Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben 17sindw olmam gerekirken 3 gün erken oldum 14dünde ve kesik kesik hep bi kahverengi bi kırmjzj bitmeside gerekiyordu damla damla geliyor önümüzdeki ay artık inşallah

allahım hepimizin yardımcısı olsun benim en büyük etkenim tabi önce Allah nasip etmeyince olmuyor ama enfeksiyonum vardı oda engelliyormuş çocuk olmasını ya
İnşallah bundan sonra olur enfeksiyon geçtiyse. Kuzenime enfeksiyon var diyip fitil verdi. Diğer ay hamile kaldı.

İnşallah bundan sonra olur enfeksiyon geçtiyse. Kuzenime enfeksiyon var diyip fitil verdi. Diğer ay hamile kaldı.
inşallah kuzum ben ocaktan mayısa kadar sürekli gittim sorma devamlı verdiler artık gitmiyorum içim dışım ilaç oldu ya

inşallah kuzum ben ocaktan mayısa kadar sürekli gittim sorma devamlı verdiler artık gitmiyorum içim dışım ilaç oldu ya
Ben de ocaktan beri hâlâ gidiyorum doktora önce eşimin değerleri düşüktü o düzeldi. 3 ay Klomen kullandım olmadı yine. Yarın adetin 3. Günü yine gideceğim bakalım bu ay ne tadavisi verecek. Artık aşılama isteyeceğiz ama doktor ne uygun görür onu bilmiyorum.

inşallah Allahım gönlünüze göre versin

Belki artar daha sen yine de umudunu kaybetme. Testler de ne hassasmış 3.43 beta da bile çıkmış silik çizgi.

Evet bundan sonra predictor erken gebelik testi alın:) int bayada uygun:)) evet konuştum doktorla hamilelikte olabilir. 2 gün sonra tekrarla dedi bakalım. Olmadı yarın yine belki dayanamam evdeki son testi yaparım :))

Saol canım inş. Umarım senin de hersey yolunda gider de güzel haberler alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…