Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu bu sabah yaptığım test güvenilir değil anlaşılan bu testler
Şöyle bir şey olabilir mi, kimyasal geçirmişsindir belki kanda çabuk yükselip düşmüştür idrarda daha geç yükselip daha geç düşmüş olabilir mi

Tamam kuzum saglıkla ameliyatini ol ondan sonra bebisin gelir insallah

Yaaa inş 14. 00 gibi çıkar sanırım bekliyorum bakalım :)
Hayirli haberlerle gel ins bir totemde ben yapayim diyecem ama test falan gormedim senin yumurtlama nezamandi onuda kacirmisim okumadim sanirim

CANIM NE AMELİYATI OLACAKSIN GEÇMİŞ OLSUN ÇOK

Hayirli olsun canim test atsaydim yorum yapardik hakkinda hayirlisi olsun ins

bazen düşünmüyor değilim ağustos 25 te 1.yılımız doluyor evlilikte hastahaneye gidip aşılama falan mı istesem ki

Hayirli haberlerle gel ins bir totemde ben yapayim diyecem ama test falan gormedim senin yumurtlama nezamandi onuda kacirmisim okumadim sanirim

İnş canım. Ben çatlama iğnesi yaptırdım 11 gün önce iki gündür test yaptım. Bugünde kan verdim bekliyorum bakalım ne çıkacak :) fotodaki üsteki test düne alttaki bugüne ait bakalım

Eklentiler

• IMG_20200720_102644.webp
    105,4 KB · Görüntüleme: 38
İnş canım. Ben çatlama iğnesi yaptırdım 11 gün önce iki gündür test yaptım. Bugünde kan verdim bekliyorum bakalım ne çıkacak :) fotodaki üsteki test düne alttaki bugüne ait bakalım
Bugun daha koyu olmasi gerekmiyormuydu dune nazaran 23 cikar betan herhal canim ins igne hakkinda bilgim yok ama hep 12 gun diyorlar bunyeden bunyeye degisiyor beta igne ile alakali sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…