Yaaaa ❤ kacta cıkar acaba meraktan 100 kere girerim ben senden duyalım mutlu haberı, ben iptal yine
aynen kuzu en azından net sekilde ögrenmis olursunÖğleden sonra çıkıyor canım en azından aman olacakmıyım oldummu derdi kalmaz oh:)
Bende de var kesinn. Cok can sıkıcıBakalım doktora gidince ne diyecek.. Var bişey mutlaka.. 2 yılda hiç
Tmm buralarda olurumYaaa inş 14. 00 gibi çıkar sanırım bekliyorum bakalım :)
Sen iyi bi doktora gittin mi cnm, bi de sen ahamıle kalabılıyosun, ben kalıp kalamayacagımı da bılmıyorum, hıc olmadıgı ıcınBende de var kesinn. Cok can sıkıcı
Ama çevremde kürtaj olup sonra hamile kalamayanlar var bu durum düsündürüyo beni. Bidaha ki ay 6 ay grcmis oluyo üstünden o zaman da olmazsam bi doktora gözükcem sanırımSen iyi bi doktora gittin mi cnm, bi de sen ahamıle kalabılıyosun, ben kalıp kalamayacagımı da bılmıyorum, hıc olmadıgı ıcın
Tmm buralarda olurum❤ totem yapalım mı 41 diyorum ben ❣
Öyle maalesefAma çevremde kürtaj olup sonra hamile kalamayanlar var bu durum düsündürüyo beni. Bidaha ki ay 6 ay grcmis oluyo üstünden o zaman da olmazsam bi doktora gözükcem sanırımsende haklısın herkesin derdi kendine cok iste.
Geldi kuzum da şikayetçi değilim, zaten kazara hamilelik olacak değildi bu saatten sonraKuzum cok giremedm regl mi oldun sen geldmi kırmızılar
Evet ya kazara hamile kaldım nasıl bir olaydır? Korunmadık dese ok ama kazara nedir çözebilmiş değilim bilen varsa açıklasın
Benim son bir hafta oluyor canım, ama ben ona bakmıyorum ya, hamilelikte de olabiliyor zatenKızlar yumurtlama gününüzden bikaç gün sonra göğüs hassasiyetiniz başlıyor mu ...benim hep başlıyor ve adet oluyorum 2 hafta sonra...şimdi yine ufaktan başlıyor, sanırım bu ay da olmadi...zaten catlama diye düşündüğüm günü değerlendirmemiştik kafadan bu ayı elemiştim hatırlarsaniz
Tutarsa hediyemi isterim amaYok sanmıyorum ben okadar olsun. Bugün biraz daha silik çıktı ya :)
Her yazdığının altına imzamı atmak istiyorumSen iyi bi doktora gittin mi cnm, bi de sen ahamıle kalabılıyosun, ben kalıp kalamayacagımı da bılmıyorum, hıc olmadıgı ıcın
Tutarsa hediyemi isterim ama
Aynı gün mü olduk yoksaGeldi kuzum da şikayetçi değilim, zaten kazara hamilelik olacak değildi bu saatten sonraşimdi ameliyat için gün aldım, önüme bakacağım
geri çekilme yöntemiyle korunuyolarmış canım eşi dikkat etmediyse anlamamıştır, normal aslında o korunduk sanıyor
Benim son bir hafta oluyor canım, ama ben ona bakmıyorum ya, hamilelikte de olabiliyor zaten
Rabbim aratmasın ne diyelim artık. Bende diyorume esime bi tutsa hic mesafe koymıcam olmaz felan Allah muhafazaa :)Öyle maalesefburda biriyle tanıstım 3 kere dusuk yapmıs sonra pespese 3 cocuk yapmıs yasları 3 2 1, dördüncüü istiyomus şimdi
Hesapları birleştirelimHer yazdığının altına imzamı atmak istiyorum
Sağlıcakla kucagına almanınisterimAy tutsunda istediğin hediye olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?