Ay ona kalsa benim testim de yumurtlama değildi. Hatta benim gebelik testime bile negatif demişlerdi. Bence ona takılma sen kuzumbilmiyorum canımm. Yımurtlama olmamıs yazdı bigebeningünlüğüne atmıstım.. bende belirsizlkler içindeym
yok canım yada ben farketmedim ama göğüste ağrı vs olmadı gecen hafta bir kac gun cok yorgun ve halsizdim o vardı bide dün cok sık idrara çıktım o vardıinşallah canımm. Senin göğüslerinde dolgunlasma olmadı mı?
ayyy kuzum benimmm ah ah keske hamile kalsak bu ugrasmalar bi hicc :) yazim canım hemenAzze Canım ben dün yeni bat yazdım 18 ağustos gözden kaçtı galiba hâlâ bat alıyor musun bilmiyorum ama biz hamile olamıyoruz seni uğraştırıyoruz sanki.
ciddi mi diyosun yaAy ona kalsa benim testim de yumurtlama değildi. Hatta benim gebelik testime bile negatif demişlerdi. Bence ona takılma sen kuzum
anladım kuzum ya insallah bizde belirtsiz hamilelerden olabilirzyok canım yada ben farketmedim ama göğüste ağrı vs olmadı gecen hafta bir kac gun cok yorgun ve halsizdim o vardı bide dün cok sık idrara çıktım o vardı
Ben hastanede doktora gösterdim lh pik testini ona bile inanmadı pcoslarda zor oluyor tedavi gerekebilir vs dedi ama doğruymuş testciddi mi diyosun ya
vayy beeBen hastanede doktora gösterdim lh pik testini ona bile inanmadı pcoslarda zor oluyor tedavi gerekebilir vs dedi ama doğruymuş test
Kesinlikle öyle biz elimizden geleni yapalım Allah kalbimizi biliyor nasip eder hayırlısıylavayy beekimseye güvenimiz kalmamıstır artıkk. Aslında ne biliyo musun rabbim ol dediyse hersey bahane.. :)
Kesinlikle canımm senin de kucağına almak masip olur insallahKesinlikle öyle biz elimizden geleni yapalım Allah kalbimizi biliyor nasip eder hayırlısıyla
valla canım benim biraz doktor korkum var . bildiklerm sunlar sadece sağ ovrrimde kist var. yumurtalıklarda pko görünümü var hormon testi yaptırmadım bir de prolaktin yüksek rutinlerde çıkmıştı. daha ne olsun bir de tam gitsem neler çıkacak kim bilir ?En azından yalnız değiliz yabence imtihandan geçiyoruz kızlar.
Sen tam teşekküllü bir kontrolden geçmiş miydin peki ?
Amin inşallah canımm benim❣Kesinlikle canımm senin de kucağına almak masip olur insallah
Tum topikte kafalar güzel diyosunTopikcek bi araya gelebilsek keskeee :)
birbirimizin halinden anlıyoruzTum topikte kafalar güzel diyosuniyi olurdu kuzum
hahah hayattaki şansımmYok canım hala cihazda görünüyor. Cihazda mı unuttular naptılar:))
Belirtin varmi canim sordum ama o kadin gelirse beni topa tutar belirti diye birsey yok diyeYok canım hala cihazda görünüyor. Cihazda mı unuttular naptılar:))
hahahaha kuzum bi kaç belirti olmasa bile illaki vücut sinyal veriyo ya ufaktan :))Belirtin varmi canim sordum ama o kadin gelirse beni topa tutar belirti diye birsey yok diye
canım ben regl oldum 15 ağustos yeni tarihim ,kızlar giremediğim için takip edemedim batlarını geçmiş belki gözümden de kaçmış olabilir son durumlarınız neler
S SiyahhhinciAmine45 Paresilaaa N Narinnrn NAVLEE Chern30 Inquisitive breath12 Kardelen060492 birsevgi Emel akdelun Atomiks M Masalmina serrabk eczhnm R Ruyaaam123 My_Moonlight06 N naar04 Rainbow3 G gocmenkizi_35 Mochas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?