bu hangi test canımBu bu sabah yaptığım test güvenilir değil anlaşılan bu testler
Rabbim aratmasın ne diyelim artık. Bende diyorume esime bi tutsa hic mesafe koymıcam olmaz felan Allah muhafazaa :)
Cumartesi oldum ben, sen de mi cumartesiAynı gün mü olduk yoksa ☺
Şöyle bir şey olabilir mi, kimyasal geçirmişsindir belki kanda çabuk yükselip düşmüştür idrarda daha geç yükselip daha geç düşmüş olabilir miBu bu sabah yaptığım test güvenilir değil anlaşılan bu testler
İnnovitabu hangi test canım
o test icin cok hassas felan diyolar nasıl oluyo bu. Albi marka yanıltıyo diye biliyorum amaİnnovita
Ama renglime 2 gün var daha kimyasal gecikme durumunda anlaşılmıyor mu??Şöyle bir şey olabilir mi, kimyasal geçirmişsindir belki kanda çabuk yükselip düşmüştür idrarda daha geç yükselip daha geç düşmüş olabilir mi
Evet ben de araştırıp almıştım ama niye böyle oluyor anlamadım. Bir de başka bir yerde mi versem kano test icin cok hassas felan diyolar nasıl oluyo bu. Albi marka yanıltıyo diye biliyorum ama
Genelde gecikmede anlaşılıyor ama erken döllenme olduysa gecikmeden önce bir çok kişi gebelik öğreniyor.Ama renglime 2 gün var daha kimyasal gecikme durumunda anlaşılmıyor mu??
Tamam kuzum saglıkla ameliyatini ol ondan sonra bebisin gelir insallahGeldi kuzum da şikayetçi değilim, zaten kazara hamilelik olacak değildi bu saatten sonraşimdi ameliyat için gün aldım, önüme bakacağım ☺
geri çekilme yöntemiyle korunuyolarmış canım eşi dikkat etmediyse anlamamıştır, normal aslında o korunduk sanıyor
Benim son bir hafta oluyor canım, ama ben ona bakmıyorum ya, hamilelikte de olabiliyor zaten
içinin rahat etmesi icin ver istiyosan canımEvet ben de araştırıp almıştım ama niye böyle oluyor anlamadım. Bir de başka bir yerde mi versem kan
Hayirli haberlerle gel ins bir totemde ben yapayim diyecem ama test falan gormedim senin yumurtlama nezamandi onuda kacirmisim okumadim sanirimYaaa inş 14. 00 gibi çıkar sanırım bekliyorum bakalım :)
CANIM NE AMELİYATI OLACAKSIN GEÇMİŞ OLSUN ÇOKGeldi kuzum da şikayetçi değilim, zaten kazara hamilelik olacak değildi bu saatten sonraşimdi ameliyat için gün aldım, önüme bakacağım ☺
geri çekilme yöntemiyle korunuyolarmış canım eşi dikkat etmediyse anlamamıştır, normal aslında o korunduk sanıyor
Benim son bir hafta oluyor canım, ama ben ona bakmıyorum ya, hamilelikte de olabiliyor zaten
Hayirli olsun canim test atsaydim yorum yapardik hakkinda hayirlisi olsun insKızalr merhaba bat 24 unde benimde bugun dayanamadim yeniden test yaptim erken gebelik testi after10 di onda cok fazla silik çıktı ama normal testte yaptim aynı anda o bildiginiz silik 2. çizgiydi insallah vardır Allahın izniyle erken haberim olursa ona gore davranırımDegistirmem gereken bi sürü davranış var simdi ozelde hcg verdim sonucunu bekliyorum dua edin lutfen hayırlısıyla guzel haberler alayım Hepimiz alalım Allah nasip etsin de
Hayirli haberlerle gel ins bir totemde ben yapayim diyecem ama test falan gormedim senin yumurtlama nezamandi onuda kacirmisim okumadim sanirim
ne zamandır deniyodun sen kuzubazen düşünmüyor değilim ağustos 25 te 1.yılımız doluyor evlilikte hastahaneye gidip aşılama falan mı istesem ki
Bugun daha koyu olmasi gerekmiyormuydu dune nazaran 23 cikar betan herhal canim ins igne hakkinda bilgim yok ama hep 12 gun diyorlar bunyeden bunyeye degisiyor beta igne ile alakali sanirimİnş canım. Ben çatlama iğnesi yaptırdım 11 gün önce iki gündür test yaptım. Bugünde kan verdim bekliyorum bakalım ne çıkacak :) fotodaki üsteki test düne alttaki bugüne ait bakalım
Guzel haberlerinizi bekliyoruz canimYaaa inş 14. 00 gibi çıkar sanırım bekliyorum bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?