Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bilmiyorum canımm. Yımurtlama olmamıs yazdı bigebeningünlüğüne atmıstım.. bende belirsizlkler içindeym
Ay ona kalsa benim testim de yumurtlama değildi. Hatta benim gebelik testime bile negatif demişlerdi. Bence ona takılma sen kuzum

inşallah canımm. Senin göğüslerinde dolgunlasma olmadı mı?
yok canım yada ben farketmedim ama göğüste ağrı vs olmadı gecen hafta bir kac gun cok yorgun ve halsizdim o vardı bide dün cok sık idrara çıktım o vardı

Azze Canım ben dün yeni bat yazdım 18 ağustos gözden kaçtı galiba hâlâ bat alıyor musun bilmiyorum ama biz hamile olamıyoruz seni uğraştırıyoruz sanki.
ayyy kuzum benimmm ah ah keske hamile kalsak bu ugrasmalar bi hicc :) yazim canım hemen

yok canım yada ben farketmedim ama göğüste ağrı vs olmadı gecen hafta bir kac gun cok yorgun ve halsizdim o vardı bide dün cok sık idrara çıktım o vardı
anladım kuzum ya insallah bizde belirtsiz hamilelerden olabilirz

[
En azından yalnız değiliz ya bence imtihandan geçiyoruz kızlar.
Sen tam teşekküllü bir kontrolden geçmiş miydin peki ?
valla canım benim biraz doktor korkum var . bildiklerm sunlar sadece sağ ovrrimde kist var. yumurtalıklarda pko görünümü var hormon testi yaptırmadım bir de prolaktin yüksek rutinlerde çıkmıştı. daha ne olsun bir de tam gitsem neler çıkacak kim bilir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…