15 agustos sana bebegini getirsin cicegim❤canım ben regl oldum 15 ağustos yeni tarihim ,
korkumuzdan belitrti demeyelim bari başka bi kod adı bulalım ona kendi aramızdaBelirtin varmi canim sordum ama o kadin gelirse beni topa tutar belirti diye birsey yok diye
inşallh kuşum hepimize15 agustos sana bebegini getirsin cicegim❤
Belirtin varmi canim sordum ama o kadin gelirse beni topa tutar belirti diye birsey yok diye
korkumuzdan belitrti demeyelim bari başka bi kod adı bulalım ona kendi aramızda
Eğer ovulasyon testin çok hassas değilse instagram minnakkurabiyelerr hesabından alabilirsin kuzum çok da güzel ilgileniyolar. En olmaz dediğin şeyler oluyo sakın sıkma canınıciddi mi diyosun ya
Bu kasik agrisinin umugunu sikcagim bende her ay oluyor gene gol olmuyor insallah betan cok guzel cikarda mutlu oluruz canim umut veriyor insana guzel haberler benim bu ay yumurtlamadan iki gun sonra gogus hasasiyeti basladi hala devam ediyor buyume yok uclarindaydi sonra yayildi hasasiyet cok sidettli ve bagirtan ani sancilarim oldu iki gun once o kadar hayirlisi bakalimÇok fazla kasık ağrım var bacaklarıma vuruyor ağrısı kaç gündür Bi tek o belirti var
Evde var 15 tane daha o bitince anca alırım baska. Öyle tabi kuzumm haklısıEğer ovulasyon testin çok hassas değilse instagram minnakkurabiyelerr hesabından alabilirsin kuzum çok da güzel ilgileniyolar. En olmaz dediğin şeyler oluyo sakın sıkma canını
Ben farkettim düzeltmediğini ama dedim ki bu bir işaret midirkızlar giremediğim için takip edemedim batlarını geçmiş belki gözümden de kaçmış olabilir son durumlarınız neler
@Siyahhhinci @Amine45Paresilaaa @Narinnrn @NAVLEE @Chern30 @certur @Mucizem33 @Kardelen060492 @birsevgi @Emel akdelun @Atomiks @Masalmina @serrabk @eczhnm @Ruyaaam123 @Bir_Mumine @naar04 @Rainbow3 @gocmenkizi_35 Mochas
Bu kasik agrisinin umugunu sikcagim bende her ay oluyor gene gol olmuyor insallah betan cok guzel cikarda mutlu oluruz canim umut veriyor insana guzel haberler benim bu ay yumurtlamadan iki gun sonra gogus hasasiyeti basladi hala devam ediyor buyume yok uclarindaydi sonra yayildi hasasiyet cok sidettli ve bagirtan ani sancilarim oldu iki gun once o kadar hayirlisi bakalim
yaaa canımm benimm . Artık evrenden msj bekliyoruzz :)Ben farkettim düzeltmediğini ama dedim ki bu bir işaret midirhamileliğimin ilk günü müdür dedim
Hayaller işte
Bat 3 ağustos canım
Tabikiyaaa canımm benimm . Artık evrenden msj bekliyoruzz :)
Hadi hayırlısı inş sende güzel haberler verirsin
allahım hepimizin yardımcısı olsun benim en büyük etkenim tabi önce Allah nasip etmeyince olmuyor ama enfeksiyonum vardı oda engelliyormuş çocuk olmasını yaAynıyız seninle ben de kasımda korunmayı bıraktım hâlâ olmadı. Bizde aynı şekilde korunuyorduk. Öğretmenim doğum tatile denk gelmesin izinler boşa gitmesin diye korunduk. Ama pek plan yapmamak gerekiyormuş bunu öğrendim.
yani ne demek oluyo kuzumSonucum 3.43büyük ihtimal ilacın etkisinden oda
yani ne demek oluyo kuzum
Test nasil cikmis o kadar dusuk beta canim butun eteresanliklar ve sans bizleri buluyor desene uzme sakin kendiniSonucum 3.43büyük ihtimal ilacın etkisinden oda
Test nasil cikmis o kadar dusuk beta canim butun eteresanliklar ve sans bizleri buluyor desene uzme sakin kendini
hayırlısı kuzum inşallah rabbim nasip etmiştir.Ah bi bilsem canım çatlama iğnesi yapmasam pozitif diyeceğim. Çünkü diğer hamileğimde de böyle düşük değerle öğrenmiştim. İğnenin etkisi olabilir die negatif sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?