Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirtin varmi canim sordum ama o kadin gelirse beni topa tutar belirti diye birsey yok diye

Çok fazla kasık ağrım var bacaklarıma vuruyor ağrısı kaç gündür Bi tek o belirti var

korkumuzdan belitrti demeyelim bari başka bi kod adı bulalım ona kendi aramızda
ay haklisin korktum o gun kadinda hamile birsey yazmadim ne olur olmaz baya agresif ya bazen eslere uzuluyorum rabbim yardim etsin cok cekiyorlar bizden

Çok fazla kasık ağrım var bacaklarıma vuruyor ağrısı kaç gündür Bi tek o belirti var
Bu kasik agrisinin umugunu sikcagim bende her ay oluyor gene gol olmuyor insallah betan cok guzel cikarda mutlu oluruz canim umut veriyor insana guzel haberler benim bu ay yumurtlamadan iki gun sonra gogus hasasiyeti basladi hala devam ediyor buyume yok uclarindaydi sonra yayildi hasasiyet cok sidettli ve bagirtan ani sancilarim oldu iki gun once o kadar hayirlisi bakalim

Eğer ovulasyon testin çok hassas değilse instagram minnakkurabiyelerr hesabından alabilirsin kuzum çok da güzel ilgileniyolar. En olmaz dediğin şeyler oluyo sakın sıkma canını
Evde var 15 tane daha o bitince anca alırım baska. Öyle tabi kuzumm haklısı

Ben farkettim düzeltmediğini ama dedim ki bu bir işaret midirhamileliğimin ilk günü müdür dedim
Hayaller işte
Bat 3 ağustos canım

Hadi hayırlısı inş sende güzel haberler verirsin

allahım hepimizin yardımcısı olsun benim en büyük etkenim tabi önce Allah nasip etmeyince olmuyor ama enfeksiyonum vardı oda engelliyormuş çocuk olmasını ya

Test nasil cikmis o kadar dusuk beta canim butun eteresanliklar ve sans bizleri buluyor desene uzme sakin kendini

Yok zaten daha fazlası çıksa şaşırırdım. 11. Günde hala iğnenin etkisi kalıyor mu yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…