Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynı canım sen neler yapıyosun
Yeni arayışlar içine girdim kuzum yaylaya gittik geldik oradan keçiboynuzu pekmezi aldık eşime bende doktora bir muane olacam eşimi ikna ettim oda sperm testi vs yaptıracak

Aynen canım bende arıyordum bide hepsi gelen geçen belirtiler oldu 3 gün filan çok halsizdim belirti sandım işte sonra kanda çıkmayınca dedim psikolojik, sonra da geçti mesela enrjim iyi bir süredir. Bakalım inşallah sağlıklı bir gebeliktir kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda

Yeni arayışlar içine girdim kuzum yaylaya gittik geldik oradan keçiboynuzu pekmezi aldık eşime bende doktora bir muane olacam eşimi ikna ettim oda sperm testi vs yaptıracak
hadi hayırlısı canım

Bugun daha koyu olmasi gerekmiyormuydu dune nazaran 23 cikar betan herhal canim ins igne hakkinda bilgim yok ama hep 12 gun diyorlar bunyeden bunyeye degisiyor beta igne ile alakali sanirim

Evet bende öyle biliyorum ama bakalım. 10günden sonra etkisi gidiyormuş. Yani kanda çıkabiliyormuş bişey varsa

amin canımm rabbim senin yasadıgın bu sevinci bizlerede yasamayı nasip etsin..

Tamam kuzum saglıkla ameliyatini ol ondan sonra bebisin gelir insallah
Amin kuzum inşallah Sen nasılsın Bata 10 gün kaldı nasıl hissediyorsun
CANIM NE AMELİYATI OLACAKSIN GEÇMİŞ OLSUN ÇOK
Çok teşekkürler canım rahmimde perde var o alınacak, düşüklere sebep olabilen bazen de gebe kalmayı engelleyebilen bir durum.

Bebiş byebye mı yapıyo ordan

Tebrikler canmmmm, bana da dua et

amin canımm rabbim senin yasadıgın bu sevinci bizlerede yasamayı nasip etsin..

Amin kuzumm aminn hiç beklemediğiniz anlarda inşallah sürrpriz yapsınlar Beta hcg 20,28 geldiii 10unda yum çatlmıştı tarih olarak ben merak ediyordum başkaları ne kadar sürede gördü diye benim gibi olan varsa bilgisi olsun diye yazıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…