Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen bende güvenilir diye aldım ondan ama pişmamım acıkcası.. günler sonra yazımca bi anlamı kalmıyo bazı seylerin
Aynen canım aslında bu tur seylere pek umut baglamamak lazim biraz akisina birakmaliyiz ama elimizde değil malesef her gun farkli seylere yoneliyoruz. Bu arada sizin kac aydir olmuyordu canim

Aynen canım aslında bu tur seylere pek umut baglamamak lazim biraz akisina birakmaliyiz ama elimizde değil malesef her gun farkli seylere yoneliyoruz. Bu arada sizin kac aydir olmuyordu canim
ben ilk kez ovulasyon kullanıyodum bu ay onu da beceremedimm :))
canım ben 5 ay önce kürtaj oldum. Hic korunmadım ama hala gebe kalamadım

ben ilk kez ovulasyon kullanıyodum bu ay onu da beceremedimm :))
canım ben 5 ay önce kürtaj oldum. Hic korunmadım ama hala gebe kalamadım
Bende 3 ay oncesine kadat ovulasyonun ne oldugunu bilmiyordum arastirip kendi cabamla ogrenmis oldum tabi benim sorunum yumurtlama degil her ay duzenli yumurtlama oluyor ama 9 aydir gebe kalamadim 1 hafta once doktor istmosel teshisi koydu o gebe kalmaya engel oluyormus. Bu arada 4 yasinda 1 kizim var hemen hamile kalmistim ilkine..

aynen bende güvenilir diye aldım ondan ama pişmamım acıkcası.. günler sonra yazımca bi anlamı kalmıyo bazı seylerin
Bence senin pik oldu ama testle alakalı olabilir yakalayamadın, eskiden bir gebenin günlüğü de çubuk test gönderiyormuş çok daha hassas diye, yurtdışından gelmeyince kasete yönelmiş, kasetlerin hassasiyeti düşük bence.

o neymiş canım ilk kez duydum? En azındN bi kızın varr teselli olacağın bizim hic yok :)) benim eşimin arkadaşının da olmuyomuş bi kızları var 5 yasında doktora felan görünceklerdi hattta

bende öyle düşünüyorum canımm ama olmamıs deyince canım sıkıldı sonra değerlendiremedim zaten. Ama nasip önceki aylar da genelde 2 günde bir 3 günde bir oluyodu yine kalamıyodum. Vardır bi sebebi.

o neymiş canım ilk kez duydum? En azındN bi kızın varr teselli olacağın bizim hic yok :)) benim eşimin arkadaşının da olmuyomuş bi kızları var 5 yasında doktora felan görünceklerdi hattta
Aynrn tabiki de oyle tesellim huzurum mutlulugum Rabbim size de nasip etsin ama kizim cok kardesi olmasini istiyor yasitlarinin kardesinin oldugunu gorunce bizimde olsub diyor anliyor artik.. istmoseli bende ilk defa duydum zaten kadinlar kulubune de o yuzden üye oldum bu konu hakkinda cok konu yok. Sezeryanla dogum yaptim ben sezeryandan sonra bazi kisilerde oluyor sezeryan dikisinde bir aciklik potluk gibi bisey olusmus

ahahhah sorma ben kac tanesine soyledim ama sezeryanla dogum yaptilar ondan mi olmadi ki

istemez mii ister tabii. Rabbim her birimize nasip etsin insallah canımm. Anladımm camımm dpgrudur hep yeni sryler duyuyorz

2019 kasımda korunmayı bıraktık canım 4 ay korunduk sadece ilaç falan hiç kullanmadım ama ben korunmak için prezervatifle korunduk
Aynıyız seninle ben de kasımda korunmayı bıraktım hâlâ olmadı. Bizde aynı şekilde korunuyorduk. Öğretmenim doğum tatile denk gelmesin izinler boşa gitmesin diye korunduk. Ama pek plan yapmamak gerekiyormuş bunu öğrendim.

Kizlar bugun alttan muayne oldum. Sag tarafta dort sol tarafta bes tane folikul varmis sizce sayilari iymi? Boylari iyi dedi doktor. Igne veya ilac falan kullanmadim

Azze Canım ben dün yeni bat yazdım 18 ağustos gözden kaçtı galiba hâlâ bat alıyor musun bilmiyorum ama biz hamile olamıyoruz seni uğraştırıyoruz sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…