Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol kuzum daha çok yeni bende senin gibi hissediyorum Allah sizlerin mutluluğuna da benim ortak olmamı nasip etsin inşallahh
Aminnn inşallah
Sen doguma kadar dua et bana, hatta özelden adımı yazayım dogururken de et bana
Butun hamilelere tembihliyorum normal dogum yapın diye,

eczhnm Regen_ siz de gördüğünüz hamilelere tembıhleyın dogrurken dua etsınleryapacagımz Bı bu kalmıstı

Tamam canım tabii ki de inşallah Allah o günleri göstersin de

Yaa öyleymiş Dualarım sizinle kuzum nerde varsa Allah herkese nasip etsin inşallah Bende inşallah düzenli hcg artışı görürümm sizlerde beni eksik etmeyin dualarınızda
Saglıcakla kucagına da alırsın inşallah senın sonuclar da mı ogle sonu cıkıcak

Yaaaaa Çok güzel

Ya kıyamam söyleyeyim de akıllarına gelmez ıkınırken unuturlar bizi

Tebrik ederim kuzu, sağlıkla ilerlesin inşallah, darısı başımıza

amin kuzummm bu topikte kal bizide bilgilendir gelişmelerdenn :)

Azze kuzum haber var mı senden ne durumdasın bu ay güzel haberler ver bize inşallahhh
bilmiyorum canımm. Yımurtlama olmamıs yazdı bigebeningünlüğüne atmıstım.. bende belirsizlkler içindeym

bilmiyorum canımm. Yımurtlama olmamıs yazdı bigebeningünlüğüne atmıstım.. bende belirsizlkler içindeym
Ben de kac defa yazdim malesef cok gec dönüş yapıyor ebru hanım.

Amin kuzum inşallah Sen nasılsın Bata 10 gün kaldı nasıl hissediyorsun

Çok teşekkürler canım rahmimde perde var o alınacak, düşüklere sebep olabilen bazen de gebe kalmayı engelleyebilen bir durum.
allah şifa versin çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşursun sağlık bebişlerin olur

Merhaba sevgili arkadaşlar,
Benim kısaca hikayemi anlatayım, pko görünümü var dedi doktorum adetlerim düzensiz bu ay clife macun kullandım, ilk kez yumurtlamaya dair belirtiler yaşadım akıntıyı da yakaladım vücut sıcaklığını da kasık ğöğüs ağrısını da en son adet tarihim 27 haziran, ovülasyon testi yapmaya başladım ,
Testlerim aşağıdaki fotoğraflarda gibidir,
Ama sizden yorum yapmanızı tecrübelerinizi anlatmanız istediğim konu ise ben 15 temmuz çarşamba günü çok koyu bir test elde ettim daha koyu hiç olmadı, sonrasında silikleşti ertesi gün tekrar koyulaştı şimdi son 3 gündür tekrar silik, bir bile ablama danıştım yunurtlama hiç olmamış dedi aslında tatmin oldum, ama yaşadığım belirtiler testin önce koyu sonra silik çıkması aklımı bulandırdı pko da olur biliyorum ama en başta da silikti sonra koyulaşmaya başladı bu arada bugün adetimin 25 günü, umarım bilen bir arkadaş çıkar sağolun şimdiden

Eklentiler

• 20A76460-4361-425D-A7FB-616AB624B9C7.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 36
  • C1D2949C-F8A7-45F9-B38A-A95EC010EE35.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…