Amin inşallah canımm aminn Allah aratmasın sağlıkla gelsin herbir mucizehayırlısı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah
aynı canım sen neler yapıyosunKızlaaaaar napıyorsunuz birkaç gündür giremiyordum
Bende neolsun canım adetim bitti yayladan döndüm doktora muane olacağım randevu alıp da eşime keçiboynuzu pekmezi aldık ondan içiyoriyilik canım işteyim takılıyoruz yine buralarda motive oluyoruz ne yapalım :) sen nasılsın
ne kadar var canımevet ya daha adetime var inşallah bu ay bebiş olur
Yeni arayışlar içine girdim kuzum yaylaya gittik geldik oradan keçiboynuzu pekmezi aldık eşime bende doktora bir muane olacam eşimi ikna ettim oda sperm testi vs yaptıracakaynı canım sen neler yapıyosun
Aynen canım bende arıyordum bide hepsi gelen geçen belirtiler oldu 3 gün filan çok halsizdim belirti sandım işte sonra kanda çıkmayınca dedim psikolojik, sonra da geçti mesela enrjim iyi bir süredir. Bakalım inşallah sağlıklı bir gebeliktir kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda4 gün var yani dahaa :)) erkenden öğrenmişsinn. Aslında öyle aman aman belirtide yok biz cok belirti arıyoruz yagöğüs şişmesi kasık bel ağrısı felan da filann. Cok sevindim senin adına saglıkla ilerlesin insallah canım
bende içiriyorum çocuk istediğimizden beri kendimde başladım hatta içmeye :)Bende neolsun canım adetim bitti yayladan döndüm doktora muane olacağım randevu alıp da eşime keçiboynuzu pekmezi aldık ondan içiyor
hadi hayırlısı canımYeni arayışlar içine girdim kuzum yaylaya gittik geldik oradan keçiboynuzu pekmezi aldık eşime bende doktora bir muane olacam eşimi ikna ettim oda sperm testi vs yaptıracak
belki de yumurtlama dönemi :))15 gün kadar var canım
Sabah soğan suyu içecektim içemedim öok köbende içiriyorum çocuk istediğimizden beri kendimde başladım hatta içmeye :)
sabah soğan suyu içecektim içemedim kokusu rahatsız ettibende içiriyorum çocuk istediğimizden beri kendimde başladım hatta içmeye :)
Bugun daha koyu olmasi gerekmiyormuydu dune nazaran 23 cikar betan herhal canim ins igne hakkinda bilgim yok ama hep 12 gun diyorlar bunyeden bunyeye degisiyor beta igne ile alakali sanirim
amin canımm rabbim senin yasadıgın bu sevinci bizlerede yasamayı nasip etsin..Aynen canım bende arıyordum bide hepsi gelen geçen belirtiler oldu 3 gün filan çok halsizdim belirti sandım işte sonra kanda çıkmayınca dedim psikolojik, sonra da geçti mesela enrjim iyi bir süredir. Bakalım inşallah sağlıklı bir gebeliktir kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda
3 damla damlattm ilk defa böyle birşey oldu.test bozuk gibi canım. Kac damla idrar damlattın?
Amin kuzum inşallahTamam kuzum saglıkla ameliyatini ol ondan sonra bebisin gelir insallah
Çok teşekkürler canım rahmimde perde var o alınacak, düşüklere sebep olabilen bazen de gebe kalmayı engelleyebilen bir durum.CANIM NE AMELİYATI OLACAKSIN GEÇMİŞ OLSUN ÇOK
Bebiş byebye mı yapıyo ordanhastanedeydim canım da telefondan atamıyorum boyut desteklemiyor şimdi eve geldim evden atıyorum gelirkende erken gebelik aldım miratech bu sondaki de yeni diğerleri de sabah uyanınca yapmıştım
Şimdi hcg sonucu bekliyorum bakalım 1 buçukta çıkar dediler
Olur mu cnm, mutlu oldumsohrabb
yaa yanlışlıkla seçmişim az önceki mesajda da isminizi kusura bakmayın
amin canımm rabbim senin yasadıgın bu sevinci bizlerede yasamayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?