falan geliyor diyorlar az olurmus yanı
YaaaHayır kuzum rahat iki Pet dolan oluyormuş hiç belli olmaz
Bence de tuhaf beklenmeliBen de ona çok şaşırdım 1 yıldan fazla oluyor test yapalı, hep 14. Gün olur, 3 gün erken olması tuhaf
Sakın alma yapma canım ben 6 gün öncesinde yaptım negatif çıktı ve çok üzüldüm kırmızıyı görsem üzülmezdim o derece artık batım 2 gün geçmeden test yapmamaya karar verdim son 4Kızlarr kasiktaki o degisik hisler devam ediyor. vakit gelse de test yapsam artık bugun nobetci eczanenin tam onunden geciyordum kendimi kontrol ettim ve almadim cunku daha 7 gun var batayaw merakım beni bi salmıyor.
Canım ümitlendirmek istemem ama 3 gün varmış daha belki de olabilir bi şeydir1.20 çıktı
Var mı böyle emsaller canım ben daha yeni sayılırım forumdaCanım ümitlendirmek istemem ama 3 gün varmış daha belki de olabilir bi şeydir
Canım geç döllenmeden dolayı daha hcg kana geçmemiş olabilir allahtan umut kesilmezVar mı böyle emsaller canım ben daha yeni sayılırım forumda
İnşallah öyle olur diyelim o zamanCanım geç döllenmeden dolayı daha hcg kana geçmemiş olabilir allahtan umut kesilmez
Oldun mu lekelenme tarzı mıEvet denk gelmedik hıc, pek giremedim ben de bu aralar.. Ben de bugun adet oldum aksam uzerı geldi.. Ama cok ilginc ovulasyon testine gore daha 3 gun vardı
Süresi tam da yerleşme kanaması zamanı gibi canım hadi hayırlısı bakalımKizlarr dun geceden beri bende lekenlenme oldu kahverengi adete daha 7gun var insallah olmamyerlesme kanamasida sanmam yani bu kadar erken olurmuki????
Bakalim çokta umitlenmek istemiyorum sonra üzülmeyim diyeSüresi tam da yerleşme kanaması zamanı gibi canım hadi hayırlısı bakalım
Son zamanlarda hep tuhaf seyler oluyor zatenBence de tuhaf beklenmeli
Oldum galiba canm leke gıbı deılOldun mu lekelenme tarzı mı
Oldum galiba canm leke gıbı deıl
silikleşmiş gercektenGidiyor gönlümün efendisi :)) üssteki dünkü, alttaki bugünn ki silikleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?