nasıl oluyo ki gercektem sasırtıcı yaOldum galiba canm leke gıbı deıl
Aynen, ama ilk kez ovulasyon testinden 11 gun sonra oldu.. Hep 14. Gun olurdutamam kuzum erken gelmis o zaman
Yeni bat 18 agustos ama, eşimle ayrıyız, sen yine de guncelle kuzum, belki gelir yumurtlamadanasıl oluyo ki gercektem sasırtıcı ya
Kuzummm tamamen söküldü mü kırmızı mıAynen, ama ilk kez ovulasyon testinden 11 gun sonra oldu.. Hep 14. Gun olurdu
Yumurtlama gec olsa bari 3 4 gün.. Tam da yumurtlamadan sonra gidicem yanınanasıl oluyo ki gercektem sasırtıcı ya
Evet baya baya regl oldum su anKuzummm tamamen söküldü mü kırmızı mı
Alla alla erken geldi o zaman kuzum yaEvet baya baya regl oldum su an
Alıstım artık cnm yaa doktora gidebileceğim için mutluyum sadece, pik gördüm baya baya simsiyah pikti..14.gün olurdu 11. Gün oldu,Alla alla erken geldi o zaman kuzum yaolsun kuzum biz çok güçlüyüz kadınlar olarak hemen diğer aya yoğunlaşırız
evet bizde gün aşırı deniyoruz inşallah bu ay olur yaHaftada 2-3 defa zaten hamilelik ickn yeterli diyor uzmanlar
hayırlısı olsun canım inşallah hamişiz kalırız bu ay biz gün aşırı deniyoruz zatenAynen katılıyorumhus3545 ben şiddetli ağrı yaşatım yumurtlama günü o yüzden o gün mutlaka ilişkiye girmeye çabalıyorum
inşallah öyle olur cnm insanın gercekten cok canı sıkılıyor böyle oluncaYumurtlama gec olsa bari 3 4 gün.. Tam da yumurtlamadan sonra gidicem yanına
yaa iyi yapmışsınn kuzum bakalım ne zaman cıkıyoo :)Gittim kan verdim :)))
yaa iyi yapmışsınn kuzum bakalım ne zaman cıkıyoo :)
HAYDİ HAYIRLISI GÜZEL HABERLERLE İNŞALLAHGittim kan verdim :)))
Bakalım doktora gidince ne diyecek.. Var bişey mutlaka.. 2 yılda hiçinşallah öyle olur cnm insanın gercekten cok canı sıkılıyor böyle olunca
YaaaaÖğleden sonra çıkıyor canım en azından aman olacakmıyım oldummu derdi kalmaz oh:)
İnşallah canım aminnnÇok teşekkür ederim canım büyük ihtimalle aşılama isteyecez bakalım onun da ihtimali yüksek değil ama yine de bir umut yaptırırız belki. Sen de bir an önce aldır perdeyi inşallah ondan sonra olur hemen
Benim çocuk olmadığı için maalesef ameliyat canımeczhnm ben yeniyim ne ameliyatı olacaksın acaba bende rutin kontrolde ameliyatlık şeyler cıktı da doktorum çocuk önerdi
Kesinlikle ben artık boşa beklemek istemiyorum çünkü.Bence de bayram oncesı ameliyat olursan en azından önunuzdekı ay da bosa kurek cekiyomus hissi olmaz.. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum ❤inşallah pespese buraları şenlendiririz
Süperİnşallah canım aminnn
Benim çocuk olmadığı için maalesef ameliyat canımrahimde perde var o alınacak
Kesinlikle ben artık boşa beklemek istemiyorum çünkü.
Bugün aradım haftaya salı veya çarşamba olacağım kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?