Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızalr merhaba bat 24 unde benimde bugun dayanamadim yeniden test yaptim erken gebelik testi after10 di onda cok fazla silik çıktı ama normal testte yaptim aynı anda o bildiginiz silik 2. çizgiydi insallah vardır Allahın izniyle erken haberim olursa ona gore davranırım Degistirmem gereken bi sürü davranış var simdi ozelde hcg verdim sonucunu bekliyorum dua edin lutfen hayırlısıyla guzel haberler alayım Hepimiz alalım Allah nasip etsin de

Sen iyi bi doktora gittin mi cnm, bi de sen ahamıle kalabılıyosun, ben kalıp kalamayacagımı da bılmıyorum, hıc olmadıgı ıcın
Ama çevremde kürtaj olup sonra hamile kalamayanlar var bu durum düsündürüyo beni. Bidaha ki ay 6 ay grcmis oluyo üstünden o zaman da olmazsam bi doktora gözükcem sanırım sende haklısın herkesin derdi kendine cok iste.

Öyle maalesef burda biriyle tanıstım 3 kere dusuk yapmıs sonra pespese 3 cocuk yapmıs yasları 3 2 1, dördüncüü istiyomus şimdi

Kuzum cok giremedm regl mi oldun sen geldmi kırmızılar
Geldi kuzum da şikayetçi değilim, zaten kazara hamilelik olacak değildi bu saatten sonra şimdi ameliyat için gün aldım, önüme bakacağım
Evet ya kazara hamile kaldım nasıl bir olaydır? Korunmadık dese ok ama kazara nedir çözebilmiş değilim bilen varsa açıklasın

geri çekilme yöntemiyle korunuyolarmış canım eşi dikkat etmediyse anlamamıştır, normal aslında o korunduk sanıyor
Benim son bir hafta oluyor canım, ama ben ona bakmıyorum ya, hamilelikte de olabiliyor zaten

Aynı gün mü olduk yoksa

Öyle maalesef burda biriyle tanıstım 3 kere dusuk yapmıs sonra pespese 3 cocuk yapmıs yasları 3 2 1, dördüncüü istiyomus şimdi
Rabbim aratmasın ne diyelim artık. Bende diyorume esime bi tutsa hic mesafe koymıcam olmaz felan Allah muhafazaa :)

Bu bu sabah yaptığım test güvenilir değil anlaşılan bu testler

Eklentiler

• FCF78F7C-00E7-4AB6-8793-4909EBC38F92.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…