Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa ❤ kacta cıkar acaba meraktan 100 kere girerim ben senden duyalım mutlu haberı, ben iptal yine
Hayirli olsun canim test atsaydim yorum yapardik hakkinda hayirlisi olsun ins

hastanedeydim canım da telefondan atamıyorum boyut desteklemiyor şimdi eve geldim evden atıyorum gelirkende erken gebelik aldım miratech bu sondaki de yeni diğerleri de sabah uyanınca yapmıştım
Şimdi hcg sonucu bekliyorum bakalım 1 buçukta çıkar dediler

Eklentiler

• 20200720_092823.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 47
  • 20200720_092853.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 20200720_115431 (1).webp
    34 KB · Görüntüleme: 63
sen resmenn hamilesijnnn :) gözün aydın canm. Belirtilerin varmıydııı?

Kızlar, hamilelik var mı? Test niye böyle acaba Bilen var mı?

Eklentiler

• 15952366673365951643875863583361.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 57
hic doktora gözüktün mü peki canım?
gittim canım doktora benim sarı akıntım geliyodu çok geliyodu ama çok ıslaktı vajinam ve ilişki sonrası çok canım acıyodu enfeksiyon dedi iltihap dedi baya gittim mayısa kadar sürekli fitil antibiyotik en son geçmiş dedi işte yumurtalıklarıma bakmıştı sağlıklı gözüküyo dedi eşimede sperm testi yaptı çok iyi çıktı bidaha gitmedim geçti deyince

benimde sarı oluyo sogan kürü kullanim diyorum.. ovulasyon testi kullandn mı canım

k
benimde sarı oluyo sogan kürü kullanim diyorum.. ovulasyon testi kullandn mı canım
soğan kürünü kullan canım benim adetimi düzene soktu bu ay 7 gün denedim soğan kürünü şimdide testere dişli aslan pençesi otunu içicem hiç kullanmadım onu

sen resmenn hamilesijnnn :) gözün aydın canm. Belirtilerin varmıydııı?
Dün işteyken çok sık idrara çıktım canım o vardı bi ara iştahım çok arttı o vardı bugün biraz kasık ağrısı var gibi bide canım hiç bişey çekmez benim genelde geçen taze ekmek koktu bir günde biber kavurması Allahtan denk geldi de sonra evde yemişim acaba diyorum o da mı ondan Ve ben erken kan tahlili vermişim hcgdüşük gelmişti testkolik olarak çokta test yaptım hep negatif gördüm bata 4 gün var diye bugün zor dayandım eşimsabah işten gelirken getirdi içime doğdu sanırım çok silik gördüm işte o after 10 erken gebelik testine inansaydım amam negatifti şimdi hep silik çıkıyor

hayırlısı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah

4 gün var yani dahaa :)) erkenden öğrenmişsinn. Aslında öyle aman aman belirtide yok biz cok belirti arıyoruz ya göğüs şişmesi kasık bel ağrısı felan da filann. Cok sevindim senin adına saglıkla ilerlesin insallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…