Sağol kuzum daha çok yeni bende senin gibi hissediyorum Allah sizlerin mutluluğuna da benim ortak olmamı nasip etsin inşallahhOlur mu cnm, mutlu oldum ☺biri hamıle kalınca kendım gıbı mutlu oluyorum.. Pozıtıf enerji verıyor banada, cok tebrik ederim ❤
Aminnn inşallahSağol kuzum daha çok yeni bende senin gibi hissediyorum Allah sizlerin mutluluğuna da benim ortak olmamı nasip etsin inşallahh
Yaa öyleymişBebiş byebye mı yapıyo ordan ❤
Tebrikler canmmmm, bana da dua et
Saglıcakla kucagına da alırsın inşallahYaa öyleymişDualarım sizinle kuzum nerde varsa Allah herkese nasip etsin inşallah Bende inşallah düzenli hcg artışı görürümm sizlerde beni eksik etmeyin dualarınızda
YaaaaaAmin kuzumm aminn hiç beklemediğiniz anlarda inşallah sürrpriz yapsınlarBeta hcg 20,28 geldiii 10unda yum çatlmıştı tarih olarak ben merak ediyordum başkaları ne kadar sürede gördü diye benim gibi olan varsa bilgisi olsun diye yazıyorumm
Ya kıyamam söyleyeyim de akıllarına gelmez ıkınırken unuturlar bizi
Tebrik ederim kuzu, sağlıkla ilerlesin inşallah, darısı başımızaAmin kuzumm aminn hiç beklemediğiniz anlarda inşallah sürrpriz yapsınlarBeta hcg 20,28 geldiii 10unda yum çatlmıştı tarih olarak ben merak ediyordum başkaları ne kadar sürede gördü diye benim gibi olan varsa bilgisi olsun diye yazıyorumm
canım test bozuk o zaman tekrarla bence3 damla damlattm ilk defa böyle birşey oldu.
amin kuzummm bu topikte kal bizide bilgilendir gelişmelerdenn :)Amin kuzumm aminn hiç beklemediğiniz anlarda inşallah sürrpriz yapsınlarBeta hcg 20,28 geldiii 10unda yum çatlmıştı tarih olarak ben merak ediyordum başkaları ne kadar sürede gördü diye benim gibi olan varsa bilgisi olsun diye yazıyorumm
bilmiyorum canımm. Yımurtlama olmamıs yazdı bigebeningünlüğüne atmıstım.. bende belirsizlkler içindeymAzze kuzum haber var mı senden ne durumdasın bu ay güzel haberler ver bize inşallahhh❤
Ben de kac defa yazdim malesef cok gec dönüş yapıyor ebru hanım.bilmiyorum canımm. Yımurtlama olmamıs yazdı bigebeningünlüğüne atmıstım.. bende belirsizlkler içindeym
evet adet takvimine bakınca bugün giriyom o deneme ama bu kez onu takip etmedim ay başından beri adetim 1 temmuzda bitti sürekli gün aşırı denedikbelki de yumurtlama dönemi :))
allah şifa versin çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşursun sağlık bebişlerin olurAmin kuzum inşallahSen nasılsın Bata 10 gün kaldı nasıl hissediyorsun
Çok teşekkürler canım rahmimde perde var o alınacak, düşüklere sebep olabilen bazen de gebe kalmayı engelleyebilen bir durum.
aynen bende güvenilir diye aldım ondan ama pişmamım acıkcası.. günler sonra yazımca bi anlamı kalmıyo bazı seylerinBen de kac defa yazdim malesef cok gec dönüş yapıyor ebru hanım.
en iyisi canım :)evet adet takvimine bakınca bugün giriyom o deneme ama bu kez onu takip etmedim ay başından beri adetim 1 temmuzda bitti sürekli gün aşırı denedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?